bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 16 Юни 2025 23:31

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 269 мнения ]  Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2008 13:05 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)

Ибрахимович контузен, под въпрос за срещата със Сампдория

Нападателят на Интер Златан Ибрахимович може да пропусне гостуването на Сампдория в неделя заради контузия в глезена, обяви треньорът на "нерадзурите" Роберто Манчини.

"Ще решим преди мача дали ще можем да го използваме. Проблемите му в тази област са от доста време, той дори пропусна няколко тренировки през седмицата. Между другото, той игра с травма и в мача с Ливърпул. Ето защо бях недоволен, че го критикуваха толкова много", каза наставникът на шампионите.

Манчо, както е известен треньорът в Италия, призна, че очаква труден мач в Генуа, където премина голяма част от кариерата му.

"Сампдория е сериозен отбор и има един Антонио Касано, който е страхотен играч. Той има всичко, което му е нужно, за да стане толкова важен играч, колкото бях аз за "блучеркиатите" навремето", добави Манчини.

гол.бг

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Мар 2008 15:12 
Сами срещу всички
Аватар

Манчини напуска Интер след края на сезона

Старши треньорът на Интер Роберто Манчини изненадващо обяви, че напуска клуба в края на сезона. Специалистът огласи решението си броени минути след загубата с 0:1 от Ливърпул, довела до отпадане от Шампионската лига. "Прекарах 4 чудесни години в Интер, но е време да напусна. Двата месеца до края на първенството ще са последните ми в отбора. Надявам се да си тръгна като шампион", заяви Манчини пред изненаданите журналисти.

Бившият италиански национал добави, че ще продължи кариерата си в чужбина, което веднага навежда на мисълта, че може да поеме Челси. Манчини застана начело на "нерадзурите" през 2004 г. и върна титлата в клуба за първи път от 1989 година, печелейки Скудетото през 2006 и 2007 г. Той направи Интер тотален хегемон в Серия "А" в последните сезони, но не можа д върне старата му слава в Европа. "Дори и да бяхме отстранили Ливърпул, пак щях да е оттегля", посочи Манчини, който имаше договор за още 4 сезона.
Коментирайки самата среща, наставникът изтъкна червения картон на Бурдисо като моментът, който е сломил тима му. "Стана същото нещо, както в първия мач в Ливърпул - до изгонването на Матераци не беше толкова лошо. Същото нещо бе и днес до червения картон на Бурдисо, когато ни оставаше малко повече от половин час игра. До този момент ние имахме положения и един гол можеше да промени всичко. Разочарован съм. Интер си остава голям отбор с големи играчи. Но това е Шампионска лига, трябва да си на 100 процента", тъжен бе Манчини.

- За наше нещастие ние имахме много важни играчи, които са контузени или се връщат след контузия. А освен това положенията на Ливърпул идваха след наши грешки. Ние все пак можехме да се класираме, но червеният картон промени всичко... Сега, въпреки огорчението от тази вечер, ние трябва да продължим да се борим до край в първенството и в турнира за Купата на Италия".

sportal.bg

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Мар 2008 11:55 
Сами срещу всички
Аватар

Фенербахче с оферта за Ернан Креспо

Аржентинецът ще напусне Интер през лятото

Доста очевидно става, че в края на сезона Ернан Креспо ще напусне тима на Интер.

32-годишният футболист, заяви пред медиите, че иска да играе повече. В момента наставникът на "нерадзурите" Роберто Манчини не дава много шансове на нападателя.

След отпадането от Шампионската лига наставникът обяви, че ще напусне отбора през лятото, но това не може да гарантира мястото на аржентинеца в основния състав.

Доста европейски клубове се надяват да привлекат нападателя през лятото. Сред тях е и турският Фенербахче, който жъне успехи в тазгодишното издание на Шампионската лига.

Съвсем скоро от клуба ще предложат договор на Креспо и се надяват на положителен отговор.

Топспорт.бг

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Мар 2008 11:57 
Сами срещу всички
Аватар

Роберто Манчини остава в Интер и след края на сезона

Президентът на клуба застава зад наставника
Старши треньорът на Интер - Роберто Манчини, ще остане в клуба и след края на сезона, заяви президентът на "нерадзурите" Масимо Морати.

"Имах кратък разговор с Манчини, в който той каза, че иска да изпълни договора си с Интер. Също желае да спечели и Шампионската лига с нашия отбор", коментира Морати.

Часове след отпадането на Интер от Ливърпул в Шампионската лига Манчини заяви, че ще напусне миланския гранд след края на сезона. Договорът на 43-годишния специалист с Интер изтича след 4 години.

Топспорт.бг

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Мар 2008 22:37 
жълто-черен
Аватар

Отбор: Миньор (Перник)
ега умре у тойо отбор !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Мар 2008 00:55 
Аватар

Отбор: Места 2005 (Хаджидимово)
е га умреш ти!

ние мразим граничар(копривлен)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2008 15:03 
Сами срещу всички
Аватар

Мауриньо води Дрогба и Деко в Интер

Португалецът ще направи сериозна чистка при „нерадзурите”, ако поеме тима
Независимо, че Роберто Манчини се отметна от думите си, че ще напусне Интер в края на сезона, мястото му за следващия съвсем не е сигурно. „Гадзета дело спорт" лансира отново свободния Жозе Мауриньо. Португалецът бе уволнен през есента от Челси и очаква оферти.

Според вестника, ако спецът поеме Интер, то той ще направи сериозна чистка в тима. Освен това Мауриньо ще доведе в Милано любимците си Дидие Дрогба (Челси) и Деко (Барселона).

Топспорт.бг

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Мар 2008 10:24 
Сами срещу всички
Аватар

Роберто Манчини: Ибрахимович се извини

Като футболист имах подобна случка, споделя треньорът на Интер

Наставникът на Интер Роберто Манчини заяви, че нападателят на "нерадзурите" Златан Ибрахимович се е извинил за прословутата ситуация, в която си позволи да го наругае при смяната си в мача срещу Палермо.

"Всичко е наред с него. Ибрахимович винаги е бил решителна фигура, дори когато не е във върхова форма. Той се извини лично и в момента няма проблем", каза Манчини. "Може да се случи, когато те сменят, да не реагираш по най-добрият начин.

Футболът е пълен с подобни случки. И аз имах подобен инцидент като футболист в мач за купата на Италия със Сампдория срещу Интер", сподели бившата звезда на "моряците".

"Победихме с 1:0, аз играх наистина добре и отбелязах решаващ гол, но Вуядин Бошков реши да ме извади. Казах му абсолютно всичко, но тази нощ бях засрамен от поведението си и се извиних, както на него, така и на отбора", откровеничи Манчини.

topsport.ibox.bg

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Мар 2008 10:25 
Сами срещу всички
Аватар

Фиго изненадан от интереса на КПР

Думи нямам, това не е истина, коментира португалецът.

Полузащитникът на Интер Луиш Фиго е останал изненадан от информацията, че английският Кунс Парк Рейнджърс иска да го привлече след края на сезона. Португалският ветеран разкри, че не знае за подобно нещо.

"Много се изненадах от тази новина. Не знам какво да кажа. Няма нищо реално в това. Думи нямам, това не е истина", коментира Фиго.

В края на миналата седмица „Съндей Мейл” обяви, че новите супербогати собственици на КПР Флавио Бриаторе, Бърни Екълстоун и Лакшми Митал използват влиянието си да убедят 35-годишния ветеран да премине на „Лофтъс Роуд”, за да помогне на тима да се класира за Висшата лига през следващия сезон.

Настоящият договор на Фиго с италианския шампион изтича през лятото и няма да бъде подновен с оглед на конфликтите му с треньора Манчини. През целия сезон се коментира, че португалецът вероятно ще окачи бутонките или ще премине да по рита в МЛС или в арабския Ал Итихад.

Топспорт.бг

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Мар 2008 14:50 
Аватар

Отбор: Черноломец 04 (Попово)
Морати почти уволнил Манчини през уикенда

Масимо Морати бил на косъм да изхвърли Роберто Манчини още в неделя, но в крайна сметка треньорът ще напусне след края на първенството, предаде "Тутоспорт".

Морати бил ядосан на специалиста още от театъра с оставката му след отпадането от Ливърпул, а след загунбата с 1:2 от Ювентус побеснял. Съветниците му обаче го убедили, че няма как да намери качествен заместник до края на сезона.

спорт1.бг

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Мар 2008 15:11 
Сами срещу всички
Аватар

Морати се среща с Моуриньо тази седмица

Президентът на Интер Масимо Морати ще се срещне с бившия треньор на Челси Жозе Моуриньо в близките дни, за да обсъдят назначението на португалеца, твърди английският всекидневник "Обзървър".

Според изданието, срещата била уговорена от агента на Моуриньо Жорже Мендеш.

45-годишният бивш наставник на лондончани е спряган като най-вероятния наследник на треньора на Интер Роберто Манчини, който вече обяви, че ще напусне "Джузепе Меаца" след края на сезона.

След разговор с Морати обаче Манчини промени решението си, като поставил някои условия пред президента на клуба.

Слуховете твърдят, че въпреки първоначалното си желание да задържи треньора, Морати решил да не се съобразява с условията на Манчини и затова потърсил Моуриньо.

Очаква се срещата между боса на "нерадзурите" и португалския спец да се осъществи тази седмица.

гол.бг

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Мар 2008 17:29 
Bultras
Аватар

Отбор: Ботев (Пловдив)
Цитат:
Роналдиньо в Интер, Nike плаща

Звездата на Барселона Роналдиньо ще премине в Интер през лятото, като по-голямата част от сделката ще бъде финансирана от гиганта за екипировка Nike, твърди италианската преса.

Очаква се трансферът да възлезе на рекордните 60 млн. евро, като идната седмица агентът на футболиста ще се срещне с представители на Интер и американската фирма.

Ръководството на Барселона иска вратаря Жулио Сезар като част от сделката, но стражът е любимец на Морати и е малко вероятно да бъде включен в плащането.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Мар 2008 16:43 
Сами срещу всички
Аватар

Моуриньо води Дрогба в Интер

Шампионът на Италия Интер има най-големи шансове да привлече нападателя на Челси Дидие Дрогба през лятото, пише в днешния си брой "Кориере дело Спорт".

Националът на Кот д'Ивоар няколко пъти призна, че след края на сезона ще напусне "Стамфорд Бридж", а интерес към него веднага проявиха Милан, Реал (Мадрид) и Барселона.

"Нерадзурите" до момента не бяха споменавани като евентуални желаещи за Дрогба, но след последните информации за срещи между ръководството на Интер и бившия мениджър на лондончани Жозе Моуриньо, медиите в Италия веднага посочиха "синьо-черните" като най-сериозният кандидат за футболиста.

"Кориере дело спорт" припомня, че Мауриньо и Дрогба имаха много добри отношения в съвместния им престой в Челси, а котдивоарецът поиска да напусне Лондон веднага след като португалският специалист бе уволнен от лондонския клуб.

гол.бг

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Мар 2008 16:50 
Сами срещу всички
Аватар

Морати приготвил 23 милиона евро за Мауриньо

:arrow: http://topsport.ibox.bg/news/id_1704588226

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Мар 2008 17:13 
Bultras
Аватар

Отбор: Ботев (Пловдив)
Цитат:
Морати: Революция в Интер през лятото няма да има, Моуриньо не е вариант за треньор

Президентът на Интер Масимо Морати настоя, че през лятото промени в Интер не са планирани и отрече спекулациите, че вече се срещнал или предстои да разговаря с Жозе Моуриньо, който да замени Роберто Манчини начело на отбора.

"Няма да има революция. Не съм се срещал с Моуриньо и не смятам да преговарям с него", каза Морати.

Според Кориере дело Спорт обаче президентът на "нерадзурите" е готов да предложи четиригодишен договор на португалския специалист, според който бившият наставник на Порто и Челси да получава по 5 млн. лири на сезон.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Мар 2008 13:50 
Сами срещу всички
Аватар

Мауриньо готов за Интер

:arrow: http://topsport.ibox.bg/news/id_519463592

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Мар 2008 13:51 
Сами срещу всички
Аватар

Интер започва преговори с Мауриньо

Португалецът вече е в Милано

Бившият мениджър на Челси Жозе Мауриньо е започнал преговори с италианският шампион Интер. По всяка вероятност португалецът ще замени на поста през лятото Роберто Манчини.

След отпадането на Интер от Шампионската лига и слабите резултати в Сериа "А", той едва ли ще остане след края на сезона начело на тима.

"Жозе отлетя за Милано за разговори с директорите на Интер”, коментира съветникът му Еладио Парамес.

Топспорт.бг

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2008 09:49 
Сами срещу всички
Аватар

Сезар от Интер: Ще спечелим титлата с лоша игра

"Наистина сме в затруднено положение, но Интер разполага с куп равностойни играчи, а в крайна сметка можем да си позволим да спечелим титлата и с лоша игра, нали?" - заяви бразилският халф на "нерадзурите" Апаресидо Сезар, който е спряган за трансфер в Милан.

"Може да звучи арогантно, но е самата истина. За нищо на света не можем да си позволим да изпуснем скудетото, след като сме водили с 11 точки" - добави бившият играч на Лацио.

www.sport1.bg

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Апр 2008 09:38 
Сами срещу всички
Аватар

Морати прозря истината: Английският футбол е най-силния

Масимо Морати кратко и ясно заяви, че английският футбол е най-силния в света.

Президентът на Интер изказа изненадата си от загубата на Рома в Шампионската лига, а след това заяви уверено, че "нерадзурите" ще триумфират със Скудетото.

"Не го очаквах. Английският футбол е най-силния, той е над всички, но бях изненадан от резултата на Рома", сподели Морати пред "Италия Уно".

"Трябва обаче да не забравяме, че Рома бе без Тоти, а и винаги е трудно срещу тим като Манчестър Юнайтед."

Според Морати и Рома и Интер не са в най-добрата си форма, заради контузиите, които налегнаха двата отбора. Но в сблъсъка между двата тима за титлата на Италия - Интер ще удържи аванса си.

"Сезонът е много дълъг и труден, но ние ще стиснем зъби и ще издържим докрай. Както ние, така и Рома страда от много контузии. Това не може да бъде извинение, но такива са фактите."

гол.бг

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2008 11:33 
Сами срещу всички
Аватар

Хулио Круз: Нуждаем се от Адриано

Бразилецът има място в атаката ни, заяви нападателят
Нападателят на Интер Хулио Круз смята, че отборът му се нуждае от бразилеца Адриано, който в момента се съзтезава за Сао Паоло. „Нуждаем се от Адриано. Мисля, че той е голям голмайстор. В момента обаче той е в Бразилия, а ние в Италия, така че трябва да мислим за представянето ни в момента.

Когато дойде юни ще видим какво ще стане. Това което стана с Адриано е разочароващо и за никой не би било хубаво да попадне в неговото положение”, заяви Хулио Круз пред електронното издание "goal.com"

Топспорт.бг

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Апр 2008 22:01 
Сами срещу всички
Аватар

Мамаду Диара е навит за трансфер в Интер

Все по-вероятно става дефанзивният халф на Реал Мадрид Мамаду Диара да премине в Интер през лятото.

Националът на Мали не е любимец на Бернд Шустер и играе много рядко в състава на Мадридчани. Затова той се оглежда за нов отбор, а пръв кандидат за подписа му е италианския Интер.

"Нерадзурите" са в доста добри отношения с испанския шампион, като в последните години в състава на италианците преминаха бившите играчи на Реал Луиш Фиго, Валтер Самуел, Естебан Камбиасо, Сантяго Солари. Затова няма да е чудно, ако и Диара премине в Интер.

"Ще видим каква е ситуацията след мача срещу Барселона на 7 май", обясни агентът на играча Фредерик Гуера пред Гадзета Дело Спорт.

"Той не е доволен да играе толкова малко и това е тревожна ситуация. Истина е, че той харесва Интер. Но има интерес и от два отбора от английската Висша Лига"

гол.бг

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Апр 2008 11:08 
Сами срещу всички
Аватар

Матеус се шегува за Балотели - Не е лош

Немската легенда Лотар Матеус се завърна в италианския Интер, в който игра в края на 80-те години, и не пропусна да се пошегува с новата сензация на клуба Марио Балотели с лаконичното „Не е лош". Матеус има в над 20-годишната си кариера пет участия на световни първенства, четири европейски първенства и 150 участия с националния екип на Германия. Немецът е и любимец на феновете на „нерадзурите", тъй като бе ключова фигура в шампионския отбор от 1989 г под ръководството на Джовани Трапатони. В момента Матеус учи в треньорската школа в Кьолн, като възнамерява да се завърне в треньорската професия от следващия сезон. 47-годишният бивш играч дойде с химикалка и тетрадка на тренировъчната база на Интер и бе поканен в съблекалнята, за да се срещне с играчите. „Ти беше моят идол", каза на Матеус капитанът на Интер Хавиер Санети, докато защитникът Марко Матераци го попита шеговито „Готов ли си за неделя?". Френският халф Патрик Виейра говори с Матеус за участията му на европейските първенства, докато Естебан Камбиасо го запозна с новото дарование в състава - Марио Балотели. „Виждал съм те. Не си лош", пошегува се със 17-годишния Балотели Матеус.

sportal.bg

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Апр 2008 12:31 
Сами срещу всички
Аватар

Интер уреди Александър Хлеб, плаща 11 млн. лири на Арсенал

Полузащитникът на Арсенал Александър Хлеб се е съгласил да подпише петгодишен договор с Интер, като "нерадзурите" ще платят за него 11 млн. лири на "артилеристите", твърдят медиите в Италия.

Според информацията, беларуският национал ще получава на "Джузепе Меаца" по 2,5 млн. евро на сезон.

Хлеб ще бъде заместник на Луиш Фиго, който най-вероятно ще напусне Интер след края на сезона.

Очаква се португалецът да си уреди трансфер в американската Мейджър Лийг Сокър през лятото.

Слухове за предстоящ трансфер на Хлеб пък вървят отдавна, като дори се говореше, че през март беларуският халф на Арсенал се е срещнал с представители на Интер в Милано, когато "топчиите" играха на 1/8-финалите на Шампионската лига с Милан.

Мениджърът на "артилеристите" Арсен Венгер дори се закани да докладва на УЕФА за незаконните преговори, които Интер води с играча.

Тогава агентът Винченцо Морабито отрече слуховете, като обяви, че Хлеб само е ял сладолед с мениджъра Клаудио Вигорели.

Хлеб премина на "Емирейтс Стейдиъм" през 2005 г. за 11,2 млн. паунда от Щутгарт и има договор с Арсенал до 2010 година.

гол.бг

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2008 12:30 
Сами срещу всички
Аватар

„Сън”: Мауриньо е подписал с Интер

Специалния взима със себе си Дрогба и Лампард

Бившият мениджър на Челси Жозе Мауриньо е сключил предварителен договор с италианския шампион Интер, пише таблоидът „Сън”. Португалецът непрекъснато е спряган за поста на Роберто Манчини на Виа Дурини, въпреки че президентът на „нерадзурите” Масимо Морати отрича, че ще маха Манчо.

През март спецът от Йеси заяви ,че ще напусне след края на сезона заради фиаското с Ливърпул в Шампионската лига. Няколко дена по-късно пред „Газета дело Спорт” Мауриньо каза, че е готов да работи в Италия и от там започнаха спекулациите. После обаче Манчо реши, че е рано да си ходи от „Сан Сиро” и каза, че ще изпълни договора си.

По време на всички тези събития Морати непрекъснато тръбеше колко много уважава Мауриньо, а и португалецът му връщаше жеста, казвайки, че петролният бос „е човек, направил много за футбола”. Журналистите от ”Сън” твърдят, че Специалния и Морати вече са сключили предварителен договор, като заедно с португалеца на „Джузепе Меаца” ще дойдат любимците му Франк Лампард и Дидие Дрогба, като Интер ще плати за тях 35 милиона паунда.

Топспорт.бг

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Новини
МнениеПубликувано на: 11 Май 2008 11:00 
Сами срещу всички
Аватар

Фиго остава в Интер и догодина

Изображение

Ветеранът Луиш Фиго за пореден път размисли и обяви, че иска да продължи кариерата си поне още една година. Португалското крило на Интер планираше да се откаже в края на този сезон, но сега е готов да остане при "нерадзурите". - Още не знам със сигурност какво е бъдещето ми, но не смятам да приключвам с футбола. Играе ми се още, и то в Интер. Длъжник съм на отбора, защото пропуснах много мачове заради контузия. Искам през следващия сезон да съм по-полезен", заяви Фиго.

спортал.бг

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 269 мнения ]  Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 112823 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 222177 25 Яну 2011 15:39
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 236378 19 Окт 2009 22:34