bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 18 Юни 2025 01:40

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 33 мнения ]  Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: накратко , кой е Алесандро дел Пиеро
МнениеПубликувано на: 03 Апр 2007 23:33 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Отбор: Миньор (Перник)
Начало:
Роден на 9 ноември 1974 г. в Конеляно. Нападател. Играе в "Падуа" от 1991 до 1993 г. (14 мача и 1 гол), "Ювентус" от 1993 г. Шампион през 1995, 1997, 1998, 2002 и 2003 г., носител на купата през 1995 г. Носител на КЕШ, Междуконтиненталната купа (автор на единствения гол на финала) и Суперкупата на Европа през 1996 г. Финалист за КЕШ през 1997, 1998 и 2003 г., финалист за Купата на УЕФА през 1995 г. През 1998 г. става голмайстор в Шампионската лига с 10 гола. В националния отбор дебютира на 25 март 1995 г. срещу Естония. Участва на ЕП-96, СП-98 (четвъртфинал), ЕП-2000 (второ място) и СП-2002 (осминафинал). Техничен, отличен дрибльор, импровизатор.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2007 17:14 
Отново Алекс е голмайстор в серия Б и се надявам да остане така до края !!!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Апр 2007 20:01 
Аватар

Отбор: Странджа-Металург (Средец)
Rumbeti написа:
Отново Алекс е голмайстор в серия Б и се надявам да остане така до края !!!

Алекс е уникален играч. Просто не остарява.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Апр 2007 18:58 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Отбор: Миньор (Перник)
ВЕЛИКАН!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юни 2007 16:36 
Какво има да говорим за един велик футболист...
Форца Юве! :D :D

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Юни 2007 10:51 
Думите за Дел Пиеро са излишни - Легенда на Юве и Италиянския Футбол !!!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Юни 2007 16:47 
Аватар

Отбор: Странджа-Металург (Средец)
Другите за него

Анджело ди Ливио
бивш играч на Юве:
Але е душата на Ювентус. Приятели сме още от времето ни в Падова, той беше момченце, а аз - титуляр. Поразиха ме родителите му. Мили и с истински ценности, в тях припознавах и моето семейство. Само едно нещо не ми харесваше особено у него - винаги ме побеждаваше на Плейстейшън.

Паоло Бели
певец:
Мъдър, възпитан, професионалист - той е перфектният президент за Юве 2020. Заслужава уважението, което имам към Брус Спрингстийн. Няма нужда от това да е на кориците на вестниците и на списанията, просто съдбата го е избрала.

Клаудио Маркизио
играч на Юве:
Като дебютиращ в началото стоях встрани - бях въодушевен, разсейвах се... Але ме събуждаше с удар по раменете и ме стимулираше. Научи ме винаги да съм концентриран. Той е душата на Юве.

Серджо Джунта
бивш масажист на отбора:
Прегръщаше ме преди мач. Не беше против уроки, а просто любов. На лагер една вечер ме събуди. Каза, че ритнал леглото и уцелил с нокът Ди Ливио, с когото делеше стая. Но не беше вярно. Майтап.

Линус
директор на радио Deejay:
За мен е все още човекът, който вкара три гола на Парма през 1994. Следях срещата по радиото, докато пътувах в колата, и се влюбих в номер десет, който е добър толкова, колкото и Платини. Днес го моля за извинение - в някои трудни моменти имах съмнения в таланта му.

Сандро Веронези
писател:
Ролята на Дел Пиеро в Юве е като тази на Федерер в тениса - той е абсолютна звезда и носи в себе си традицията. От техническа гледна точка също е признат - Алесандро е един от десетте италиански футболисти на XX век, втори най-добър нападател в света за 1995.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Авг 2007 16:45 
Доростол завинаги
Аватар

Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Президентът на Ювентус: Алесандро дел Пиеро остава

Президентът на италианския футболен гранд Ювентус Джовани Коболи заяви, че иска на всяка цена Алесандро дел Пиеро да остане в тима.
"Преподписване на договора с Дел Пиеро е приоритет за Ювентус", заяви пред италианските медии Коболи.

Както е известно в началото на месеца ръководството на Ювентус изненадващо отхвърли предложението да продължи договора на капитана на отбора по негово желание.

32-годишният нападател поиска изтичащият през 2008-а година контракт да бъде удължен с още два сезона - до 2010-а година.

Шефовете на Старата госпожа обаче са склонни да продължат договора на капитана само с още една година заради това, че Дел Пиеро не е първа младост и вече не е така издръжлив.

Нападателят обаче отхвърли тези подмятания с думите, че се намира в оптимална спортна форма и ще докаже това на терена в предстоящите мачове.

"Гадзета дело спорт" коментира, че най-вероятната причина за отказа на ръководството е голямата заплата на играча, а не неговото физическо състояние. Звездата получава по 5 милиона евро на сезон.

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 33 мнения ]  Предишна  1, 2

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Дел Пиеро стана татко
Форум: Ювентус
AlEx_dEl_PiEr0 4061 22 Окт 2007 23:24
от Del Piero