parmalat написа:
Е в момента не е така .
Доста пари има- щом зимата взехме футболист като Лукарели значи не сме толкова зле.
Въпроса е, че съдийте не орязаха срещу ИНТЕР, а и в много мачове у дома и затова догодина ще се мъчим в СЕРИЯ Б.
Хубаво взехте Лукарели ама за какво ви беше!?Ако есента имахте звено, което си върши добре работата то това беше именно нападението!Като изключим Кристиано още преди това имахте Коради, Будан, Реджиналдо и Гасбарони, който у доста офанзивен халф клонящ към нападател.При това положение нямаше логика да се дават пари точно за нападател.Вместо това щеше да е по-умно да се вземат 1 наистина стабилен вратар, защитник и халф.Бучи не е вечен и годинките му се обадиха.Грешка беше продаждата на Де Лучия преди началото на сезона

В защито добре се сетихте за Дамяно Дзенони, който си е бек на добро ниво и пасна добре отдясно на защитата, но нямаше кой да го замсти при нужда.В центъра двама доста опитни футболисти Коуто и Фалконе, но неможе да се разчита през целия сезон на тях.Особено Коуто му е трудничко.Масимо Пачи беше тяхна алтернатива, но той става за 2-3 резерва.На левия бек от доста време се изявява Кастелини, който лично на мен ми е симпатичен, но също нямаше резервен вариант.
Имате доста талантливи халфове - Чигарини, Десена, Марига.Пизану поддържа добро ниво, но като че ли цикли на едно място.Хареса ми Стефано Мороне.Не бях го гледал преди този сезон, но направи няколко много силни мача като отбеляза и няки хубави голове.Гасбарони се разигра пролетния полусезон и в много мачове беше златния жокер, но често головете му се оказваха недостатъчни за да може отбора да вземе точки от дадения мач.
Атаката няма нужда от коментар.
Извода е че Парма изпадна най-вече заради късата си резервна скамейка!Стартовите 11 не са лоши, но когата трябва някой да бъде заместен се получават проблеми.И на мен ми е гадно, че пармалатите изпаднаха, защото от както следя Серия А те винаги са участвали в нея.Дано да се завърнат още следващия сезон