bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 15 Юни 2025 00:17

Български клубове - Сливен 2000 (Сливен) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 243 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Новини
МнениеПубликувано на: 24 Май 2008 22:48 
Аватар

Отбор: Сливен 2000 (Сливен)
Krivodolskiq написа:
Армеец - в гр. Сливен tozi stadion za nego nqma li otbor a imal li e otbor koito e igral na tozi stadion

Ами в момента доколкото знам няма отбор за този стадион,той за това е в ужасно състояние(тревата почти я няма,само кал пък седалките са обрасли и те).Там играеше Армеец(Сливен),военен отбор,който ако не се лъжа стана и шампион.На същия стадион тренираше и един юношески отбор - Юнион.Общо взето това е,което се сещам в момента.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Май 2008 22:52 
Аватар

VoevodiSliven написа:
Krivodolskiq написа:
Армеец - в гр. Сливен tozi stadion za nego nqma li otbor a imal li e otbor koito e igral na tozi stadion

Ами в момента доколкото знам няма отбор за този стадион,той за това е в ужасно състояние(тревата почти я няма,само кал пък седалките са обрасли и те).Там играеше Армеец(Сливен),военен отбор,който ако не се лъжа стана и шампион.На същия стадион тренираше и един юношески отбор - Юнион.Общо взето това е,което се сещам в момента.

Доакто в Сливен имаше поделения имаше и отбор,Армеец (Сливен).Отбора беше военен и се състезаваше във Първенството на Военните,което вече го няма.Стадиона е в окаяно състояние,защото няма кой да го поддържа.Преди години там играеше и Олимпик (Сливен)-изкара точно един сезон във В група.
Сега няма отбор,защото няма военни в града,след време и стадиона няма да го има,и без това вече не прилича на нищо :evil: :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Май 2008 18:28 
да ама сливен винаги е бил по добър отбор ор армеец

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 25 Май 2008 21:30 
Аватар

Sliven2000 написа:
да ама сливен винаги е бил по добър отбор ор армеец

Абе,пич ти наред ли си?Двата отбора са съвсем различни.Единия е само военнен другия е грдски.Ако става въпрос за титли,то в своята лига,Военната,Армеец е по титолован от Сливен.
Ама място за сравнение не може да става.Това са отбора на града и военния отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Май 2008 12:50 
Аватар

В началото на следващата седмица ще стане ясно дали новият член “А” професионална футболна група отборът на Сливен ще има нов треньор, обяви днес президента на клуба Йордан Лечков. Тогава ще стане ясно и кои от играчите от сегашния състав ще останат в отбора и кои ще бъдат новите попълнения за предстоящия сезон. Освен това Лечков обяви, че предстои ремонт на стадион “Хаджи Димитър”. В програмата за обновяване на съоръжението е залегнало изграждането на нова козирка над източния сектор и укрепяне на сектора за гости. Очаква се Общински съвет Сливен да даде разрешение за изграждане на паркинг в северната част на стадиона. От днес футболистите на ОФК Сливен са в почивка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Май 2008 12:50 
Аватар

Сливен инвестира в базата

Президентът на спечелилия промоция в елита Сливен - Йордан Лечков, обяви, че ще продължи да инвестира в базата на клуба.
- Влязохме в "А" група с футболни средства. Сега ще инвестираме пари в базата и в селекцията на отбора. Затова кой ще бъде треньорът и кои футболисти ще бъдат привлечени, ще кажа след една седмица - заяви Лечков на редовния си брифинг. Той обеща, че ще подобри съвместната работа с полицията и общинската охранителна фирма за осигуряване на нормални условия за провеждане на мачовете в Сливен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Май 2008 11:29 

Ръководството на Сливен е започнало преговори с Люпко Петрович, съобщава „Топспорт”, позовавайки се на източници от клуба. Сърбинът е получил предложение да поеме завърналия се след дълги години в елита отбор.

Очаква се до края на седмицата той да даде окончателния си отговор. Ако Люпко стане старши треньор на Сливен, настоящият наставник Драголюб Симонович ще продължи работата си в клуба като негов помощник или като спортно-технически директор.

Според запознати разговорите с Петрович се водят лично от собственика на Сливен и кмет на града Йордан Лечков. Данчо искал да се подсигури с популярно име, тъй като основната му цел била тимът да се задържи трайно в майсторската група.

Не е изключено отборът да бъде подсилен и с двама-трима известни футболисти, подвизаващи се в българското първенство, както и със сръбски нападател, който преди време е носил екипа на австрийски клуб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Май 2008 21:05 
Аватар

Лечков: Люпко трябва да си плати, за да води Сливен
Чет, 2008-05-29 16:17

Президентът на новака в "А" група Сливен Йордан Лечков обяви пред Sportline.bg, че пред него не стои въпроса за треньорска рокада в тима. Лече реагира доста остро на слуховете, свързащи "войводите" с Люпко Петрович.

"Люпко Петрович трябва да си плати, за да води Сливен. Ние си имаме треньор и неговото име е Дуци Симонович. Никакъв Люпко няма да идва", категоричен бе Данчо.

"По въпросите за Сливен слушайте мен, а не племенника ми Иван Стоянов. От вас разбирам, че е той е споменавал за преговори между клуба и сръбския треньор", добави Лечков.

Вицепрезидентът на БФС, който е и кмет на Сливен, анонсира, че идния понеделник ще свика специална пресконференция.

На нея ще бъде дадена яснота около всички наболели въпроси, свързани с клуба, включително и относно спекулациите за треньорския пост.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Май 2008 13:58 
Аватар

Всички футболисти на Сливен 2000 бяха пуснати в почивка, както и треньорският щаб начело с Драголюб Симонович. Твърденията, че Cимонович ще напусне поста си и ще бъде заменен от друг наставник, бяха определени като абсолютни инсинуации. В клуба е останал само техническият директор Георги Кирилов, който се занимава с организационни неща. Нито един футболист не е освободен от клуба или пък сам е пожелал да разтрогне договора си. Имената на новите попълнения ще станат ясни след решенията на aрбитражната комисия.
Лицензирането на ст. "Хаджи Димитър" в Сливен няма да има проблеми, съобщи техническият директор на клуба Георги Кирилов. Към съоръжението има само дребни забележки, които ще бъдат отстранени в срок и със сигурност Сливен ще играе мачовете си пред собствена публика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Юни 2008 09:36 

Голмайсторът на Сливен Мирослав Миндев: "Стадионът ни ще бъде най-посетеният в България"

Нападателят се закани да вкара най-малко 15 гола в "А" група през следващия сезон

Със своите 24 гола Мирослав Миндев се превърна в основен „виновник“ за влизането на Сливен в „А“ група. Това бе причината „Меридиан Мач“ да потърси голаджията. Той говори за амбициите на „войводите“, помощта от БФС, амнистирането на Иван Стоянов и скандала с напускането на Берое.

- Миро, вкара 24 гола през този сезон. Чувстваш ли се герой?

- Изобщо не се чувствам герой. Освен мен на терена има още 10 футболисти. Просто имах късмета да се разпиша цели 24 пъти през сезона. Моите голове помогнаха на Сливен да спечели място в „А“ група. Иначе през целия сезон вкарах 24 гола в първенството и един за купата на България, което е един не лош показател.

- Ти си капитан на отбора. Каква е целта на Сливен в „А“ група след завръщането в елита?

- Аз съм капитан, защото съм най-опитният играч от местните. Иначе за целта - най-важното е да останем в групата. Със сигурност ръководството на клуба няма да иска да се борим за оцеляване. Мисля, че за първи сезон ще е добре да се установим в златната среда. Да, друг новак Локо (Мз) се цели в евротурнирите, но те имат много голям бюджет. Нека са задържим в елита, а знаете, че апетитът идва с яденето.

- Според всеобщото мнение Сливен е съдийски отбор и е подкрепян във всяка ситуация от БФС...

-

Сливен съдийски

отбор? Глупости!

Само веднъж съдиите объркаха в наша полза - когато ни зачетоха гол срещу Несебър от засада в Сливен. Иначе винаги нас ни ощетяват. Така беше и в Каварна срещу Калиакра, и срещу Дунав в Русе, когато свириха смешна дузпа за домакините. Реферите помогнаха и на Несебър, когато им гостувахме.

- Казваш, че съдиите не помагат на Сливен, но според всички именно заради Йордан Лечков неговият племенник Иван Стоянов бе амнистиран и се завърна в игра...

- Всички така говорят. Първо, Иван не беше наказан справедливо. Той само бутна съдията, а не го удари. Второ, и в световен мащаб почти винаги намаляват тежките санкции. Представете си какво ще се случи на един млад играч, когато е наказан за една година.

- Възходът на Сливен през пролетта обаче бе свързан именно с амнистирането на Иван Стоянов. Показвате голямо разбирателство помежду си?

- Да, наистина. Иван е отличен футболист, с който се разбирам отлично на терена. Всички около него знаем за какво става въпрос. След като се върна в игра, бе повече от мотивиран да се докаже.

- Какво промени Драголюб Симонович в тима?

- Той въведе модерен стил на игра. Започнахме да играем по-често по фланговете и да се възползваме от статичните положения. Определено той е един от най-добрите треньори в България и това, което се пишеше - че ще ни напусне, няма нищо общо с истината. Драголюб Симонович ще води Сливен в „А“ група. Още когато той дойде, ни каза, че трябва да спечелим първото място. Изобщо не ни е минавала идеята да завършим втори или трети.

- Преди известно време игра в Берое. Защо нещата в Стара Загора не се получиха и ти не остана в отбора?

- Играх за Берое в „А“ група. Тогава обаче

се скарах с

президента

Станислав Танев

-Камилата

и бях принуден да се върна във „В“ група, приемайки офертата на Олимпик-Тетевен. Това обаче бе за добро. Иначе аз влязох в конфликт с Танев, защото той ми постави огромна трансферна цена, която уби интереса на турския Ризеспор към мен. След като играх в Тетевен, преминах в Черно море. Последва трансфер в албанския Лушня, където всичко бе на доста добро ниво. След това се върнах в родния си Сливен, където играя и до днес. За жалост Берое изпадна. Всички се бяхме навили за регионално дерби, но това няма да стане. Ще ги изчакаме да се върнат.

- Заслужава ли Сливен място в „А“ група?

- Сливен е 8-ият по големина град в България. Това означава, че чисто демографски нашият град заслужава отбор в „А“ група. Всички знаете, че стадионът ще бъде най-пълният в елита, защото хората в Сливен са луди по футбола. Все пак ние сме исторически отбор и това, че ние и Миньор(Пк) се завърнахме в „А“ група, е отлично за футбола като цяло.

- Вече няколко клуба са изпратили оферти за теб. Ще останеш ли в Сливен през следващия сезон?

- За оферти не знам. Ще остана в Сливен, защото родният ми клуб се нуждае от мен и искам да играя за Сливен в „А“ група.

- Колко гола ще вкараш в елита?

- Ако съм здрав и имам късмет, ще вкарам минимум 15 гола.

Меридиан Mач

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Юни 2008 16:46 

На пресконференция вчера пред местните медии президентът на ОФК Сливен Йордан Лечков хвърли светлина върху различни въпроси, свързани с близкото бъдеще на клуба. Според Лечков засега Дуци Симонович остава начело на Сливен, макар че сърбинът има предложения и от други клубове, "нормално за един успешен треньор, но Симонович сам трябва да избере основното си предизвикателство", по думите на кмета. Съществуват и други варианти за старши-треньор, призна Лечков. Според него Сливен ще се опита да привлече 4-5 качествени футболисти - без да назовава имена, не е изключена и появата на чужденци, но единствено ако са "изключителни". Президентът не отрече, че са водени разговори с играчи от чужбина като същевременно заяви, че принципно е против наемането на такива. По време на предсезонната подготовка Сливен ще изиграе 11 контролни срещи, като освен обявените по-рано се предвиждат и проверки в Турция, Румъния и Сърбия. Целта за новия сезон е шесто място в елита, обяви Лечков.
Продължават ремонтните работи по стадион "Хаджи Димитър", като започва изграждането на козирка над източния сектор, а след есенния дял на първенството ще се постави нова козирка и над сегашната централна трибуна, заяви президентът. Дългоочаквана новина беше обявена и за феновете на Сливен, а именно предстоящото откриване на фенмагазин, в който ще се предлагат фланелки, шапки, членски карти за целия сезон и други артикули.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Юни 2008 15:47 
Их, къде ще е този фен магазин :first:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 05 Юни 2008 23:43 
Аватар

Племенникът на Йордан Лечков потвърди за Люпко Петрович

Вече не са занимавам със съдиите, каза Стоянов

Изображение

Звездата на Сливен Иван Стоянов потвърди писаното единствено от "Топспорт", че Люпко Петрович е поканен да води "войводите" в "А" група.

"Знам, че има някакви разговори, но за подробности търсете хората от ръководството. Люпко Петрович е доказан треньор, от който само можем да се учим. С Дуци Симонович се разбираме отлично. Той също е добър треньор. В близките дни трябва да има яснота кой ще ни води в "А" група. Събират ни на 16 юни и започваме яка подготовка. Всички в отбора тръпнем в очакване, защото повечето не сме играли никога в елита", каза Иван Стоянов пред "Топспорт".

"Взех си поуки от скандала със съдиите, в който се забърках през есента. Вече не се занимава с тези хора", добави племенникът на Йордан Лечков.

По време на есенния мач Сливен - Калиакра (1:1) Иван Стоянов нокаутира страничния съдия Николай Марков, който му отмени редовен гол в 88-ата минута. Последва наказание от 1 година за играча, което през февруари бе отменено от Изпълкома на БФС.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Юни 2008 23:45 
Аватар

Интервю
Иван Стоянов: Яд ме е, че все ме свързват с Лечков

Вече няма да посягам на съдиите, твърдо обеща футболистът

Изображение

Звездата на Сливен Иван Стоянов бе с основна заслуга за класирането на тима в „А" група. Племенникът на Йордан Лечков се отчете с 16 гола в 15-те мача, в които участва. През есента Стоянов се забърка в съдийски скандал, след като в двубоя с Калиакра (1:1) нокаутира страничния съдия Николай Марков заради непризнат редовен гол в 88-ата минута. Последва наказание от 1 година за играча, което през февруари бе отменено от Изпълкома на БФС. Стоянов даде интервю за „Топспорт".

- Ванка, отмина ли еуфорията около класирането на Сливен в „А" група?
- Празненствата нямат край. Всички в града сме много радостни, позабавлявахме се, но вече трябва да спираме. Ще се постараем да проведем добра подготовка и да изградим още по-силен отбор за „А" група.

- Кой треньор ще ви изведе за първа тренировка и кога ще е тя?
- В близките дни трябва да стане ясно. Към момента е Дуци Симонович, но се говори за Люпко Петрович, както и за други имена. Знам, че ни събират на 16 юни, но нямам информация за лагери и контроли.

- Докъде може да стигнете в „А" група?
- Много хора ни отписват, но ние може да се окажем приятната изненада. Надявам се да влезем в шестицата, а защо не и нещо повече - например участие в евротурнирите.

- Не мислиш ли, че това са празни приказки при положение че ти и повечето ти съотборници не сте играли в „А" група преди?
- Времето ще покаже. Най-важното е да сме живи и здрави. Вероятно ще вземем няколко класни футболисти. Неприятното наистина е, че нямаме опит в елита, но това ни амбицира още повече да докажем, че заслужено сме сред най-добрите. Искам да помогна на родния ми град да се утвърди в „А" група. Феновете, които ни подкрепят във всеки мач, заслужават да ги радваме с футбол от високо ниво. В последните две домакинства се чувствах невероятно. Просто е неописуемо. Идваха повече от 10 000 души, което рядко се случва дори на мачовете в „А" група.

- Прибрахте ли премиите за класирането?
- Още не сме, но в близките дни ще ни ги раздадат. В Сливен никога не е имало проблеми около финансирането, винаги навреме са ни изплащали заплати и премии.

- Нееднократно ви замесваха в уговорени мачове...
- Това го правеха конкурентите ни. Нормално е да приказват какви ли не глупости. Всичко беше психоатака. В крайна сметка ние излязохме крайни победители. Не се сърдя на Вили Вуцов, който говореше какви ли не щуротии по наш адрес. Той си е такъв, всички го знаем. Аз обаче сега ще мълча, но наесен ще му го върна. И той е в „А" група, както и ние. Много искам да накажа Левски. Мисля да продължа да бележа, както го правих през пролетта.

-Преди известно време бе пред трансфер в Левски. Какво се случи тогава?
-Не само те, а и други отбори ме желаеха. На мен лично никой не ми се обади, но знам, че е имало разговори между ръководствата. Не правя трагедии от това, че
не съм в някой софийски клуб. Много искам да помогна на Сливен да се утвърди в „А" група. В родния си тим се чувствам отлично.

- А на кой от грандовете симпатизираш?
- На ЦСКА, но не защото чичо ми е играл там. Като по-малък посещавах техни мачове и тогава се привързах към този клуб.

- Беше в ЦСКА преди няколко години, но Стойчо Младенов не те одобри.
- Минала история. Не се сърдя на никого.

- Ти си звездата на Сливен. Феновете спират ли те по улиците на града?
- Не искам да съм чак толкова голяма звезда. Радвам се, когато хората ме нападат за автографи, или пък желаят да се снимат с мен. Това само ме ласкае. Единственото, което не ми харесва, е, че всички ме свързват с Йордан Лечков, яд ме е затова! Говорят, че едва ли не той ме е налагал във футбола. Това са пълни глупости. Не искам да е така, но нищо не мога да променя.

- През есента бе замесен в скандал...
- Тази тема е приключила за мен. Трудно мога да си променя характера, но поне обещавам, че повече няма да посягам на съдиите. Както виждате, през пролетта си играх спокойно, вкарах 16 гола.

- Йордан Лечков накара ли ти се сериозно?
- Не ми се е карал, но ми помогна в този труден за мен момент.

- С какво се занимаваше, докато бе изхвърлен от футбола?
- Страдах много, защото футболът ми липсваше. Иначе автомобилите са ми слабост и прекарвах доста време зад волана. Преди 2 седмици си купих Ауди S5. Доволен съм, защото това е страхотна кола.

- Обичаш ли бързите скорости?
- Разбира се. На моменти карам на ръба. Може би с годините ще поулегна още. Максимално съм вдигал 300 км/ч. Звучи страшничко, но аз съм внимателен шофьор. Когато возя някого, гледам да не карам бързо, защото тогава нося отговорност за човека до мен.

- Преди време беше в Щутгарт. Сега имаш ли сили отново да стигнеш до такъв реномиран клуб?
- Почти 2 години бях там. Не ми се отдаде възможност да играя. Беше доста трудно да пробия и затова реших да се завърна в България, въпреки че имах оферти от германски клубове. Получих изключително тежка контузия, която ме извади за година от терена. Първо ме оперираха от кръстни коленни връзки, после от менискус. Сега само за това се моля, да не получавам нови травми. Дано Господ е с мен и със Сливен в „А" група.

ИВАН СТОЯНОВ ПРЕЗ СЕЗОНА

3 кръг, Дунав (г) 2:1
(68 минути, няма гол)

4 кръг, Калиакра (д) 1:1
(88 минути, червен картон)

14 кръг, Волов (д) 3:0
(90 минути, 2 гола)

15 кръг, Миньор (Раднево) (г) 4:2
(90 минути, 1 гол)

16 кръг, Дунав (д) 1:0
(90 минути, 1 гол, жълт картон)

17 кръг, Калиакра (г) 0:1
(90 минути, няма гол)

18 кръг, Бенковски (Бяла) (д) 3:1
(90 минути, 1 гол)

19 кръг, Родопа (г) 0:1
(90 минути, няма гол)

20 кръг, Светкавица (д) 3:0
(90 минути, 2 гола)

21 кръг, Спартак (Пд) (г) 3:0
(90 минути 1 гол)

22 кръг, Марица (д) 5:0
(90 минути, 1 гол)

23 кръг, Свиленград (г) 3:2
(90 минути, 3 гола)

24 кръг, Несебър (д) 3:1
(90 минути, 2 гола)

25 кръг, Нафтекс (д) 4:1
(88 минути, 1 гол)

26 кръг, Хасково (г) 6:1
(90 минути, 1 гол)

Общо: 15 мача, 1324 минути, 16 гола, 1 жълт картон, 1 червен картон

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Юни 2008 05:23 
Аватар

Сливен няма да продава играчи

Президентът на клуба Йордан Лечков официално ще обяви състава идния месец

Новакът в „А" група Сливен започна лятната си подготовка. 20 футболисти се явиха на първата тренировка на тима след едномесечна пауза.

Засега няма напуснали играчи. Президентът на клуба Йордан Лечков коментира, че няма да продава футболисти, а ще закупи нови. Той официално ще обяви състава идния месец.

Подготовката ще се води изцяло при местни условия и двуразови тренировки. Ръководството на Сливен предвижда в подготвителния период да бъдат изиграни 11 контроли.

Вече са ясни съперниците за 7 от тях. Към досега познатите тимове се добавя и съставът на Литекс, който ще направи спаринг с новия член на професионалната лига на 5 юли.

В останалите проверки "войводите" ще бъдат домакини на ст. "Хаджи Димитър" на 12, 16, 23 и 26 юли съответно на съставите на Локомотив (Стара Загора), Миньор (Раднево), Нафтекс и Черноморец.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Юни 2008 11:20 
Аватар

Сливен ще води лятната си подготовка
при домашни условия. Вече е потвърдена и първата контролна среща с македонския Пелистер. Тя ще се проведе на ст. "Хаджи Димитър" на 28 юни от 18 ч.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Юни 2008 11:21 
Аватар

Футбол: ОФК Сливен очаква на проби още футболисти

24 юни 2008 | 10:45 | Агенция "Фокус"
Сливен. Нападателите на Несебър Петър Колев и Мартин Кокалджиев са едни от новите попълнения в отбора на Сливен, предаде радио “Фокус” – Сливен. Двамата вече се подготвят с тима. Очаква се в края на седмицата в Сливен да пристигнат на проби още нови футболисти. Първата контрола за ОФК Сливен ще бъде в събота, 28 юни от 18 часа на стадион „Хаджи Димитър”. Ще гостува македонският Пелистер (Битоля). Сливенският тим има уговорена контрола и с Литекс на 5 юли. В останалите проверки отборът ще бъде домакин на 12, 16, 23 и 26 юли, съответно на съставите на Локомотив (Стара Загора), Миньор (Раднево), Нафтекс и Черноморец (Бургас). Сливен ще гостува на Ботев (Пловдив) на 2 юли и на Нафтекс на 19 юли.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Юли 2008 22:58 
Аватар

Защитникът на Ботев (Пловдив) Николай Димитров - Барзата подписа договор със Сливен и вече тренира с отбора. Димитров (род. 1990) е считан за един от големите таланти на пловдивската школа и е препоръчан от новия помощник-треньор на "войводите" Георги Дерменджиев. Именно преминаването на младока на "Хаджи Димитър" е причина за отмяната на вчерашната контрола с Ботев, тъй като това е станало без съгласието на пловдивчани. В действителност Димитров не е имал подписан професионален договор с Ботев, затова и преговори не са водени - призна изпълнителния директор на Сливен Георги Кирилов пред Топспорт. „Не може да се каже, че ние сме откраднали Ники Димитров. Спазваме всички правила на БФС и УЕФА. Истина е, че не сме преговаряли за него с Ботев. Колегите ни от Пловдив ще получат компенсация, според наредбата на БФС" - заяви Кирилов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Юли 2008 23:05 
Аватар

Двама французи и един бразилец, чийто имена се пазят в тайна ще дойдат на проби в Сливен в края на седмицата, наблюдават се и други футболисти. Треньорския тандем Дуци Симонович – Жоро Дерменджиев търси да привлече централен защитник, двама вътрешни халфове и още един нападател, за да приключи със селекцията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Юли 2008 23:07 
Аватар

Футбол: ОФК Сливен ще играе две контроли в гръцкия град Ксанти

Сливен. ОФК Сливен ще гостува в Ксанти /Гърция/ от 23 до 26 юли. Там възпитаниците на треньора Драголюб Симонович ще направят проверки с местните „Шкода” и „Комотина”, каза за радио “Фокус” – Сливен изпълнителният директор на клуба Георги Кирилов. Предвидените по това време проверки на „войводите” със съставите на Нафтекс и с Черноморец отпадат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Юли 2008 23:12 
Аватар

Сливен се уреди с трима австрийци

Марио Шеми, Траилович и Кейтезович подписват с новака в елита
Трима австрийци, като двама от тях са от сръбски произход ще подсилят новака в елита Сливен, научи db.

Марио Шеми е 26 годишен, играе като плеймеъкър и идва от австрийския Пашинг. Останалите двама играчи, които ще заиграят в тима на Дуци Симонович са вратаря Кейтезович, 22 годишен, който идва от Пандорф и опорният халхф Траилович, също 22 годишен, който се е подвизавал в Лустер. Ако тримата австрийци подпишат договори, те ще са поредните нови попълнения в ръководениято то Данчо Лечков клуб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Юли 2008 23:50 
Аватар

Сливен взе лиценз за „А“ група
04 юли 2008 17:51
Новака в елита пръв се добра до лиценза
Сливен е първият тим в „А” футболната група, който получи лиценз за новия сезон от комисия при БФС. Футболният клуб премина през всички проверки и като документация и като материална база и вече е с лиценз за първенството през 2008/09 година. „Още много от клубовете имат проблеми с лицензирането, което забавя и програмата за новия сезон в първенството. Основната причина е спортната база, която липсва за част от отборите в елита, а се изисква от лицензионната комисия. Сред изискванията е и обезпечаването на проявите по клубове”, поясниха от футболния клуб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Юли 2008 13:10 
Аватар

2008/09 - БЪЛГАРИЯ - Краен победител
Краен победител
[?] Коефициенти
Левски (София) 1.666
Литекс (Ловеч) 3.50
ЦСКА (София) 4.50
Локомотив (София) 11.00
Черно Море 67.00
Славия (София) 101.00
Локомотив (Пловдив) 151.00
Пирин Благоевград 251.00
Черноморец (Бургас) 251.00
Вихрен 501.00
Ботев (Пловдив) 751.00
Спартак (Варна) 751.00
Сливен 1001.00
Беласица 1501.00
Локомотив Мездра 1501.00
Миньор Перник 1501.00

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Юли 2008 03:00 

След като уреди контрола с Черноморец за сряда, ръководството на "войводите" осигури за Дуци Симонович и момчетата му още една проверка, този път в Румъния.

Новакът в "А" група ще гостува на новия член на румънския елит Отопени. Проверката ще се играе на 20 юли в северната ни съседка. Както е известно, преди дни в Отопени премина бившият вратар на ЦСКА Илко Пиргов.

Междувременно стана ясно, че планираната контрола с Локомотив (Стара Загора) на 12 юли пропада.

Нападателят на Несебър Петър Колев стана третия играч, подписал договор със Сливен за новия сезон - след Мартин Кокалджиев (Несебър) и Николай Димитров (Ботев Пд).

Колев вече участва в две проверки на "войводите" и отбеляза два гола срещу третодивизионния Любимец преди седмица.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Юли 2008 23:49 
Аватар

Отбор: Тунджа 1915 (Ямбол)
Не ни разо4аровайте братя наши :002: :party048:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 243 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 112482 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 221486 25 Яну 2011 15:39
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 235084 19 Окт 2009 22:34