Ultra_CSKA_Sand написа:
тц тц тц незнам,майче различни мачове сме гледали с Вас.Защо като садияте е помагал на Вихрен след мача половината стадион псуеше като ненормален садията?!?.Пак ви казвам.Не ми пука за Вихрен.Просто защитатавам българския футбол.Не е нормално след всеки един мач на Сливен и Левски да има оплкаквания за садийте.И Вие какво искате да кажете.Въпреки,че Лечков участва в БФС той неправи абсолютно нищо за да подбутват по някакъв начин отбора му
Абе човек колко пъти да ти казвам, че и твоя отбор да беше като пада ще бъде недоволен и ще скандира разни простотии,
аз да те питам Моке като повали наш играч със удар без топка защо не получи червен картон отговори ми обясни ми като се правиш на интересен??? И кво ми мрънкат за засада на първия гол като няма никаква засада ония смешко от Вихрен беше до аутлинията, а за игра с ръка дума да не става изобщо не влияе на играта нашия човек ръката му беше прилепена към тялото а ония от Вихрен се изшута в нея не влияе на играта. За червения им картон напълно заслужен как така ще ми играе по време на смяна виж правилника и тогава приказвай и последно през първата част имаше явна игра с ръка на Моке пред погледа на съдията но той остана безмълвен та да те попитам ако съдията както ти казваш ни е помагал дали след края на мача ако Вихрен бяха били феновете щяха да го освиркват много се съмнявам в това и да ти кажа след почти всеки мач от родното първенство клубовете скачат не само срещу нас и Левски така че по споко. Явно в Бг това вече е практика. ООооо сега видях ти си Цскар и сигурно те е яд, че ви настигаме и заради това злобееш споко разбирам те мен.