bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 23 Юни 2025 02:01

Берое (Стара Загора) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 34 мнения ]  Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Яну 2008 14:42 

Отбор: Нефтохимик 1962 (Бургас)
Колкото и да не ми харесват берое.. кофти е да ти затрият така любимия отбор, особено като се сетя, че и ние (Нафтата) не се знае какво ще става с нас (вече мисля 2ра година).. Успех ! ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Яну 2008 15:13 
Син до гроб
Аватар

Жалко за един отбор,който напоследък се противопоставяше на големите,но ... Просто не ми се пише ;(

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Яну 2008 00:10 
ETARRAS написа:
Ultras написа:
kbillabong написа:
Ultras написа:
Дружките на Бирое от Велико Търново скърбят ли скърбят...някои ден може отново да се срешнете и да си правите гей парад на стадиона :P Иначе лошо , докато има такива хора като Банев футбол трудно ще има ... каквато ни е държавата , такъв ни е и футбола :idea:

Чак пък да скърбим. Кофти е че такъв футболен град, бива заличен от един нарекъл себе си "аристократ", мошеник. Това че твоята злоба избива в момента показва колко си малък и невразечен.Радвай се сега на чуждото нещастие, то на вас жепейците през последните 5-6 години това май ви е най-голямата радост - че приятели на Етър се заличават. Халал да ви е. Иначе за Берое - той няма да умре, както им се иска на някои, докато има фенове който да го помнят и подкрепят.

Чак пък да се радвам... просто си спомням смешни неща от вашите срещи :) иначе беше ми и жалко като залезе Етър , но сега се радвам малко или много , че има Етър1924 :P

Тук ме уби,да припомняме ли чи и фенове лежат дупета и на Локо Пд и на Левски и на ЦСКА.И аз поназнайвам някои неща за вашите гей срещи със тях. :wink:

не че нещо ама ...не всички ходят на мачове на други отбори...това че някои имат приятели в Пловдив, не означава че се лижат гъзове,по тая логика какво излиза, че и вие лижете задниците на хората от Ст.Загора, които наистина са си пичове поне тея ,които познавам. Сега след като казах пичове сигурно ще си помислиш че съм си праил, както се изрази по-горе "гей среща" ...,е не ...няма такъв!!!аааа написал си "лежат дупета" не съм прочел добре ,както и да е аз неискам да се заяждам да споря и т.н. няма смисъл...може да пожелая успех на Берое да си намерят добър спонсор и да излязат, колкото се може по бързо от ситуацията, в която попаднаха!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Яну 2008 01:40 
ETARRAS написа:
Айде айде,ти самият имаш повече мачове на Дунав отколкото на Локо.

ами добре аз ти казах неискам да споря ,но като се замисля да ходил съм на Дунав на 5-6-7 мача единия от които беше гостуване и не съм бил в агитката, а с приятели да гледам само и ми подариха даже един шал, които може да го използвам като ходя на единия си изпит,че преподавателя е член на управителния съвет на баскетболния клуб Дунав :D ...и на други отбори съм ходил невиждам нищо лошо :wink:

а иначе за мачове на Локомотив ...сигурен съм че имаш повече мачове на Етър отколкото аз на Локо,по-простата причина, че си на 30години ?...може и повече незнам...другото ,което е почнал съм да ходя на мачове от много малък и съм присъствал на бая и съм сигурен че няма много хора от търново ,които могат да се похвалят с повече от моите през последната година наистина не съм ходил...случи се да съм в Горна когато Ивайло Йорданов правеше бенефис и съм много радостен че успях да присъствам на този двубои ,това момче ме е държало на ръце наремето няма да обяснявам защо как и т.н. :D надявам се някои ден двата отбора да спорим за челните места в "А" група въпреки всичко без вас не е същото ,дано да се срещнем някои ден на най-висше ниво и да сме конкуренти на така наречените грандове....тогава ще усетят какво се казва дерби м/у Локо ГО и Етър !

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Яну 2008 23:17 
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Христо Ковачки готов да спаси Берое
23 януари 2008 19:35
Бизнесменът водил преговори за старозагорския клуб преди време
Бизнесменът Христо Ковачки обяви днес на пресконференция, че преди време е водил разговори за Берое. "Водихме предварителни разговори, но условията не бяха изпълнени и затова преговорите бяха прекратени", каза бизнесменът Христо Ковачки. Той не пожела да коментира дали е финансирал Берое по време на местните избори, но заяви, че е готов да помага на старозагорския футбол. Преди това обаче бизнесмените в Стара Загора и Общината трябва да намерят решение за финансирането на Берое и едва тогава Ковачки ще може да започне да помага.

тва е от дон балон-може би има шанс

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Яну 2008 00:16 
Аватар

Отбор: Сливен 2000 (Сливен)
Да попитам.Сега,ако се появи човек,които да даде пари,имали шанс отбора да не го махнат.Защото все още мисля не му е обявена ликвидацията,според документи.Ако не се спасите жалко за вас,така и не можахме да се засечем,да направим едно дерби,както преди много години,на професионално ниво.Но и нас ни нямаше 18 години и вие ще се върнете пак.УСПЕХ

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Яну 2008 10:46 
Аватар

все още може,но само с юноши-те др не останаха.няма право да привлича др.ще стане като дражев,но имат доста точки да останат аско стане с юношите

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Яну 2008 16:07 

Отбор: Берое (Стара Загора)
всъщност има хора от сегашния отбор , които са готови да останат . А за Берое какво да кажа няма кой да се прецака с толкова пари. Знаете Локото го взеха за 1 мил. , а ние сме горе долу на тяхната черга. Ако някой реши да взема отбора ще се изръси поне 7-8 мил. , а такова нещо няма кой да направи
:wink:
Както и да е , водят се преговори и в момента , дано Банев все пак да реши да продава.
За пича от сливен какво да кажа. Дербитата ни с вас в А група са били наистина култови , със огромна посещаемост . Вие тука много лошо сте ни били и ние вас там и т.н. абе било е местно дерби , жалко наистина...
Рано или късно и 2та отбора ще сме в А и тогава ще го преживеем мача както подобава :8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Яну 2008 22:38 
Аватар

ако берое изпадне губи шелиа бг футбол и после се чудим защо нашите се излагат с по 17;1.
може би е по-добре отново,ще видим.аз съм оптимист или ми се иска берое да остане. :roll: :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 34 мнения ]  Предишна  1, 2

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения БЕРОЕ
Форум: Берое (Стара Загора)
Anonymous 38825 07 Май 2010 17:54
от фен
Преглежда непрочетените мнения Сайт на Берое
Anonymous 34318 04 Ное 2006 12:09
от Lorenco
Преглежда непрочетените мнения Стадион Берое
Anonymous 60453 10 Ное 2008 12:25
от bulgarche-to
Преглежда непрочетените мнения Левски (София) 3-0 Берое (Стара Загора)
Anonymous 49899 05 Ное 2006 23:20
от speedbreaker
Преглежда непрочетените мнения Берое (Стара Загора) 2-2 Локомотив(София)
Lorenco 41130 29 Ное 2006 01:08
от bigfish