bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Юни 2025 16:05

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 8 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Ролан Гарос 2008
МнениеПубликувано на: 28 Май 2008 22:03 
Аватар

Отбор: Странджа-Металург (Средец)
Следи ли някой тунира? Имате ли фаворит? Аз бях за Кория, ама за жалост отпадна още в 1-ви кръг.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Ролан Гарос 2008
МнениеПубликувано на: 28 Май 2008 22:25 
И аз естествено бях за Кория, но Робредо си го победи заслужено. Все пак съм доволен от представянето му, спечели сет и само това, че няма игрова практика му попречи да бъде равностоен до края! Все пак 2 години го нямаше трябва му малко практика. На интервютата след мача изглеждаше щастлив и затова и аз съм доволен! Иначе турнира 99 % го печели Надал, няма спор. Очаквам от Ферер и Робредо поне 1/4 финал.

П.С. Видяхте ли сбогуването на Гуга Кюртен с Париж :roll: Беше ВЕЛИКО! Ужасно съжелявам че съм прекалено малак и не съм гледал победите на Гуга на Ролан Гарос :x

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Май 2008 22:39 
Аватар

Отбор: Странджа-Металург (Средец)
Да определено беше велико сбогуването му. Евала за жеста на организаторите, че са го пуснали въпреки че е извън първите 1000.
А колкото до Кория - радвам се че се върна. Постепенно ще навлезе във форма и отново ще се превърне в краля на тази настилка, какъвто и беше.
Днес нашето момиче Цвети Пиронкова е победила. Има шанс да направи нещо, в много добра форма е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Май 2008 13:49 
Аватар

Цветанова добре се представя, но трябва да имаме повече очастнеци от България. Нямаме силен играч които да представя България при мъжете, единствено 16 годишния Димитров прави разни опити, но е твърде малък... Все пак един ден може да стана много добър

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Май 2008 18:33 
Всяка година играя все по-добре, заяви Дмитри Турсунов

29 май 2008 | 18:04 | Агенция "Фокус"
Париж. Руският тенисист Дмитри Турсунов след победата над испанеца Гийермо-Гарсия Лопес с 7-6, 6-0, 6-0, от втория кръг на „Ролан Гарос” заяви, че всяка година постоянно си подобрява спортната форма на това покритие, предаде електронното издание „РИА Новости”. „Всяка година играя все по-добре, но не мога да кажа, че това е любимата ми настилка”, каза Турсунов. „Проблемите ми тук не са в техническо отношение, а в мотивацията и дисциплината. Това много ми пречи и аз трябва да работя в тази посока, за да се развивам”, завърши руснакът.

Неизвестен французин изхвърли Налбандян от „Ролан Гарос”

29 май 2008 | 16:51 | Агенция "Фокус"
Париж. Неизвестният французин Жереми Шарди изхвърли аржентинеца Давид Налбандян от по-нататъшно участие на „Ролан Гарос”. 145-ият в световната ранглиста Шарди загуби първите два сета след 3-6 4-6, но направи невероятно преобразяване в играта си и даде само 5 гейма на сочения за фаворит южноамериканец в следващите три сета – 6-2 6-1 6-2. По този начин полуфиналистът от 2003 и 2006-а година Налбандян трябваше да напусне борбата още във втория кръг. Следващият съперник на 20-годишния Шарди ще бъде руснакът Дмитри Турсунов, който се справи без проблеми с испанеца Гийермо-Гарсия Лопес след 7-6 6-0 6-0.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Май 2008 18:33 
И както всяка година отлагат срещите заради дъжд

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 08 Юни 2008 02:08 
Аватар

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Ана Иванович :a034: :0031: :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Юни 2008 03:07 
L.D.S.
Аватар

Отбор: Локомотив (Дряново)
Ана Иванович е новата кралица на "Ролан Гарос"

Изображение

Ана Иванович спечели Откритото първенство на Франция по тенис. 20-годишната сръбкиня триумфира за първи път на турнир от Големия шлем, след като на финала победи рускинята Динара Сафина с 6:4, 6:3 след 1 час и 38 минути игра. Така Иванович, която от понеделник ще бъде новата номер 1 в света, замени отказалата се Жустин Енен и като шампионка на "Ролан Гарос".

В първия си голям финал 22-годишната Сафина започна нервно и допусна пробив още в първия гейм. Ана бе в позицията на неопитната миналия сезон, когато в битката за титлата бе разбита от Жустин Енен. Сега обаче сръбкинята бе концентрирана и уверена в шансовете си. Тя постигна нов пробив за 4:1, като до този момент контролираше тотално събитията на корта, а съперничката й имаше нужда от време, за да се ориентира. Динара допускаше много грешки и не намираше играта си. Рускинята обаче успя да се съвземе и да демонстрира качествата си. Тя повиши нивото на играта си и последва период, в който доминираше. След няколко успешни завършващи удари и няколко грешки на Иванович, Сафина върна първия пробив, спечели своя сервис гейм, а след това успя да изравни за 4:4 след нов пробив. Поставената под номер 13 не се възползва от момента и загуби следващия гейм, в който сервираше. Ана трудно затвори сета, като спаси два брейкпойнта, но все пак стигна до успех в първата част след 45 минути.

Във втория сет имаше доста оспорвани разигравания, но като развитие интригата бе по-малка. Иванович постигна ранен пробив за 2:1 и не изпусна преднината си до края. Рускинята не се отказа и успя да спечели изключително оспорван гейм за 4:3. В края обаче нервите й не издържаха и тя допусна няколко грешки в своя сервис гейм, което позволи на Ана да завърши мача по-лесно. Това бе трета победа за сръбкинята срещу Сафина от четири мача.

"Това е невероятно. Страшно съм щастлива", сподели Иванович минути след успеха си. Преди връчването на купата сръбкинята се разплака и се качи в трибуните, за да прегърне най-близките си хора. Ана получи трофея от четирикратната шампионка в Париж Жустин Енен.

Така след като през януари Новак Джокович стана първият сърбин с титла от Големия шлем, сега Сърбия вече има и шампионка при жените. При третия си финал на Големия шлем Иванович стигна до успеха. За 20-годишната Ана това е седма титла в кариерата. Тя завърши "Ролан Гарос" със само един загубен сет - на полуфинала срещу сънародничката си Йелена Янкович.

За Сафина турнирът също бе фантастичен. По пътя си към финала сестра та на Марат Сафин победи трите си най-имените сънароднички - Мария Шарапова, Елена Дементиева и Светлана Кузнецова.

и специално за spartak forever :lol: :

Изображение Изображение Изображение Изображение

Изображение

http://www.juventus-bulgaria.com/content/view/2103/65/ - тук можете да откриете инфо за фенклуб "Ювентус-България" :)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 8 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Състав на отбора за сезон 2007/2008
Форум: Сезон 2007/2008
parmalat 79208 18 Май 2008 14:18
от [AS Roma]Gu73v
Преглежда непрочетените мнения От Спартак (Вн) обявиха: Участие в Купата на УЕФА през 2008
Форум: Спартак 1918 (Варна)
Anonymous 36597 19 Фев 2008 18:55
от 1918[<3]
Преглежда непрочетените мнения Зимна Подготовка 2007/2008
Форум: Беласица (Петрич)
Fabio_Cannavaro 9681 20 Яну 2008 11:16
от TOTTI10
Преглежда непрочетените мнения Програма ЗАПАДНА "Б" ГРУПА, ПРОЛЕТ 2008
Форум: Сезон 2007/2008
dani1880 6376 26 Фев 2008 18:53
от Klemenza
Преглежда непрочетените мнения КОНКУРС: Хедър за ЕВРО 2008