bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 13 Юни 2025 02:35

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 268 мнения ]  Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Новини
МнениеПубликувано на: 18 Дек 2009 10:37 

spartak forever написа:
Гонзо е бати наркомана :a006:

ncuxo™ написа:
Football Fan написа:
Е к'во да каже: "Отиваме падаме, пребираме се, и се пускаме във ваканция" ? :lol:

Можеше да каже: "Отиваме за 1-ва точка" или нещо такова. Вижда се че нямат сили да победят Лацио... дори и бианкочелестите да са с резервите

Преди мача всички казвахте едно, а сега никой не си признава, че е сбъркал. След мач мнение лесно се дава, но не е лошо да си спомняме какво сме казали преди това!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Дек 2009 11:23 

Балардини: Левски игра добре срещу всички, но нямаше късмет

Треньорът на Лацио Давиде Балардини похвали Левски за победата с 1:0 в Рим и заяви, че българите са играли добре и срещу Виляреал и Ред Бул Залцбург, но са нямали шанс.

„Левски заслужено победи. Те демонстрираха повече желание за игра и се представиха по-добре от Лацио като отбор”, заяви наставникът на орлите.

„Левски игра със същия състав, с който падна у дома с 0:4, но и тогава показа, че е силен. Българите играха като равни с всички отбори в групата, но нямаха късмет.”

„Желанието ни беше да се представим добре и с младите, както и с тези, които играят по-рядко, но не се получи. Младите играха добре, но трябва още много да работят”, каза още Баладрини след двубоя с Левски в Лига Европа.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=108687

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Дек 2009 16:03 
ЯНТРА^hooligan
Аватар

Отбор: Локомотив (Дамяница)
Каква драматична победа над 5 18-годишни момчета, 4 резерви от която 1-ния не е влизал от мин год. и 2-ма титуляри които загряваха за мача с Интер ! :mrgreen: :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Дек 2009 23:54 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
ncuxo™ написа:
Каква драматична победа над 5 18-годишни момчета, 4 резерви от която 1-ния не е влизал от мин год. и 2-ма титуляри които загряваха за мача с Интер ! :mrgreen: :mrgreen:

Забрави и единия фен от трибуните!

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Дек 2009 09:19 

Забрави и мненията ви преди мача!!! Иначе щом тези момчета са картотекирани в Лига Европа, значи все пак Лацио са разчитали и те да играят!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Дек 2009 09:45 

21 години без загуба за Левски в Италия

Със снощната победа над Лацио в Рим в Лига Европа, Левски продължи 21-годишната си серия без загуба като гост в Италия.

В последните си четири мача срещу италиански отбори сините имат три равенства и една победа. Трите хикса са 1:1 срещу Ювентус през 1999 година, 0:0 срещу Удинезе през 2006-а и 2:2 срещу Киево във Верона през 2006 година, като и в трите случая сините не бяха твърде далеч от победата.

Последното поражение на Левски на Апенините е от Милан – с 2:5 през 1988 година в тогавашната Купа на европейските шампиони, като четири гола за росонерите забива големият Марко Ван Бастен.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=108731

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Дек 2009 11:22 

Някои от Вас ми наглеят с предупреждения в ЛС, но ще им кажа и то пред всички, че ако ще и бивши барети да са, като не им изнася да не ми четат мненията!!! Аз също съм фен на Лацио, така че ще си пиша по темата каквото мисля!!! Айде със здраве!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Дек 2009 12:20 
ЯНТРА^hooligan
Аватар

Пффф да аз ти писах на лично проблем ? Просто приказваш пълни простотии ! Върви викай за Янтра 2000 и не се прави на някои експерт !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Дек 2009 12:46 

Хаха... надявам се да се бъзикаш! Ще си пиша където и каквото ми харесва! Проблем? Айде да не се заяждаме на дребно, защото ставаме смешни! Пожелавам ти весели празници!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 20 Дек 2009 13:20 
Аватар

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Yantra Fan 1919 написа:
Хаха... надявам се да се бъзикаш! Ще си пиша където и каквото ми харесва! Проблем? Айде да не се заяждаме на дребно, защото ставаме смешни! Пожелавам ти весели празници!

като свалиш сините очила пиши пак, и не съм фен нито на Левски нито на ЦСКА :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Дек 2009 13:36 

Пич и аз не съм точно левскар, но имам симпатии към тях!!! Просто, ако трябва да сме честни, през последните 10 години коефициента си показва кои са евробойците на България!!! Писнало ми е от ЦСКА да повтарят постоянно какво било през 1967 например!!! Иначе се вижда, че никой български тим не е поне на средноевропейско ниво, но ми е кеф че пак червените ни "евробойци" са след Левски!!! А дали сините са победили втория или третия състав на Лацио ми е все едно!!! Да не би ЦСКА да игра с титулярите на Фулам и Рома?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Дек 2009 16:09 
Аватар

Отбор: ЦСКА (София)
дай да обсъждаме Лацио
все пак раздела е за тях
не за ЦСКА и "Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Дек 2009 16:45 

Съгласен съм. :a006:
Предстои важен мач с Интер. Добре ще е, ако вземем поне точка, макар че ще е много, много трудно. Успех!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Яну 2010 21:57 
Син до гроб
Аватар

Уругвайският полузащитник Себастиан Егурен финализира трансфера си от Виляреал в Лацио, след като премина медицинските прегледи, предава агенция АНСА.

Егурен ще играе в Лацио до края на сезона под наем.Полузащитникът премина във Виляреал през 2008 година и има 1 гол в 61 мача. Той има 1 гол и 24 мача за националния отбор на Уругвай.

Очаква се 29-годишният Егурен да бъде титуляр още в неделния мач с Ювентус. Да припомним, че двата състава бяха в една група в турнира Лига Европа като бяха съперници на българския Левски. За разлика от римляните, испанския тим продължи напред в надпреварата и през пролетта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Яну 2010 17:03 
Аватар

Германският национал Томас Хитцлспергер от Щутгарт премина в тима на Лацио. Медиите в Италия съобщиха за евентуалния трансфер още вчера, а днес двата клуба обявиха официално новината. Хитцлспергер загуби титулярното си място при швабите, както и капитанската си лента, и това го накара да последва съвета на националния селекционер на Германия Йоахим Льов спешно да си потърси нов клуб, ако иска да играе на световното първенство.

"Радвам се на новото предизвикателство. За мен е привилегия да играя в едно от най-силните първенства в Европа и искам да продължа добрата традиция на германските футболисти в Италия. От Лацио положиха много усилия, за да ме привлекат и очаквам с нетърпение да опозная клуба и града. Разбира се, продължавам да стискам палци на Щутгарт и съм убеден, че отборът ще се представи добре до края на сезона", коментира играчът.

Хитцлспергер сложи подписа си под контракт до края на сезона, като според италианския вестник "Гадзета дело Спорт" трансферът е на стойност три милиона евро.

спортал.бг

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Фев 2010 21:44 
Аватар

Около 1000 запалянковци на Лацио нахлуха на днешната тренировка на тима, за да протестират, докато Еди Реджа се готви да поеме от утре "орлите".

Ултрасите са бесни от факта, че техния отбор се намира сред последните три тима на дъното на Серия А след неделната домакинска загуба от Катания. Наставникът Давиде Балардини бе уволнен и ще бъде заменен утре от бившия треньор на Наполи Еди Реджа. Той вече щеше да е заел мястото си на пейката на римския тим, но трябваше да прекрати своите работни отношения с Хайдук Сплит.

Феновете пък протестираха днес на базата на Лацио във Формело, като дори пометоха врата. Играчите пък се прибраха набързо и продължиха подготовката си във фитнеса. Полицията използва палките си за да усмири феновете, които мятаха по тях ракети и факли. Трима от тях попаднаха в болница, а петима бяха арестувани.

gong.bg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Мар 2010 20:50 
ЯНТРА^hooligan
Аватар

Два мача наказание отнесе Сарате

Нападателят на Лацио Мауро Сарате бе наказан за два мача, заради яростните си протести срещу рефера, който му вдигна червен картон по време на мача със Сампдория. „Небесносините” отстъпиха с 1:2 в неделя. Сарате бе толкова бесен, че трябваше насила да бъде изтикан от терена от съотборниците си, които го успокояваха.

Дисциплинарната комисия към италианската футболна асоциация реши, че заради нервния си изблик, футболистът заслужава да пропусне два мача. Освен това, Сарате ще трябва да се бръкне и с 10 хиляди евро.

Старши треньорът на Лацио Еди Реджа също бе изгонен в същия двубой, но бе санкциониран само с парична глоба от осем хиляди евро.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=123221

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Май 2010 22:54 
ЯНТРА^hooligan
Аватар

Коларов: Феновете на Лацио са болни хора

Защитникът на Лацио Александър Коларов нарече феновете на тима „болни” хора, след случилото се по време на загубата на „римските орли” от Интер с 0:2 през седмица. Коларов е останал потресен от поведението на привържениците, които аплодираха футболистите след поражението, което най-вероятно ще попречи на кръвния враг Рома да триумфира с титлата за сметка именно на Интер.

„Все още съм объркан от това, което се случи”, коментира Коларов пред сръбските медии.

„През цялата си кариера никога не съм виждал нещо подобно. Вместо да бъдат зад нас, повечето от 56000 фенове на стадиона ни обиждаха. Приканваха ни да не играем. Следваха освирквания и викове след всяко спасяване на нашия вратар и всяка добра атака, която правехме”, каза още бранителят.

„В същото време всяко действие на нашия съперник бе посрещано с аплодисменти. Радваха се на головете на Интер по невероятен начин. Не знам дали всичко това е анти-Рома, но това със сигурност надхвърля рамките на спортното съперничество. Това минава извън границите на здравия разум и интелигентност. Това не е страст, а болест. Не мога да разбера как някой иска да навреди на друг отбор, вместо да подкрепя своя”, продължи Коларов.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=133837

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 268 мнения ]  Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 112083 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 221146 25 Яну 2011 15:39
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 234270 19 Окт 2009 22:34