bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 14 Юни 2025 21:02

Берое (Стара Загора) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 55 мнения ]  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Калиакра (Каварна) 2-0 Берое (Стара Загора)
МнениеПубликувано на: 10 Ное 2008 12:14 
ZARA BOYS
Аватар

Отбор: Берое (Стара Загора)
15 ноември 2008, събота, 16:30 ч

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Калиакра (Каварна) - Берое (Стара Загора)
МнениеПубликувано на: 10 Ное 2008 23:01 
Те тея ся са в мензис (криза)..... Тряя ги изплющим :!: :002: :party048: :first:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Ное 2008 19:18 

Тия няма да ви клекнат като ония от Раднево И СЪГРАЖДАНИТЕ ВИ!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Ное 2008 22:27 

Тоя психопат ме кефи :a006: браво спорт11 продължавай да радваш :a026:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 12 Ное 2008 12:28 
Аватар

sport-11 написа:

Кой ни е клякал ве бастун мръсен спри да пишеш в тоя форум ! Гледайте си ваще` мишоци ние ще си гледаме нашите :D хиляди пъти съм ви казвал !!!
31:43 ше бием

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Ное 2008 22:52 
...И те така...

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
BeroeHools написа:
sport-11 написа:

31:43 ше бием

Залагам на 79-87...на баскет :lol: :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2008 08:14 
Аватар

ОТИВАМЕ - ЩЕ ГИ ЕБЕМ !!!!!!!!!!!!!!
БЕРОЕ ДО ГРОБ , БЕРОЕ - НАШИЯ ЖИВОТ !!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Ное 2008 17:38 
ZARA BOYS
Аватар

1' - начало на мача. 200 зрители, 60 са от Стара Загора.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Калиакра (Каварна) 2-0 Берое (Стара Загора)
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2008 20:02 

Звезди! :first: :a006:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Ное 2008 20:19 
ZARA BOYS
Аватар

RodopaMad написа:

Вижте се колко човека сте, колко ходите навън, на кое място сте и с колко точки и каква ви е головата разлика и тогава кажи нещо. На нас това ни е първа загуба ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Ное 2008 20:30 

bulgarche-to написа:
RodopaMad написа:

Вижте се колко човека сте, колко ходите навън, на кое място сте и с колко точки и каква ви е головата разлика и тогава кажи нещо. На нас това ни е първа загуба ;)

Хо хо хо... вие още ли си мислите, че сте най-добрият отбор в групата? :lol: След многобройните приземявания, които получавате си мислех, че тонът ви ще омекне, но уви. А вярвам всички, които следят мачовете в се чудят как с футболна игра под средната за тази група вие сте на това място!Аз като точки и голова разлика невиждам да ни превъзхождате толкова много...свери си източниците, а и ние имаме 1 загуба! Но това въобще доводи ли са? Вие играете футбол на равнището на Волов и Любимец и въпреки това под и над масата мисля, че ще хванете влака... дано сте доволни! :wink: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Ное 2008 21:24 
...И те така...

http://www.sportal.bg/news.php?id=142472

Били подходили аристократично. Май играчите и треньора си мислят, че са от голяма класа....Съжалявам, ама останалите не пасат трева. Продължавайте да подхождате все така "аристократично" може и да оцелеете в групата

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2008 21:39 
Аватар

Отбор: Спартак-С 94 (Пловдив)
от утре ще имаме нов водач в групата

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2008 22:09 

Отбор: Нефтохимик 1962 (Бургас)
gladiatori написа:
от утре ще имаме нов водач в групата
е,той и преди 2 кръга беше водач ;-)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Ное 2008 22:27 
:) Злоба, злоба...
Всички отбори имат някакви проблеми, това е спорт, има и обрати - нормално е, но вашата злоба - не, но както и да е - БЕРОЕ винаги е бил велико име на велик отбор, и точно затова сме и ще бъдем на първо място, напук на завистниците!
А ако има утре нов лидер-със сигурност ще е Спартак, и то-заслужено!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 15 Ное 2008 22:36 
...И те така...

Каква злоба, бе човек...давайте я малко по-скромно. Досега не спряхте да се изживявате като гранд. Историята на Берое е славна, но уви е история. Настоящето е това - вие сте в "Б" група и определено не сте "дрийм тийм" без да се засягате...просто защото в "Б" група непобедими няма :wink:
Това даже си е градивна критика...защото нали виждаш докъде довежда подхождането "аристократично" към мачовете. Иначе каква злоба като явно ние не сме за "А" група и няма кво да дирим майка си там. Това са обективните реалности.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Ное 2008 23:08 

GREENHEART написа:

Сега съм по-уверен в успеха ни утре :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Ное 2008 23:46 
RUSE написа:
Каква злоба, бе човек...давайте я малко по-скромно. Досега не спряхте да се изживявате като гранд. Историята на Берое е славна, но уви е история. Настоящето е това - вие сте в "Б" група и определено не сте "дрийм тийм" без да се засягате...просто защото в "Б" група непобедими няма :wink:
Това даже си е градивна критика...защото нали виждаш докъде довежда подхождането "аристократично" към мачовете. Иначе каква злоба като явно ние не сме за "А" група и няма кво да дирим майка си там. Това са обективните реалности.

Oф, отговарям по ред:
1.Злоба - не от нескромност, а защото след вашата загуба от нафтата, аз дойдох ли да ви говоря обиди - НЕ! Напротив-защитавах и отбора и феновете ви, дори ви смятах за приятели, дори спорих с мазути заради вас.
2.Гранд - не става дума дали се изживяваме,като гранд,а че си уважаваме любимия отбор и родния град - нищо повече. Но през кривите очила на злобата виждате друго, по-скоро, каквото поискате, нали? :)
3.Дрий тим - никой никога не е казвал от нашите фенове, че сме такива, напротив-предишния ми постинг пише, че е нормално да имаме проблеми с играчи и тренер и т.н., и никога не сме го отричали, това е спорт и е нормално. Както и вие имате, почти всички отбори, и в А, и в Б група. Всички знаем за това, ако не-отвори спортен сайт и прочети!
4.Б група-всички знаем и защо сме в Б група - поради документни интриги. Подробности, ако не знаеш за какво става дума - пак спортните сайтове, енциклопедии и т.н.
5.Градивна критика - адмирирам, но ако е такава, а не злобни подмятания след загуба. Кажи какво предлагаш да променим в отбора или другаде, за да победим следващия мач? :)
Жалко, че ви защитавах, като приятели, но е нормално - злобата и в Б група, и в България :)
П.П.Аристократи - това е мнение на друг човек, не го приписвай на мен или феновете, ако обичаш. Ако не вярваш, прочети форума ни.
Най-важното-феновете няма никога няма да спрем да си обичаме и подкрепяме любимия отбор и за нас БЕРОЕ да е кауза и култ, ако това ви дразни-проблема си ваш! Най-важен е крайният резултат, нали? Силата личи по това, дали ще намериш сили след падане да се изправиш и да продължиш по пътя си към целта си-това ние сме го доказали и ще продължим и занапред - и феновете и отбора!
САМО БЕРОЕ ЗАВИНАГИ!!!!!

Последна промяна GREENHEART на 15 Ное 2008 23:54, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 15 Ное 2008 23:48 
ZARA BOYS
Аватар

От както се разпадна отбора вече не сме същите. Въпреки че част от играчите се върнаха...те не играят по онзи начин, по който играеха преди. Правим елементарни грешки и оцеляваме на късмет.

Все пак накрая се гледа резултата, а не играта. Гледай си класата и начина, наподхода на твоя отбор, имай претенции към него. Да не харесваш лидерите в класирането за мен е завист, същата като тази, която изпитвах аз, като гледах други на върха ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Ное 2008 23:48 
naftabg написа:
GREENHEART написа:

:) Твоята злоба я очаквах 1000%, но ми е интересно кое те прави толкова уверен в победата ви - прекрасната ви игра срещу Несебър или Дунав ли? :)

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 16 Ное 2008 00:10 
Аватар

GREENHEART написа:
naftabg написа:
GREENHEART написа:

:) Твоята злоба я очаквах 1000%, но ми е интересно кое те прави толкова уверен в победата ви - прекрасната ви игра срещу Несебър или Дунав ли? :)

Всъщност уверен го прави до колкото разбирам, точните прогнози, които даваш в последно време.
GREENHEART написа:
Прогноза е мн трудна, твърд Х, защото:
1.Нефтохимик - след 2те загуби от Несебър играят като домакини и ще се опитат да наваксат на макс. Дано обаче си оправят мотивацията.
2.Дунав - като гости наистина са по-добри и сигурно пак ще го докажат.
Успех и на двата отбора, и дано свърши Х - за нас е най-добре!

GREENHEART написа:
Калиакра - виж им последните резултати и колкото и кмета Цонко Цонев да ги наказва и им реже заплати и е сменил тренера, не може да се изправят чак толкова на крака за няколко дни, че да ни бият.
Успех!

Освен това играта също може да е причина, защото въпреки загубата от Несебър, Нафтата игра добре. Срещу Дунав разликата беше, че този път победихме.

P.S. Аз лично не съм убеден в успеха утре и не се изхвърлям в "твърди" прогнози. :002:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Ное 2008 05:34 
:D :lol: :party048: :a026: Поредния злобен мазут - нормално :)
Не ми пука за личните ти заяждания изобщо-нито те уважавам, за да ми пука, нито се връзвам за глупости - това е спорт, има обрати,и това си е моето мнение - не съм букмейкър или спортен журналист, това е форум за мнения. Ако си заложил на прогнозите ми, и си загубил - супер :).
Прогнозирал съм загуба за вас или равен, защото е такова мнението ми за отбора ви, особено след невероятните ви загуби от мегаколоса Несебър, и то - 2 пъти за 1 седмица!!! А съм ги гледал на живо и са отбор за В група, доказва това и многото им загуби досега, вас също съм ви гледал на живо и сте си за Б, съжалявам. Дори самите вие си го признавате!!!
Злобата ти към БЕРОЕ е оправдана - страх ви е от нас и има за какво!
По-добри сме от вас и ще бъдем и занапред!!!
А вие си останете завинаги в Б и завинаги розови!!! :lol:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2008 09:44 

Йееее това удари всичко :lol: Еми един мач съм ви гледал и той е с нас и бяхме равностойни.Четох за още 10 тук мнения на фенове на други отбори и мамка му всички казаха,че не сте за А група,за къде сте тръгнали и тн.За какъв 'уй да ме е страх от отбора който си позволява хиксове с Любимец(които ние бихме с лекота на неутрален терен) и да не ги изброявам другите ви подвизи.
Айде дано поне догодина не пеем за вас и тогаващните ви подвизи в Б група,че по-добре вие отколкото Калиакра или Спартак Пд(нищо лично към феновете им)...
Ние се изживявахме като гранд в първия си сезон в Б група,но поне за разлика от вас беше уснователно.Сигурно си спомняш какви играчи имахме,какъв треньор и с колко разлика бяхме пред другите.Жалко,че други неща ни провалиха.Сега и ние и вие сме повече от другите отбори като имена и амбициите за а група които в другите отбори ги няма.Иначе е възможно сега да се хулиме кой е на 5то,кой на 6то и тн...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Ное 2008 10:56 
Аватар

GREENHEART написа:
:D :lol: :party048: :a026: Поредния злобен мазут - нормално :)
Не ми пука за личните ти заяждания изобщо-нито те уважавам, за да ми пука, нито се връзвам за глупости - това е спорт, има обрати,и това си е моето мнение - не съм букмейкър или спортен журналист, това е форум за мнения. Ако си заложил на прогнозите ми, и си загубил - супер :).
Прогнозирал съм загуба за вас или равен, защото е такова мнението ми за отбора ви, особено след невероятните ви загуби от мегаколоса Несебър, и то - 2 пъти за 1 седмица!!! А съм ги гледал на живо и са отбор за В група, доказва това и многото им загуби досега, вас също съм ви гледал на живо и сте си за Б, съжалявам. Дори самите вие си го признавате!!!
Злобата ти към БЕРОЕ е оправдана - страх ви е от нас и има за какво!
По-добри сме от вас и ще бъдем и занапред!!!
А вие си останете завинаги в Б и завинаги розови!!! :lol:

Къде я видя злобата в моето изказване? Виж за твоето мнение може да се кажат много неща и точно злобата едно от тях. Да не забравяме, че точно срешу Несебър вие брахте ядове и даже отмениха гол на Несебър с който можеше да измъкнат равенство. Многото загуби на Калиакра и особено срешу Марица в последното си домакинство може да доведе до същите изводи и за Берое след мачът снощи. А що се отнася до прословутият израз сред вас "А вие си останете завинаги в Б и завинаги розови!!!" мога да кажа, че за един сезон се то се опровергава. Нито сме розови, а нищо чудно догодина да сме в "А". А ве не си изкарахте поука, че всичко се връща и то много скоро. След злобата на баража с Видима за по-малко от година вие изтърпяхте същите неща за които злорадствахте. Продължавайте. :redcard:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Ное 2008 12:03 
...И те така...

GREENHEART...в случая не разбра, че не говоря за феновете на Берое. В предния ми пост пък изобщо не ви засягам. Той е по повод БЕЗУМНОТО интервю на Илиев след мача в Каварна. А в критиката ми към вашия отбор се крие и моето предложение как да оправите нещата - прочети пак и ще видиш. Нямам нищо напротив да влезете, разбери. Дори и ще се радвам, но изявленията на вашите хора нагнетяват напрежението...няма как да не се коментира това интервю. Да, изпаднахте от "А" група, но в момента (и ти ще го признаеш) по нищо не показвате с играта си, че вие сте изпаднали незаслужено от елита, дори напротив.

Колкото до другия пост да си гледам моя отбор /bulgarche-to/. Еми на мене ми стана вече скучно. Аз претенции не мога да имам при положение, че си имаме някакъв праг на възможностите. Нито аз давам парите, нито правя селекцията. Хората с претенциите ги търси другаде.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 55 мнения ]  1, 2, 3  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения БЕРОЕ
Форум: Берое (Стара Загора)
Anonymous 38704 07 Май 2010 17:54
от фен
Преглежда непрочетените мнения Сайт на Берое
Anonymous 34229 04 Ное 2006 12:09
от Lorenco
Преглежда непрочетените мнения Стадион Берое
Anonymous 60091 10 Ное 2008 12:25
от bulgarche-to
Преглежда непрочетените мнения Левски (София) 3-0 Берое (Стара Загора)
Anonymous 49695 05 Ное 2006 23:20
от speedbreaker
Преглежда непрочетените мнения Берое (Стара Загора) 2-2 Локомотив(София)
Lorenco 40956 29 Ное 2006 01:08
от bigfish