bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Юни 2025 19:50

. GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 7 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Аз Фенът .::dido_x::.
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2007 13:21 
Здравейте,
На повечето посетители на www.BGSupporters.net съм познат ,че се казвам Дидо. На 18 години съм и съм от Добрич. Би трябвало да се досетите ,че щом съм от Добрич съм за ДОБРУДЖА.
Всъщност всичко за мен започна още, когато бях малък и играта футбол ми допадна, толква ,че когато нямаше с кого да отида на мач съм ходел сам самичък до стадиона и обратно. Това се дължи на факта ,че любимия ми отбор тогава изпълваше с радост душите на онези хилияди зрители, припълнели стадион "Дружба" в Добрич. Помня как съм ходел сам на мачове, когато е валяло силен дъжд,градушка, помня как съм бягал като откачен из парка за да не изтърва дори загравката преди мача. В началото си бях най-обикновен фен, редувайки всички сектори на стадиона ,където е имало свободно място ,защото преди стадиона така се пълнеше ,че хората чак и по дърветата се качваха за да гледат любимия отбор. Бях едва на 13 години ,когато за първи път се оказах част от агитката ,която подкрепя отбора навсякъде. Всъщност това се свързва с първото ми гостуване на мач на Добруджа, което аз помня. Тогава гостувахме на Етър Велико Търново. Въпросния домакин, тогава имаше годишнина от основаването си,а моя любим отбор се бореше за влизане в "А" група. Тогава почуствах тръпката да си фен, да подкрепяш любимия отбор, независимо с кой,къде и кога играе.Да пропътуваш дълъг път в добра компания, да видиш красотите на България, да видиш десетки стадиони, още толква отбори и да подкрепиш своя любим отбор. За съжаление тогава не успяхме да влезем в "А" група и последва решението на хората управляващи футболния отбор да домакинстваме в Албена. Последва ново препятствие за феновете на Добруджа ,които трябваше всеки път да бият път освен на гостуванията ,а и на домакинствата до Албена. Въпреки това доказахме ,че СМЕ ВИНАГИ С ДОБРУДЖА, независимо кога,къде и с кого играе. Домакинствахме на 35 км от града ,а всеки гледаше как да отиди до Албена, кой на стоп, кой с кола,кой с автобус,кой с микробус, кой с отбора. Все пак успявахме и изпълвахме стадиона все едно домакинстваме на стадион "Дружба". За щастие ръководството и общината успяха да се разберът и домакинствахме отново в град Добрич. Така постепенно израстнах с Добруджа и осъзнах ,че да подкрепяш любимия отбор навсякъде е нещо неуписуемо. А щом това е неуписуемо тогава няма как да опиша това ,че когато отбора се бореше да не изпадне от "Б" група бяхме навсякъде и всеки се чудеше как изпадащ отбор има такава агитка ,която не се отказа да подкрепя своите любимци навсякъде.
Няма да изброявам стадионите, на които съм бил защото все ще пропусна някой от тях.
Да не забравя да спомена ,че съм човекът ,който поддържа фен страницата на отбора
http://www.dobrudja1919.com

Фен артикулите ,които притежавам са доста и за това ще ги качвам на части.

Започвам с това как изглежда част от мястото ,където е разположен компютъра:
(Съжелявам за качеството на снимките, но са правени с телефонна камера)

Изображение

Това е екипа на футболния отбор

Изображение

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2007 15:04 
Аватар

Отбор: Сливен 2000 (Сливен)
Достойно за уважение.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2007 18:18 
Аватар

Отбор: Странджа-Металург (Средец)
ultra_voin написа:
Достойно за уважение.

На същото мнение съм.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2007 19:41 
Аватар

Определено си човек който обича отбора си и си голям фен, освен това като ти гледам постовете ми се виждаш и доста начетен. Абсолютно си една позитивна личност :) за тебе само хубаво или нищо !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Юни 2007 01:33 
Аватар

Отбор: Видима-Раковски (Севлиево)
Респект :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Юни 2007 12:06 
Аватар

Дидо ти си голям бате.Респект :first:

Всички видове застраховки към ЗК ЛЕВ ИНС.Отстъпки до 25%.
0883368440
0879331668

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Юни 2007 23:40 
Респект

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 7 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Бербатов: В Юнайтед и Челси ще ми е лесно, но аз искам да ми
Форум: Тотнъм
Anonymous 23843 19 Фев 2007 19:03
от keyelpk
Преглежда непрочетените мнения Георги Василев: Аз съм човекът, но няма да ме викнат
Форум: Национален отбор
Anonymous 8506 15 Апр 2007 16:22
от spartak forever
Преглежда непрочетените мнения Аз Фенът
Форум: Аз, фенът
Anonymous 23019 02 Юни 2007 00:29
от dido_x
Преглежда непрочетените мнения Аз Фенът:denis4o
Форум: Аз, фенът
denis4o 10936 10 Сеп 2008 09:26
от zleto
Преглежда непрочетените мнения Аз фенът