bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 01:17

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 334 мнения ]  Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Юни 2007 08:05 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Отбор: Миньор (Перник)
Недвед остава в Юве и през следващия сезон

Павел Недвед е склонил да продължи с футбола поне още една година и ще носи екипа на Ювентус и след завръщането на тима в Серия „А”, твърди вестник „Тутоспорт”. Чешкият ветеран сериозно обмисляше да прекрати кариерата си, като веднъж вече обяви, че се отказва след Световното първенство миналата година. „Обещах на Ювентус да дам окончателен отговор до 30 юни. Но каквото и да е решението ми, смятам да остана в Италия. Идеалният вариант би бил да прекарвам 6 месеца от годината в Торино и останалите 6 в родината ми, но това е невъзможно, защото децата ми учат в Италия и там са всичките им приятели”, сподели носителят на „Златната топка” за 2003 година.
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Юни 2007 16:10 
Канаваро може да се върне в Ювентус

Защитникът съветва "бианконерите" да купят Габриел Милито
Бившият защитник на Ювентус Фабио Канаваро изненадващо разкри, че може да се завърне в Ювентус. Бранителят, който премина в Реал (Мадрид) преди година, направи това по време на интервю пред "Тутоспорт", в което потвърди, че според него Габриел Милито ще бъде отлична покупка за "бианконерите".

"В момента съм фокусиран изцяло върху борбата за титлата в Примера. Предпочитам да решавам въпросите един по един и сега имам други приоритети. Спортният директор на Юве Алесио Секо разговаря с мен преди известно време относно завръщането ми в Торино, но напоследък не сме се чували. В Ювентус имат номера ми, както и този на агента ми", многозначително заяви Канаваро.

Носителят на "Златната топка" се изказа ласкаво и за евентуалната нова покупка на "Старата госпожа" Габриел Милито. "Гледам го редовно по телевизията, а и съм играл срещу него. Мога искрено да кажа, че той е много добър защитник", каза Канаваро.

Бранителят на Сарагоса е желан от 27-кратните шампиони на Италия от доста време, но до договореност се стигна едва преди дни. Трансферът все още не е реалност, но треньорът на испанците Виктор Фернандес призна, че почти всички детайли по преминаването на аржентинеца в Италия са уточнени.

http://topsport.ibox.bg/news/id_1880583614

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Юни 2007 17:42 
Аватар

Отбор: Славия 1913 (София)
В Ювентус силно заинтересовани от Ван дер Ваарт

Павел Недвед потвърди за желанието на "бианконерите" да купят футболиста

Завърналият се в Серия "А" отбор на Ювентус също поиска да има в състава си полузащитника на Хамбургер Рафаел ван дер Ваарт, разкри в. "Билд".
Позовавайки се на информацията, "Старата госпожа" проявява сериозен интерес към 24-годишния холандец и иска на всяка цена да го привлече това лятото. "Ювентус е силно заинтересован от Рафаел ван дер Ваарт", каза чешката звезда на "бианконерите" Павел Недвед.
Въпреки това, италианците са готови да платят само 10 милиона евро за халфа на "северняците". Преди около месец Байерн (Мюнхен) също пожела да привлече футболиста. Холандецът обаче заяви, че в Германия ще играе само за Хамбургер.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юни 2007 14:46 
Зелен до гроб
Аватар

Полузащитникът на Ювентус Павел Недвед изрази увереност, че клубът ще успее да привлече холандецът Рафаел ван дер Ваарт, съобщава вестник Bild. Тимът на “старата госпожа” се завърна в италианския елит след една година в Серия “В” и се очаква да бъде един от най-активните на трансферния пазар в Европа предвид големите амбиции за новия сезон.
“Ювентус е много близо до привличането на Ван дер Ваарт. Той е футболист, който може да реши всеки мач”, коментира Недвед. От своя страна футболистът на Хамбургер заяви: “Знам, че от Юве ме следят и е огромна чест за мен, че такъв клуб се интересува от мен.”

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Якуинта: Идването ми в Ювентус е сбъдната мечта
МнениеПубликувано на: 19 Юни 2007 17:41 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Якуинта: Идването ми в Ювентус е сбъдната мечта

Новото попълнение на Ювентус Винченцо Якуинта заяви, че детската му мечта е била да играе за ”бианконерите”. ”Прекарах седем страхотни години в Удинезе, като всеки изминал сезон ставах все по-добър. Затова си мисля, че беше дошло времето да премина в голям клуб, като Ювентус. Вярвам, че дойде времето да реализирам моята мечта. Наясно съм, че от сега нататък ще бъде много по-трудно и напрежението ще бъде все по-силно, но на мен ми харесва. Затова нямам търпение да започна моята нова авантюра”, бяха първите думи на Якуинта пред медиите на Апенините, като играч на Юве.

ВЛАДИМИР СТОЯНОВ

Sportal.bg

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юни 2007 22:37 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Юве привлече Ночерино, продаде Гасаброни на Парма

Ювентус си осигури поредното ново попълнение, след като договори младежкия национал на Италия Антонио Ночерино. "Старата госпожа" вече притежаваше 50% от правата на играча, но сега откупи и останалата част от тях, която досега държеше Пиаченца.

Халфът в момента се подготвя с младежкия отбор на Италия за олимпийската квалификация срещу Португалия. Той подписа с "бианконерите" за три години, а Пиаченца получи 2,6 млн. евро за правата му.

В същото време халфът на торинци Андреа Гасаброни пое в посока Парма. Там от следващия сезон ще се състезават още Франческо Парависини и Дамяно Феронети, които също подписаха с пармалатите днес.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юни 2007 22:40 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Ювентус ще играе контрола със Съндърланд

Италианският гранд Ювентус ще играе контрола със завърналия се във Вишата лига Съндърланд на 4 август. Отборът на Рой Кийн ще бъде първият противник на ”бианконерите” на турнето им на Острова, където играчите на Клаудио Раниери ще изиграят общо 4 срещи. Ювентус ще престои около 10 дни в Англия от края на юли до началото на август.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юни 2007 19:28 
Аватар

Отбор: Странджа-Металург (Средец)
Цитат:
Ювентус се оглежда за Оба Мартинс

Ръководството на Ювентус се оглежда в нигерийския нападател на Нюкясъл Обафеми Мартинс, разкриха медиите на Острова. Бившият играч на Интер е желан и от лондонския Арсенал, който по всичко личи, че се разделя с голмайстора си Тиери Анри. Нигерийският нападател има клауза за разтрогване в договора си, която е на стойност 20 милиона евро. През първия си сезон на ”Сейнт Джеймсис Парк” играчът реализира 17 гола за ”свраките”.

Няма да ни се отрази зле. Много е бърз и ще е полезен в атака. Малко е нисък, но в комбинация с някой висок нападател може добре да пасне. Все пак не ми е много симпатичен задари това че носи известно време екипа на Интер.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юни 2007 09:50 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Куалиарела: Искам в Ювентус

Въпреки че Манчестър Юнайтед е готов да даде 13 млн. евро за Фабио Куалиарела, самият играч има съвсем други планове за своето бъдеще. Въпросът с правата му, които бяха поделени между Фиорентина и Удинезе наскоро бе решен в полза на "зебрите" и той вече официално е техен играч. Оттук насетне ръководството на "Фриули" ще решава бъдещето му.

Нападателят потвърди, че за него е имало оферта от 13 млн. евро от страна на Манчестър Юнайтед, но тя е била отхвърлена от бившия му клуб Сампдория. В момента той е следен и от Ювентус и всъщност самият той предпочита да поеме към Торино.

"Казвам го точно и ясно - готов съм за голям клуб. Искам да се възползвам максимално от възможностите пред мен и Юве и Манчестър са много добри варианти за моето бъдеще. Ако пристигне добра оферта не вярвам Удинезе да ме спре. Все пак, ако остана тук ще имам възможност да играя редовно и да се развивам. Ако питате мен бих избрал Юве, защото това е един от най-великите отбори в света и не бих пропуснал шанса да отида там. Манчестър също е голям клуб, но футболът в Англия не ми допада толкова, защото прекалено много се разчита на физиката", заяви Куалиарела.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юни 2007 17:26 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Трезеге и Юве се разбраха

Френският голмайстор на Ювентус Давид Трезеге най-вероятно ще остане в клуба, след като личният му мениджър и баща се договорил с шефовете на ”бианконерите”, разкри ”Кориере дело Спорт”.
Изданието твърди, че нападателят е дал съгласие да поднови контракта си, след като заплатата му била вдигната на 4,3 милиона евро. Както е известно, в последния двубой на ”бианконерите” за сезона срещу Специя Трезеге отбеляза гол и показа жестове към трибуната на стадиона, където седеше ръководството на клуба, че си тръгва от Торино. След мача 29-годишният играч разкри, че офертата на шефовете му за нов контракт била подигравателна и си тръгва от Юве.

През последната седмица обаче под натиска на Клаудио Раниери, който иска на всяка цена да задържи нападателя, шефовете повишили офертата си към Трезеге.

През другата седмица ще се състои решителна среща между двете страни, за да бъде взето крайното решение.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юни 2007 17:29 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Ювентус ще играе с трима нападатели

Наставникът на Ювентус Клаудио Раниери заяви, че отборът му ще играе схема с трима нападатели през новия сезон. ”Надявам се Давид Трезеге да остане в отбора, тъй като в моя тим бих искал да играя с Дел Пиеро, Якуинта и френския голмайстор в атака. Наистина съм любопитен да видя как ще играем с трима в атака през следващия сезон”, сподели Раниери пред ”Гадзета дело Спорт”.

55-годишният специалист не скри задоволството си от пристигането в тима на Тиаго Мендеш и Алмирон. ”Двамата са много технични и интелигентни футболисти. Сигурен съм, че са играчи за клуб като Юве. Няма да ни е лесно в шампионата, но ние тръгваме с нагласата, че трябва да се класираме в Шампионската лига. Това обаче е най-малкото, което трява да постигнем през следващия сезон в Серия ”А”, сподели бившият треньор на Наполи, Каляри, Челси, Фиорентина, Атлетико М, Валенсия и Парма.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юни 2007 17:33 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Фабио Канаваро пред завръщане в Ювентус

Носителят на “Златната топка” за 2006 година и играч на новия испанския шампион Реал (М) Фабио Канаваро може да се завърне в Торино и отново да облече бяло-черната фланелка на Ювентус, съобщава “Тутоспорт”. Канаваро, който преди една година изведе с капитанската лента Италия до четвъртата световна титла, винаги е твърдял, че иска да завърши кариерата си в родния Наполи. Преди да го направи обаче 176-сантиметровият неаполитанец може да облече повторно екипа на Старата госпожа от Торино.

Изображение

Според “Тутоспорт” лично спортният директор на “бианконерите” Алесио Секо, както и генералният менидижър на торинци Жан-Клод Блан са провели дълъг телефонен разговор с агента на Канаваро Енрико Феделе, като е насрочена среща между двете страни през идната седмица. Единствената пречка пред завръщането на италианския национал в Ювентус може да бъде заплата. В Реал (М) Канаваро получава 3 милиона евро на сезон, докато от Ювентус не са склонни да предложат толкова голяма заплата на бранителя.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юни 2007 19:49 
Аватар

Двете последни новини са супер. Дел Пиеро-Трезеге-Якуинта - ще бъдем ударни в атака.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юни 2007 20:15 
Дам... всички отписват тази година но те са в играта за титлата! :wink:
ФОРЦА ЮВЕ!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юни 2007 21:26 
Ювентус ще направи последен опит да привлече Милито

Торино. Италианският Ювентус ще направи последен опит да привлече в редиците си Габриел Милито, съобщава Сalciomercato. Защитникът на Реал Сарагоса направи много силен сезон в испанската Примера Дивисион, като успя да се утвърди и в националния отбор на Аржентина. Италианците бяха близо до подписа на играча още преди няколко седмици, но интерес и от страна на Реал (М) попречи за осъществяването на трансфера. Наставникът на Ювентус Клаудио Раниери обяви, че му трябва един централен защитник за новия сезон. Ако не се разберат със Сарагоса за Милито, “бианконерите” ще се насочат най-вероятно към Андреа Барзали (Палермо).

http://www.focus-sport.net/?do=n1148764091821

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юни 2007 21:38 
Еми този се оказа голям лигльо както и Сарагоса...
Но все пак много искам да дойде защото е много сърцат и много перспективен играч!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юни 2007 23:16 
Президентът на Ювентус: Недвед ще играе още един сезон

Торино. Президентът на Ювентус Джовани Коболи Джили изрази увереността си, че полузащитникът на тима Павел Недвед ще изиграе още един сезон преди да се откаже, съобщава Channel4. Носителят на Златната топка за 2003-та година наскоро обяви, че най-вероятно няма да се състезава повече професионално, което хвърли в смут тифозите и ръководството на “старата госпожа”. “Според мен Недвед ще играе още една година, след което ще се откаже. Няма да правим нищо специално за него, просто ще му кажем от какво значение е той за нас. Павел е като батерия – сега просто има нужда да се зареди”, коментира президентът на Юве Коболи Джили.
Очаква се до дни нов договор с “бианконерите” да подпише и Давид Трезеге. Французинът бе считан за сигурен напускащ, но най-вероятно ще остане на олимпийския стадион в Торино и догодина.

http://www.focus-sport.net/?do=n1148764091865

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Юни 2007 23:19 
Тиаго: Избрах Юве пред Милан

Торино. Португалският халф Тиаго Мендеш призна, че е предпочел Ювентус пред Милан, пише Tuttosport. Бившият играч на Челси премина в тима на "старата госпожа" от Олимпик Лион миналата седмица. “Доволен съм, че съм тук и искам феновете да знаят, че ще се борим за “скудетото”.Аз съм типичен номер 8, но в Ювентус ще играя с 30 на гърба. Във Франция ме наричаха “пералнята”, защото овладявам трудни топки и ги “изчиствам” към мой съотборник в предни позиции. Милан ме искаха също, от “старата госпожа” бяха по-решителни”, коментира Тиаго. Португалският национал ще струва на ”бианко-нерите” около 16 милиона евро.

http://www.focus-sport.net/?do=n1148764091697

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Юни 2007 06:38 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Трезеге в Ювентус за още 4 години

Давид Трезеге ще остане в Ювентус през следващите 4 години, съобщават медиите на Апенините. Френският нападател удължи договора си със „старата госпожа” въпреки многото оферти, които имаше към него от редица клубове в Европа:

„Гордея се, че ще играя за Ювентус. Днес взех много важно решение за моята кариера. Юве е клуб, който ми е дал много и аз искам да продължа да побеждавам с тях” – обяви французинът. Нападателят е в Ювентус от 7 сезона, като за това време е отбелязал 140 гола.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юни 2007 16:04 
Ювентус без спирка! Каморанези също остава:

Дясното ръководството на Ювентус преживява най-активното си лято на трансферния пазар в своята история. Поредният удар е убеждаването на дясното крило Мауро Каморанези да остане в тима. Шефовете на ”бианконерите” са подобрили офертата си към играча, като се очаква той да подпише до два дни контракт за още 4 години. Заплатата му ще започне от 3,5 милиона евро, като за четирите сезона ще достигне до 4 милиона евро. Досега само Каморанези не е обявил официално, че остава, след като това сториха Трезеге, Буфон, Недвед и Дел Пиеро. Освен че задържаха звездите си, шефовете на ”Старата госпожа” вече привлякоха Салихамиджич, Григера, Алмирон, Тиаго, Якуинта, Ночерино, Крешуто и Молинаро.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юни 2007 18:34 
Луд Фен на Миньор
Аватар

Защо си мисля че ще газиме ?!?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юни 2007 19:18 
Аватар

AlEx_dEl_PiEr0 написа:
Защо си мисля че ще газиме ?!?

И аз така започвам да си мисля. Но все пак може и да се обърка нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юни 2007 23:24 
Раниери предпочита Пепе пред Милито

Наставникът на Ювентус Клаудио Раниери убедил шефовете си, че е по-добре да закупят бранителят на Порто Пепе отколкото Габриел Милито от Сарагоса. Изпълнителният директор на ”бианконерите” Алесио Секо е предложил 12 милиона евро за играча на португалския гранд плюс правата на Фабрицио Миколи, който играе под наем в Бенфика. Цената искана от португалския първенец за защитника е около 20 милиона евро, но най-вероятно ще бъде намалена с поне 2-3 милиона коментират на Апенините.

http://sportal.bg/article/?Section=2&ID=53718

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юни 2007 23:40 
Дам... гледал съм няколко мача на Пепе определено страшно класен защитиник има абсолютно всички качества да стане един от най-добрите в Европа :wink:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Юли 2007 23:31 
Аватар

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
Ювентус взима Андраде при провал с Габи Милито

Централният защитник на Депортиво (Ла Коруня) Жорже Андраде е новата трансферна цел на Ювентус. Португалският национал ще заиграе при „бианконерите” в случай, че те не финализират преговорите с Габриел Милито от Сарагоса. Аржентинецът се считаше за сигурно ново попълнение на „Деле Алпи”, но двата клуба не могат да се споразумеят за финансовите условия по сделката. „От Ювентус изпратиха оферта, но тя е напълно неприемлива”, призна спортният директор на „арагонците” Мартин Пардеса.

Според информациите в Италия босовете на „Старата госпожа” са готови да отделят не повече от 15 млн. евро за Милито. Това е и причината за преориентирането към Андраде, чийто качества са високо ценени от новия наставник на Юве Клаудио Раниери. За закупуването на 29-годишния португалец ще са достатъчни около 10 млн.

Трансферът може да се улесни и от факта, че Андраде е представляван от същата мениджърска агенция, която помогна за идването на Тиаго Мендеш в Ювентус.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 334 мнения ]  Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 113467 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 223322 25 Яну 2011 15:39
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 239496 19 Окт 2009 22:34