bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 15 Юни 2025 22:20

Български клубове - Локомотив (Дряново) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 302 мнения ]  Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Обща - каквото ви душа сака
МнениеПубликувано на: 07 Юни 2008 22:27 
L.D.S.
Аватар

Отбор: Локомотив (Дряново)
South^Front-d4 написа:
ОТКРИТО ПИСМО ДО ЖЕНА МИ

Скъпа,

1.От днес чети спортната страница за световното, за има за какво да си говорим. В противен случай, не се учудвай, че не ти обръщам внимание.

2.По време на европейското телевизорът е мой по всяко време, без изключение. Дистанционното … не си и помисляй дори да го погледнеш, камо ли дa го пипнеш.

3.Няма проблеми да минаваш пред телевизора по време на мач, винаги когато го правиш пълзешком и без да ми отвличаш вниманието.

4.По време на мачовете съм глух и сляп. Не очаквай да те чуя, да отварям вратата, да вдигам телефона или детето, което е паднало от горния етаж. В никакъв случай.

5.Няма да е зле винаги да има бира в хладилника, сандвичи в изобилие и да се усмихваш на приятелите, които са дошли да гледат мач. В знак на благодарност, ще ти позволя да гледаш телевизия от 6 до 6.30 сутринта винаги, когато по някой от каналите няма повторение на мач.

6.Много те моля, ако видиш, че съм ядосан, защото някой губи, не казвай “какво толкова” или “е, ще спечелим следващия мач”, защото това ще ме ядоса още повече.

7.Можеш да гледаш един мач с мен и дори да говориш с мен между полувремената, но само и единствено по време на рекламата. И недей да прекаляваш, казах ЕДИН мач.

8.Повторенията на головете са изключително важни. Няма значение дали вече съм ги гледал, или не, искам да ги гледам отново и много пъти.

9.Да не и хрумне на някоя от твоите приятелки да кръщава дете, да празнува рожден ден, да прави първо причастие или да умре по време на европейското, защото:

А) Няма да отида.

Б) Няма да отида.

В) Няма да отида.

Г) Няма да отида.

10.Ако някой приятел ни покани в неделя да гледаме мач (каква покана!), разбира се, че ще отидем.

11.Прегледът за деня от европейското е толкова важен, колкото самите мачове; да не с посмяла да кажеш: “Ама това вече си го гледал, защо не пуснем нещо друго?”

12.Възможно е по време на европейското да не се къпя и бръсна и край мен да мирише на диво животно. Ти също не винаги миришеш добре, но аз нищо не ти казвам.

13.Още нещо, Дрогба НЕ е име на нов наркотик; Тиери Енри НЕ е име на парфюм; Уайн Руни НЕ е вино нито пък Хайнце е марка кетчуп.

14.И накрая, спести си изразите като “Колко хубаво, че европейското е само веднъж на 4 години!”, защото има Шампионската Лига, Купата на Америка, Откриването, Закриването, Испанското първенство, Английската лига и т.н.

15.Ако любимците ми спечелят европейското, ще изчезна за 2 дни, достатъчно време за да го отпразнувам с приятелите. Когато се върна ще имам право да разполагам с телевизора през следващите 30 дни, за да преживея отново всяка секунда от победата. Ако те бъдат елиминирани, ще ти предоставя телевизора и дистанционното за 60 дни. Достатъчно време за траур. (Разбира се, след финала на европейското, защото ако ни елиминират, ще подкрепям най-слабия отбор.)

С обич Мъжа ти"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Изображение

http://www.juventus-bulgaria.com/content/view/2103/65/ - тук можете да откриете инфо за фенклуб "Ювентус-България" :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Юни 2008 12:25 
L.D.S.
Аватар

Хахахаха много е добро това :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Юни 2008 16:32 
L.D.S.
Аватар

На 28 Юни в Дряново ще се проведе Urban Skillz Battle !Който иска да разбере нещо повече да пише ЛС :wink:

Изображение

http://www.juventus-bulgaria.com/content/view/2103/65/ - тук можете да откриете инфо за фенклуб "Ювентус-България" :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Юни 2008 20:45 
Аватар

Абе напиши тука да се знае.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Юни 2008 20:57 
L.D.S.
Аватар

van_kok написа:
Абе напиши тука да се знае.

Както казах на 28 Юни в Дряново ще се проведе Urban Skillz Battle.Ще има beatboxing, breakdancing, graffiti writing i mc-ing.Всеки, които мисли че може да се включе в някоя от надпреварите е добре дошъл, другите също било то само като зрители :) Почваме в 16.30ч.На мен ми се искаше по-късничко, но ще има доста хора от други градове, които ще трябва да се прибират след това и затова по-раничко :wink: Идеята е да се направи нещо по-различно в града, което малко да съживи нещата :) И разбира се да има място където хората които не се кефят на мазната чалга да се съберат и да се изкефят както трябва :pirat: Ако има заинтересовани да пишат тук, ЛС или в скайп :wink:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Юни 2008 13:22 
L.D.S.
Аватар

Eee там ще сме :P

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Юни 2008 10:59 
bianconero написа:
И разбира се да има място където хората които не се кефят на мазната чалга да се съберат и да се изкефят както трябва

Те на тия хора, дето не се кефят на "мазната чалга" толкова много заведения са им направили, и все пак защо ли стоят там само по час-два и пълнят отново онези места, за които твърдят, че не ходят. :lol: :lol: :lol: Няма да казвам кой е номер едно във Варна :002:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 14 Юни 2008 15:49 
L.D.S.
Аватар

Radost Georgieva написа:
bianconero написа:
И разбира се да има място където хората които не се кефят на мазната чалга да се съберат и да се изкефят както трябва

Те на тия хора, дето не се кефят на "мазната чалга" толкова много заведения са им направили, и все пак защо ли стоят там само по час-два и пълнят отново онези места, за които твърдят, че не ходят. :lol: :lol: :lol: Няма да казвам кой е номер едно във Варна :002:

Ми те такива хора са некви смотани дет предпочитам да ги няма на 28!Надявам се да се съберат наистина зарибени хора, които наистина разбират за какво става дума и разбира се от Дряново нека дойдат и други да видят за какво става дума, а не само да ни се чудят и да задават странни въпроси от рода на "кво му харесваш пък на туй" или "то на тва неможеш да се забавляваш" и некви такива глупости.
В крайна сметка всеки на който не му се тъпее в къщи, а му се откача да дойде :D

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Юни 2008 20:28 
Аз уважавам музикалния избор на всеки, уважавай го и ти и така ще си намерите повече фенове. Не бъдете коне с капаци - никой не печели от това.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 14 Юни 2008 20:44 
L.D.S.
Аватар

Radost Georgieva написа:
Аз уважавам музикалния избор на всеки, уважавай го и ти и така ще си намерите повече фенове. Не бъдете коне с капаци - никой не печели от това.

Ма аз на никой не съм казал "недей да слушаш това или онова"!Не ме интересува - всеки да си слуша каквото иска, НО - има едно много важно условие: да не ми се бъркат на мен!Не някой да тръгне да ми приказва глупости за хип-хопа, а да не е слушал нито идна свястна песен от този стил или да иска да ме убеждава колко хубава е някоя друга музика.Аз ако имам интерес сам ще се радровя и ще разбера каквото искам или ще попитам.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юни 2008 00:45 
L.D.S.
Аватар

Аве викаш да не даат оценки за хип-хопа като не са слушали и една свясна песен ... а ти нали каза че не си слушал нито ена песен (чалга) а казваш че чалгата ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 15 Юни 2008 00:54 
L.D.S.
Аватар

krasen написа:
Аве викаш да не даат оценки за хип-хопа като не са слушали и една свясна песен ... а ти нали каза че не си слушал нито ена песен (чалга) а казваш че чалгата ...

Никога не съм слушал ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ!Сещаш се обоче, че е невъзможно да не ми се наложи понякога, колкото и да ми е неприятно :wink:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Юни 2008 21:17 
L.D.S.
Аватар

Кво става бе хора?Къде изчезнахте :? То вярно че сега няма много какво да се пише, но вие хептен спряхте...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Юни 2008 13:40 
Аватар

Ами дай тема за разговор :razz: Трайче май вече е 100% сигурно, че е ново попълнение на Черно море. Кръстев е казал, че догодина ще има нови попълнения за старша. Последно това чух покрай отбора :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Юни 2008 21:54 
L.D.S.
Аватар

van_kok написа:
Ами дай тема за разговор :razz: Трайче май вече е 100% сигурно, че е ново попълнение на Черно море. Кръстев е казал, че догодина ще има нови попълнения за старша. Последно това чух покрай отбора :D

Аз вчера си писах с Трайче и той каза, че ще почва подготовка с Черно море, но аз това го писах още вечерта когато се върнах от София :) Той искаше да почне по-рано подготовка за да е във отлично форма за началото на сезона и да може лесно да си уреди трансфер, а и да се върне в националния на Македония :) Ако варненци го харесат по време на подготовката сигурно ще искат да го задържат, но ако не се уреди въпроса с издаването на българския му паспорт най-вероятно ще остане и есения полусезон при нас и мен тъкмо това са ми назеждите :D

Иначе за попълненията в старшата - дано, но то и преди се е чувало за такива попърнения, а не е имало (разбира се изключвайки Трайче).Конкуренцията ще е от голяма полза за старшата, а и се предполага че ще се разчита и при мъжете на някои от тях :wink: Аз обаче не знам дали е хубаво точно сега да идват, че след тази контузия...да не се развият кофти работите за мен :? Ама няма бе - ще се оправя някак :8) :D
Да идват некви изроди и да вземаме първото място в групата :first:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Юни 2008 00:29 
Аватар

Е да не забравяме, че най-големия изрод, особено откъм физика, минава в старша възраст - Добата, или накратко Кака :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Юни 2008 00:43 
L.D.S.
Аватар

van_kok написа:
Е да не забравяме, че най-големия изрод, особено откъм физика, минава в старша възраст - Добата, или накратко Кака :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Юни 2008 23:03 
Аватар

Трябва да му дадете факла и да го пуснете напред! :022:

Изображение

Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юни 2008 10:59 
L.D.S.
Аватар

хахахаха вярно е :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Юни 2008 15:52 
L.D.S.
Аватар

Най-посещаван форум за месец Май

1. Ултрас Форум :first:
2. Ботев (Враца) :second:
3. Спартак (Плевен) :third:
4. Янтра (Габрово)
5. Локомотив (Дряново)
6. Миньор (Перник)
7. Спортист (Своге)
8. Доростол 2003 (Силистра)
9. ЦСКА (София)

Това е от темата BGSupporters.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Юни 2008 09:48 
Аватар

Тука рабптата меко казано замря :lol: Дайте да пуснем една тема за подготовката, която уж щяла да почва на 10 юли. Там ще пишем и за контролите на отбора и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Юни 2008 17:24 
L.D.S.
Аватар

van_kok написа:
Тука рабптата меко казано замря :lol: Дайте да пуснем една тема за подготовката, която уж щяла да почва на 10 юли. Там ще пишем и за контролите на отбора и т.н.

Ами аз пускам по нещо от време на време ама няма кой да го коментира :sad:

Темата за подготовката според мен да я пуснем когато поче, защото сега незнаем нищо особено.Всъщност само знаем кога почва.Така че няма смисъл още според мен :wink:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Юни 2008 10:41 
L.D.S.
Аватар

Ама виш че сега нищо никои не пише ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Юни 2008 12:12 
L.D.S.
Аватар

ОК!Както кажете :wink: Пускам я :)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Юни 2008 22:47 
L.D.S.
Аватар

Като гледам и там не са са разписали кой знае колко ... :D

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 302 мнения ]  Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Симпатичен отбор ли ви е Хебър Пазарджик
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
HEBAR_HOOLS 72455 21 Сеп 2010 13:31
от varg
Преглежда непрочетените мнения фаворитът ви за Шампион?
Форум: Европейски първенства
ultraspartak 57426 22 Юни 2008 00:30
от spartak forever
Преглежда непрочетените мнения Какво става с форума ви?
Форум: Сезон 2007/2008
kyynadd 21037 03 Ное 2007 13:04
от Galen_Volov
Преглежда непрочетените мнения Кой е най-симпатичния ви Румънски отбор?
Форум: Румънски футбол
r.h. 51044 04 Юни 2009 12:07
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения Какви са очакванията ви за представянето на Дунав пролетта?
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 8219 08 Мар 2007 21:29
от aircraft10