bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 25 Юни 2025 14:48

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 7 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Новини
МнениеПубликувано на: 31 Дек 2007 13:02 
Аватар

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Амаури: През лятото напускам Палермо

Изображение

Бразилският нападател на Палермо Амаури потвърди информацията, че през лятото ще напусне клуба, съобщава channel4.com.

27-годишният футболист може да продължи кариерата си в Милан или Ювентус.

"Бих бил много щастлив да играя в един отбор редом с футболисти като Дел Пиеро, Давид Трезеге или Кака. Да носиш екипите на Юве или Милан е голяма чест", каза Амаури.

През настоящия сезон нападателят има 16 мача за Палермо, в които е реализирал 7 гола.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Дек 2007 13:13 
Аватар

Симплисио пред трансфер във Валенсия

Палермо. Полузащитникът на италианския Палермо Фабио Симплисио е близо до трансфер във Валенсия, съобщава „Radio 9”. Бразилецът показва отлична форма този сезон и Роналд Куман иска да подсили халфовата си линия с играч като него. „Прилепите” вече са отправили запитване към Палермо за Симплисио, а Милан и Ювентус също проявяват интерес към него.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Яну 2008 16:37 
Аватар

Амаури: Оставам в Палермо

Звездата на Палермо Амаури отрече слуховете, че ще напусне тима през зимния трансферен прозорец.

Както е известно, сериозен интерес към него проявяват грандовете Милан и Ювентус, но той сподели, че няма да смени клуба поне до края на настоящия сезон.

"Това е огромна чест за мен да ме искат отбори от класата на Юве и Милан, но засега оставам в Сицилия. Техният интерес допълнително ме мотивира. Ще видим какво ще стане след края на първенството", допъпни роденият в Бразилия голмайстор.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Яну 2008 00:03 

Лятото ще го вземат 100%. По принцип в Италия не стават гръмки трансфери през Януарския прозорец.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Новини
МнениеПубликувано на: 16 Юни 2008 15:48 
L.D.S.
Аватар

Отбор: Локомотив (Дряново)
Палермо обновява клубния си стадион

Изображение

Италианският Палермо ще обнови стадиона си "Ренцо Барбера", съобщава днес официалният сайт на клуба. Според административния директор на сицилианците Риналдо Саграмола, съоръжението ще се превърне в едно от най-модерните в страната. То ще бъде оборудвано със зала за прожекции на филми, нова медицинска клиника, както и специален сектор за продажби, където феновете ще могат да се сдобият със сувенири директно от клуба. "Похарчихме доста пари, но смятам, че не беше напразно. Засега все още не можем да се сравняваме с Милан и Ювентус, които ежегодно обновяват своите стадиони, но тифозите трябва да бъдат доволни от това, което правим за тях. Кой знае, новите придобивки могат да ни помогнат и за по-добро представяне в Серия "А" през следващия сезон", каза Саграмола.

МАРИЯ ДИМИТРОВА

Изображение

http://www.juventus-bulgaria.com/content/view/2103/65/ - тук можете да откриете инфо за фенклуб "Ювентус-България" :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Юни 2008 16:44 
L.D.S.
Аватар

Президентът на Палермо очаква скучна Серия "А"

Известният с таланта си да създава интриги и скандали президент на Палермо Маурицио Дзампарини категорично отказа да коментира представянето на италианския национален отбор на Евро 2008, но пък затова не пропусна да сподели очакванията си относно новия сезон в Серия "А". "Не искам да бъде скептичен, но очаквам, както винаги, развитие на шампионата в полза на фаворитите. Не отричам, че в Серия "А" има отбори, които действително заслужават да спечелят "скудетото", но има и такива като нашия, които поради по-скромните си финансови възможности не успяват да осъществяват трансферни удари и разчитат на звеното от футболисти, което са изградили с годините. Както виждате, футболът е несправедлива игра", коментира Дзампарини.
Междувременно пък полузащитникът на отбора Фабио Симплисио изрази желанието си да остане на стадион "Ренцо Барбера", въпреки няколкото оферти от други клубове, които е получил до момента. "Имам договор с клуба до 2010 и смятам да го изпълня. Знам за интерес на Болоня към мен, но тук, в Палермо ми харесва повече", сподели Симплисио.

http://www.sportal.bg/news.php?id=116164

Изображение

http://www.juventus-bulgaria.com/content/view/2103/65/ - тук можете да откриете инфо за фенклуб "Ювентус-България" :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Ное 2008 19:34 
L.D.S.
Аватар

Президентът на Палермо към Интер: Дайте ми Адриано!

Президентът на Палермо Мауро Дзампарини започна офанзива по подсилване на тима прз зимната пауза. Той отправи публично предложение към отбора на Интер да му преотстъпят нападателя Адриано. Бразилецът изпадна в немилост под ръководството на Жозе Моуриньо, заради няколко свои изцепки. Така че "розовите" са готви да му дадат шанс да възроди кариерата си.

"Морати, ако ми дадеш Адриано, аз ще го вкарам в правия път. Бразилецът е като свободна птичка, която не се чувства удобно, когато я сложат в клетка, но при нас няма да има подобен проблем. Той със сигурност не е забравил как се играе футбол и веднага бих го взел под наем, ако Мораи се съгласи. Още през 2001 се опитах да го привлека, но те ми го отмъкнаха. Убеден съм, че в Палермо той ще се чувства по-добре, вижте какво стана с Касано в Сампдория", заяви Дзампарини.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 7 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 114115 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 223985 25 Яну 2011 15:39