ETARRAS написа:
Айде айде,ти самият имаш повече мачове на Дунав отколкото на Локо.
ами добре аз ти казах неискам да споря ,но като се замисля да ходил съм на Дунав на 5-6-7 мача единия от които беше гостуване и не съм бил в агитката, а с приятели да гледам само и ми подариха даже един шал, които може да го използвам като ходя на единия си изпит,че преподавателя е член на управителния съвет на баскетболния клуб Дунав

...и на други отбори съм ходил невиждам нищо лошо
а иначе за мачове на Локомотив ...сигурен съм че имаш повече мачове на Етър отколкото аз на Локо,по-простата причина, че си на 30години ?...може и повече незнам...другото ,което е почнал съм да ходя на мачове от много малък и съм присъствал на бая и съм сигурен че няма много хора от търново ,които могат да се похвалят с повече от моите през последната година наистина не съм ходил...случи се да съм в Горна когато Ивайло Йорданов правеше бенефис и съм много радостен че успях да присъствам на този двубои ,това момче ме е държало на ръце наремето няма да обяснявам защо как и т.н.

надявам се някои ден двата отбора да спорим за челните места в "А" група въпреки всичко без вас не е същото ,дано да се срещнем някои ден на най-висше ниво и да сме конкуренти на така наречените грандове....тогава ще усетят какво се казва дерби м/у Локо ГО и Етър !