Здравейте отново от мен! След катко отсъствие отново се завръщам към отразяването на спортните събития в града.
Отварям тази тема, защото на спортната страница на вестник "Дръстър прес" скоро стартира нова рубрика, наречена "(Кьо)рфи(ше)к". В нея всички вие геновете на футбола като цяло, а и на спорта ще имате възможност да изразявате своето мнение по актуални въпроси в областта на спорта. Всяка седмица в понеделник ще поставям актулана тема, като в петък ще бъдат публикувани най-интерсните от вашите изказвания във вестника.
Силно вярвам, че ще предизвикам във вас интерес, а и феновете са тези, които вижат най-отблизо и реално нещата в определения клуб!
Осен във вестника и тук във форума ще актуализирам редовно въпристе, така че който желае и тук може да изрази своето становище. По долу ще Ви напиша e-mail на редакцията, където също ще очаквам мненията Ви.
Относно името на рубриката "(Кьо)рфи(ше)к", основният замисъл е в сричките в скобите от които се получава "кьоше" или от труски език "ъгъл" или може да го приемете като гледна точка. За мен е важно вашето мнение и мисля, че ще се получат много интерсни изказвания. А и защо освен всички некадърници, които се опитват да правят нещо конкретно с футболлния клуб и Вие да не хвърлите по някой кьорфишек, който да разбуни духовете. Знае ли човек, някой може и да "почувства" засегнат и да направи нещата като хората!
Ами приятели това е, в понеделник очаквайте първата тема за размисъл и се надявам да откликнете на тази идея и да споделите ссъ своите съграждани мислите си!
Рейджан АЙХАН-в."Дръстър прес"
email:
[email protected]
[email protected]