bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 21 Ное 2024 19:00

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 269 мнения ]  Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Ное 2007 22:47 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)

Интер ще помага на Адриано... праща го на психолог

Интер ще помогне на Адриано да си върне формата като го изпрати на психолог, твърдят италианските медии.

Нападателят го грози опасността да остане без отбор, ако никой не прояви реален интерес към него. Както е известно от Ман Сити отрекоха да са го искали.

Въпреки това "нерадзурите" виждат неоспоримия талант на футболиста и са решили да се борят до последно да го върнат в правия път.

Спред Ла Стампа, на срещата между мениджъра на играча и ръководството на клуба, се е коментирало неговото специално лечение.

Очаква се Адриано да бъде изпратен в клиника в Щатите или Швейцария, където да бъде под постоянното наблюдение на психолози. Сеансите ще бъдат комбинирани с индивидуална програма. Целта е той по-бързо да си върне формата.

Самият Адриано пък заяви, че иска да напусне клуба, защото каквото и да прави не получава шанс за изява. Той отново желае да бъде част от националния отбор на Бразилия, а това няма как да се случи ако е футболист на "нерадзурите".

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2007 11:05 
Сами срещу всички
Аватар

Цитат:
Морати: Няма по-добър защитник в света от Матераци

Собственикът на Интер Масимо Морати засипа със суперлативи бранителя Марко Матераци, който вече е напълно възстановен от травмата си, съобщава "Кориере дело спорт".

34-годишният играч все още не е дебютирал през новия сезон, след като се контузия тежко в приятелска среща на Италия с Унгария през месец август.

"Треньорите винаги са се оплаквали, когато разполагат с няколко равностойни играчи за даден пост. Това прави избора им труден, но така е по-добре. Когато не игра Матераци той бе перфектно заменен от Самуел. Аз обаче се радвам, че най-добрият защитник в света отново е възстановен”, категоричен е петролният магнат.

Цитат:
Адриано се прибра в Бразилия

Нападателят на Интер Адриано, който продължава да има проблеми, се завърна в Бразилия, където ще започне рехабилитация. Футболистът продължава да бъде в депресия и наскоро ръководството на клуба обяви, че той отново ще бъде пратен при специалист, за да си върне нормалното психично състояние.

Съществувало е възможност той да се лекува и в Швейцария, но самият играч е отказал това, тъй като предпочита да бъде в родината си, а и по това време на годината в Европа е твърде студено, което го депресира още повече и му създава допълнителни проблеми.

В крайна сметка 25-годишният играч отпътува за Южна Америка, заедно с агента си Жилмар Риналди, но не е ясно колко време ще остане в местната клиника и кога ще се върне в Милано.

Слуховете, че Интер ще го продаде не спират от доста време, но сега за пореден път нерадзурите засвидетелстваха вярата си в Императора и се надяват, че най-после той ще се успокои и ще си върне старата форма.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2007 11:07 
Сами срещу всички
Аватар

Цитат:
Интер е фаворит за Рикелме, пишат в Италия

Италианският шампион Интер е с най-големи шансове да привлече Хуан Роман Рикелме през зимата, пише “Кориере дело Спорт”. Както е известно аржентинецът със сигурност ще напусне Виляреал, след като влезе в конфликт с треньора и ръководството още миналата зима и оттогава не е играл с жълтия екип.

След като изкара 6 месеца под наем в Бока Хуниорс той се завърна на “Ел Мадригал”, но през този сезон само тренира с тима, без да попада в групата за мачовете, въпреки че е стичан за един от най-добрите плеймейкъри в света. Все пак и без него испанците вървят добре, защото в момента са 2-и, само на точка от Реал М.

На Апенините обаче смятат, че Рикелме би решил отлично проблемите на Интер в средата на терена. Треньорът на нерадзурите Роберто Манчини не може да използва контузените Патрик Виейра и Луиш Фиго, така че не би отказал възможността да разполага с играч като аржентинеца.

Президентът Масимо Морати също харесва много този футболист, затова клубът е №1 в списъка на желаещите да го купят. Цената му също не е много висока, като се предполага, че Виляреал ще го пусне срещу около 6-8 милиона евро.

Цитат:
Морати: Ибрахимович заслужава златната топка повече от Кака

След като вчера президентът на Интер Масимо Морати заяви, че Матераци е най-добрият защитник в света, днес той реши отново да разбуни духовете, като заяви ясно, че Ибрахимович заслужава Златната топка много повече от Кака.

Според босът Ибра е най-добрият нападател в света. Шведската зведа действително е във вихъра си, като до момента има седем гола в Серия А и четири в Шампионската лига. Въпреки това, безспорният лидер за най-престижната футболна награда за специалистите си остава Кака.

"Кой казва, че е късно за Златан? Той е най-добрият нападател в света!", заяви приповдигнато Морати пред "Газета дело спорт".

"Ибра заслужава наградата повече от всеки друг и той ще е най-добрият избор", кратко и ясно коментира босът.

Според доста медии, Кака вече е спечелил признанието и остава само да си го получи. Дори от Милан вече са организирали всичко около неговото пътуване за церемонията.

Колкото до другите фаворити - Андреа Пирло, Лионел Меси и Кристиано Роналдо, явно те ще се борят за второ и трето място на церемонията на 2-ри декември.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2007 15:38 
New Iskar HOOLS
Аватар

Отбор: ЦСКА (София)
Цитат:
ИНТЕР ПРАТИ ЗВЕЗДАТА АДРИАНО В ЛУДНИЦА
Президентът на шампиона на Италия Интер Масимо Морати прати бразилската си звезда Адриано в лудница в бразилския град Сао Паоло, съобщава „Газета дело Спорт”.
Не само тоя е за там :wink: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Ное 2007 04:08 
Сами срещу всички
Аватар

Martopetrovfen написа:
Цитат:
ИНТЕР ПРАТИ ЗВЕЗДАТА АДРИАНО В ЛУДНИЦА
Президентът на шампиона на Италия Интер Масимо Морати прати бразилската си звезда Адриано в лудница в бразилския град Сао Паоло, съобщава „Газета дело Спорт”.
Не само тоя е за там :wink: :lol: :lol: :lol:
Fuck off WC MULAN

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Ное 2007 17:13 
Сами срещу всички
Аватар

Цитат:
Ибрахимович иска в Реал

След като удари на камък с привличането на Кака, Реал Мадрид се е насочил към друга звезда от Милано - Златан Ибрахимович. Самият нападател на Интер призна, че би се радвал да стане футболист на кралския клуб. Сигнал, който едва ли ще остане незабелязан от шефовете на Реал.

Ибрахимович има договор с Интер до 2010 г. Шведът обаче отдавна иска да удължи контракта си и да увеличи заплатата, която получава. В момента той взима 5 млн. евро, но иска да получава 7 млн. Затова Златан намекна, че Интер може и да го загуби.

"Вярвам, че всеки футболист би искал да играе в Реал Мадрид. Това е един от най-големите клубове в света. Аз съм добре в Интер и имам договор за още доста време. Но никой не може да каже, какво ще се случи в бъдеще", заяви Ибрахимович.

Шведът, който в момента е на лагер с националния отбор и утре ще играе срещу Испания, разкри, че от малък си мечтае да играе в Реал. "Като малък много бях впечатлен от играта на Реал. Там винаги са били събрани едни от най-големите звезди в света", призна шведа.

Ибрахимович ще се опита да се отпуши срещу Испания. За националния отбор на Швеция той не е вкарвал гол повече от 2 години. Шведите са лидер в група F с 23 точки от 10 мача. Испанците са втори с 22 точки.

Цитат:
Санети ще стане №1 по мачове за Аржентина

Капитанът на Интер Хавиер Санети ще стане рекордьор по мачове за националния отбор на Аржентина утре. Гаучосите се изправят срещу Боливия в световна квалификация. Тя ще бъде мач №116 за Санети с националния екип. Досега рекорда държеше Роберто Аяла със 115 мача.

"Започнах кариерата си за Аржентина през 1994 г. в мача срещу Чили. Тогава треньор беше Даниел Пасарела. Никога не съм си представял, че това може да се случи", призна човека с прякор Трактора.

Санети пропусна световното първенство миналото лято. Той обаче си извоюва отново мястото в националния отбор, след напускането на Хосе Пекерман и назначаването на Алфио Басиле.

"Имал съм и горчиви моменти, като този, когато останах извън състава за световното. Но това е минало, а аз искам да се наслаждавам на настоящето. Всеки път, когато обявяват състава аз чакам нервен, сякаш това ще ми е първият мач. Да носиш тази фланелка е нещо, което няма равно на себе си" добави аржентинеца.

Санети обаче е далеч от рекорда за най-много мачове в национален отбор. Той се държи от Мохамед Ал Деайеа който има 181 мача за Саудитска арабия от 1990 до 2006 г. Втори в списъка е Клаудио Суарес със 178 мача за Мексико, египтянинът Хосам Хасан има 170 мача в националния.

Цитат:
Арсенал преговаря с Интер за Адриано

Арсенал води разговори с Интер за Адриано, твърди „Гадзета дело Спорт“. Както е известно нападателят продължава да има проблеми на „Сан Сиро“ и дори в момента се завърна в Бразилия, за да се лекува в местна клиника от депресията си.

Според италианският вестник от английския клуб са се свързали с нерадзурите, за да проучат ситуацията на футболиста и искат да го вземат под наем през януари. Добрата новина за Арсен Венгер е, че Адриано ще може да играе в Шампионската лига.

Артилеристите дори са готови да предложат като замяна Жилберто Силва или Томаш Росицки, след като Интер има сериозни проблеми в халфовата линия. Лошото за Роберто Манчини е, че и двамата не могат да бъдат използвани за мачовете на най-престижния евротурнир.

Така или иначе сделката изглежда доста добра и за двата тима, тъй като Арсенал ще се сдобие с добър централен нападател, а пък синьо-черните ще решат донякъде проблемите си в средата на терена и ще се отърват за известно време от бразилеца, който продължава да създава проблеми на отбора.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Ное 2007 12:04 
Сами срещу всички
Аватар

Цитат:
Ибрахимович с нов договор и 11 млн. евро заплата

Златан Ибрахимович съвсем скоро ще стане най-скъпоплатеният футболист в света. Нападателят преговаря с Интер за новия си договор. Той ще му донесе баснословната заплата от 11 млн. евро чисто на сезон, пише "Гадзета дело спорт".

Настоящият контракт на шведа изтича през 2008 година. Президентът Масимо Морати обаче не иска в никакъв случай да изпусне Ибрахимович. Преди няколко дни нападателя загатна, че би се радвал да играе в Реал Мадрид. От Интер обаче правят всичко, за да го задържат.

Новият договор на Ибрахимович ще е до 2012 г. Според него заплатата на шведа ще бъде 11 млн. евро чисто на година. В момента нападателят получава 7 млн. евро на сезон от Интер. На практика увеличението на заплатата му ще бъде с повече от 50%.

По този начин Ибрахимович ще изпревари вечния съперник от Милан Кака, който ще подпише договор с Милан за 9 млн. евро годишно. Двамата стават не само най-скъпоплатените играчи в света, но са и съперници за Златната топка.

Ибрахимович ще спечели надпреварата за най-добра заплата, но бразилецът ще вземе Златната топка на 2 декември в Париж. Двамата изпревариха богаташ №1 до момента в света Роналдиньо. Звездата на Барселона получава "едва" 8 млн. евро чисто на сезон. Не е изключено скоро Роналдиньо да ги изпревари, защото отдавна преговаря с каталунците за нов договор.

Цитат:
Адриано: Искам да играя само в Италия

Бразилският нападател на Интер Адриано, който се намира в Сао Пауло, за да се възстановява от депресия и тренира по специална програма, иска през януари да се върне на Апенините."През януари искам да се върна в Италия. Би ми харесало много да играя отново в Бразилия, но след години към края на моята кариера, не и днес. В момента се възстановявам и правя всичко възможно, за да съм в топ форма след Нова година, когато се върна в Италия", обяви Императора на пресконференция в родината си.

"Не знам дали шефовете на Сао Пауло искат да ме вземат под наем. Това е един велик клуб с богата история, но моето желание и цел са да се върна в Серия "А". Надявам се да се завърна така щастлив, както бях преди смъртта на баща ми преди две години", коментира Адриано.

Цитат:
Морати: Интер няма да купува през януари

Президентът на Интер Масимо Морати заяви, че клубът няма намерение да привлича нови играчи през януарския трансферен прозорец. В медиите на Апенините в последно време се появиха твърдения, че "нерадзурите" смятат да вземат няколко нови попълнения заради контузиите налегнали част от играчите в тима, но президентът опроверга тези предположения.

"Не гледаме към трансферния прозорец, защото нямаме чак толкова сериозни проблеми с контузии. Най-сериозните се очакват да бъдат излекувани най-много до месец. Трансферният прозорец отваря през януари и до тогава всичко би трябвало да е наред", смята Морати.

Той също така отрече слуховете, че нападателят Златан Ибрахимович ще получи нов договор с по-добри финансови условия.

"Засега няма подобно нещо. Писна ми да чета подобни измишльотини по вестниците. Вероятно журналистите са големи приятели с Ибрахимович и по този начин се опитват да ни притискат. Златан има дългосрочен договор, който не подлежи на обсъждане в близко бъдеще. Вероятно за тези спекулации повлия и случая "Кака", завърши президентът.

Цитат:
Реал ще бори Интер за Насри

Испанският Реал Мадрид е решен да надцаква италианския Интер за младата френска звезда на Марсилия Самир Насри, пише мадридският "Марка". 19-годишният полузащитник вече е национал на Франция и от година впечатлява с изявите си много футболни специалисти.

"Нерадзурите" желаят Насри за заместник на 35-годишния Луиш Фиго, който в края на сезона си тръгва от "Джузепе Меаца". В страната си френския техничар е сравняван с гения Зинедин Зидан.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Ное 2007 12:06 
Сами срещу всички
Аватар

Фен на Интер получи двугодишна забрана да посещава мачове

Забрана да стъпва на футболни мачове в следващите две години получи привърженик на Интер за участие в безредици покрай стадион Сан Сиро след смъртта на Габриеле Сандри.

Освен това хулиганът ще трябва да се разписва всяка неделя в полицейското управление за период от осем месеца, а и да плати глоба в размер на 8000 евро. Фенът на Интер бе разпознат благодарение на видеозаписите от охранителните камери на стадиона. И веднага бе осъден по бързата процедура.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2007 16:13 
Bultras
Аватар

Отбор: Ботев (Пловдив)
Цитат:
Прокуратурата разследва Роберто Манчини

Спортната прокуратура към Италианската футболна федерация разследва старши треньора на Интер (Милано) - Роберто Манчини, съобщиха днес медиите на Апенините.
Следствието е започнало в петък след изявления на Манчини, които се възприемат като обида за съсловието на спортните медици, тъй като критикуват прекалената им предпазливост при възстановяване на контузени футболисти.

На този ден наставникът на "нерадзурите" заяви в отговор на въпрос за състоянието на Патрик Виейра: "Ние се опитваме да го придвижим напред, въпреки опитите да го дърпат назад".

Това изявление беше направено преди мача с Аталанта, а веднага след него, в събота, Манчини продължи атаката с думите, че поведението на медиците се е влошило.

В неделя д-р Кастелачи, който бе лекар на "адзурите" на Световното първенство в Германия, поде контраатака и настоя Манчини да се отнася с уважение към съсловието.

Колегата му д-р Казаско, който е президент на спортните медици в Италия, поиска наказание за треньора на Интер.

Роберто Манчини им отговори в типичния си саркастичен стил: "Не очаквах да привлека яростта на всичките тия учени".

Мнение по въпроса даде и президентът на "черно-сините" Масимо Морати: "В клуба лекарят е подчинен на президента и се ползва с голяма свобода. Разбирам нуждите и на двамата, но д-р Комби и Манчини трябва да се разберат помежду си. Аз няма да се намесвам. При всички случаи обаче ми се струва прекалено да се налага наказание на Роберто", смята Морати.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Ное 2007 13:18 
Сами срещу всички
Аватар

Цитат:
Манчини доволен от подаръка за рождения си ден

Треньорът на Интер Роберто Манчини заяви след успеха на неговия тим с 3:0 над Фенербахче, че е доволен от този своеобразен подарък, който е получил за рождения си ден. Тази победа класира "нерадзурите" на първото място в група "G" и това е най-важното за наставника.

"Това бе чудесен подарък за рождения ден. В никакъв случай не ни бе лесно, поне до отбелязването на първия гол. Фенербахче има опитни играчи, които знаят как да боравят с топката. Трудно бе да ги пробием, но след първия гол нещата се наредиха. Златан Ибрахимович онтово бе блестящ, въпреки че игра с настинка. Щастлив съм, че вече се класирахме, защото така ще се съсредоточим в първенството поне до февруари. Още по-хубаво е, че сме първи, защото това ни дава поне малко предимство при жребия за 1/8 финала", заяви Манчини.

Цитат:
Сега Интер играе по-грозно от преди

Бившият наставник на Интер Алберто Закерони не харесва начинът, по който Манчини променя облика на Интер. С времето "нерадзурите" започват да залагат предимно на резултата, а не на красотата в играта.

"Самият аз, като треньор, мога да кажа дали един отбор ми харесва как играе или не", признава известният привърженик на атакуващата схема 3-4-3.

"С уважение към Манчини, но мога да кажа, че в началото ми харесваше много повече, когато залагаше на красивата и техничната игра."

"Той разбира се води състава много добре. Убеден съм, че не е лесно в съблекалнята на клуба. Но от гледна точка на футбола, мога да кажа, че предишният проект на Манчини ми харесваше повече."

Закерони излезе на сцената с Удинезе в края на 90-те, когато изведе тима до трето място в Серия А през 1998г. Още на следващата година пое Милан и триумфира със Скудетото, но успехите му бяха до там. Последваха разочароващи кампании с Лацио, Интер и Торино.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Дек 2007 23:09 
Сами срещу всички
Аватар

Цитат:
Интер отвори магазин в Шанхай
Италианският шампион Интер откри свой магазин за фенски артикули в китайския град Шанхай. За откриването специално до Китай летя стражът на „нерадзурите" Франческо Толдо. Дългият списък с предлагани стоки с емблемата на Интер е част от плана на миланския гранд за популяризирането му в най-многолюдната държавата на света. „За нас е чест да отворим своя първи фен магазин Интер в забележителния град Шанхай. Отварянето на този магазин е първата крачка от маркетинговата кампания на клуба във все повече разширяващия се китайски пазар и е мост, който ни свързва географски с милионите ни фенове в Китай. Това е първият от многото магазини, които предстоят да отворят врати. Нашата цел е да популяризираме футбола в Китай, като отворим футболни училища „Интер", заяви вицепрезидентът на миланския тим Анджеломарио Морати.

Цитат:
Интер губи Дакур до Нова година
Халфът на Интер Оливие Дакур е поредният футболист в списъка с контузените на италианския шампион. Французинът получи травма при вчерашната победа с 2:0 при гостуването на Фиорентина. Според първите предположения бившият играч на Рома е скъсал връзки и ще отсъства от терените до февруари. В следващите няколко дни тъмнокожият халф ще премине тестове, за да се уточни диагнозата му. Контузията на Дакур е поредната неприятност за треньора на „нерадзурите" Роберто Манчини, който не може да разчита на португалския халф Луиш Фиго и французина Патрик Виейра до януари. Ненапълно възстановен е и сръбският халф Деян Станкович. В следващия си мач Интер приема на „Джузепе Меаца" Торино. Манчини най-вероятно ще заложи на халфова двойка Кристиан Киву - Естебан Камбиасо. Румънецът е ляв бек, но кризата сред креативните играчи принуди Манчини да го преквалифицира.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Дек 2007 14:06 
Сами срещу всички
Аватар

Някой знае ли за коя дата е преместен мача за купата на Италия срещу Реджина?

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Дек 2007 16:21 
Аватар

Отбор: Черноломец 04 (Попово)
Coppa Italia 2007/08
round of 16

Wed, Dec 19 2007 20:30 CET
Reggina - Inter

Wed, Jan 16 2008 -
Inter - Reggina

Round of sixteen: - 5, 12, 19 December - 16 January 2008
Quarter-finals: 23 January - 30 January 2008
Semi-finals: 16 April - 07 May 2008
Final: 24 May 2008

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Дек 2007 16:49 
Сами срещу всички
Аватар

Cheers написа:
Coppa Italia 2007/08
round of 16

Wed, Dec 19 2007 20:30 CET
Reggina - Inter

Wed, Jan 16 2008 -
Inter - Reggina

Round of sixteen: - 5, 12, 19 December - 16 January 2008
Quarter-finals: 23 January - 30 January 2008
Semi-finals: 16 April - 07 May 2008
Final: 24 May 2008

:wink:

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Дек 2007 12:12 
Сами срещу всички
Аватар

Цитат:
От Интер предлагат нов договор на Камбиасо

Настоящият контракт на халфа изтича през лятото на 2010 година
Ръководството на Интер ще предложи в близките седмици нов договор на аржентинския полузащитник Естебан Камбиасо. Настоящият договор на 27-годишният футболист изтича през лятото на 2010 година.

Халфът прави отличен сезон за Интер, като е сред основните фигури в състава на треньорът Роберто Манчини.

Камбиасо бе привлечен в миланския клуб през 2004 година от Реал (Мадрид). Обличал е още екипите на Ривър Плейт, Индепендиенте и Архентинос Хуниорс.

Цитат:
Без трансфери в Интер през януари

Въпреки контузиите „нерадзурите” остават в този състав до лятото
Главният мениджър на Интер Ернесто Паолило призна, че клубът няма да бъде активен на трансферния пазар през тази зима.

"Нерадзурите" възнамеряват да запазят настоящия си състав до края на сезона, въпреки че редица звезди се свързват с колоса от Милано.

В неделя срещу Фиорентина се контузи Оливие Дакур, което ще създаде проблеми пред Роберто Манчини в центъра на терена.

Там липсват и други ключови фигури, като Патрик Виера, Деян Станкович и Фиго. „Бюджета е поставен. Не може след всяка контузия да взимаме нов играч”, каза Паолило.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Дек 2007 13:29 
Сами срещу всички
Аватар

Цитат:
Ман Сити обмисля да вземе Адриано

Приятната изненада във Висшата лига Манчестър Сити ще се опита да привлече изпадналия в немилост нападател на Интер Адриано. Това призна президентът Таксин Шинаватра. В момента бразилецът е в родината си, където се лекува от депресия.

„Опитваме се да уредим нещо, но все още не зная, дали ще успеем да се споразумеем за размяна на играчи или не. Адриано е футболист от световна класа, но по загуби форма и е качил килограми. Ще видим обаче какво ще стане“ заяви тайландецът.

Той добави, че през зимата клубът ще търси и класен полузащитник, който да партнира на Елано. „Дитмар Хаман вече натрупа доста години и затова ще се опитаме да вземем играч, който да подхожда много добре на отбора“ добави той.

Запитан колко пари ще отпусне за нови играчи, Шинаватра заяви, че този въпрос не е обсъждан с мениджъра Свен Йоран Ериксон. „Никога не говорим за пари. Може би ще трябва да продадем някои футболисти през зимата и със сигурност ще има промени. Търсим нападател, халф и може би крило“ каза още босът.

Цитат:
Всички отбори на Интер водят в класирането

Интер е №1 в момента в Италия. Едва ли някой се съмнява в това. А ако е така трябва само да погледне класиранията. Не само в Серия А и Шампионската лига, а за всички възрастови групи. Деветте отбора на Интер са лидер в класирането в 10 турнира (мъжкият води в Серия А и Шампионската лига).

Отборите на Интер не само са лидери в първенствата си, но и вкарват страшно много голове. Общо 612 попадения са записали нерадзурите до момента от професионалистите в Серия А, до децата. Най-добре се представя най-малкият тим на децата. Той е отбелязал 272 гола до момента.

Президентът Масимо Морати със сигурност трябва да е много доволен. Още повече, че ако се съберат всички класирания се оказва, че градския съперник Милан изостава общо на 42 точки. Само в Серия А те са 16. Всички тези цифри не могат да не карат тифозите на Интер да се гордеят.

Нерадзурите започнаха сериозно да инвестират в школата си. Разходите по поддръжката само за един сезон се покачиха на 4-5 милиона евро. Сума, която в Италия никой не харчи, но в Испания и Англия е нещо съвсем нормално.

Интер отдавна търси и се подсилва с млади таланти от цял свят. Но нерадзурите сериозно залагат и на местните футболисти. Последното лято в детската школа дойдоха само италианчета, защото новите правила на УЕФА изискват в тима да има местни момчета.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Дек 2007 15:04 
Сами срещу всички
Аватар

Цитат:
Адриано взе „Златния бидон” за най-слаб играч през сезона

В тройката са още Дида и Роналдо

Нападателят на Интер Адриано спечели антипода на „Златната топка” „Златния бидон” като бе отличен като най-слабия играч през изминалия сезон.

Годишната награда се дава от италианското „Радио 2 Катерспорт” от 2003 година насам, като първият й носител бе Ривалдо.

Императора Адриано е убедителен победител пред вратаря на миланистите Дида и Роналдо, които имаха трудна година с червено-черната фланелка.

Топ 10 на „Златния бидон”:

1. Адриано (Интер) – 19,98%
2. Дида (Милан) - 10,86%
3. Роналдо (Милан) – 8,48%
4. Рикардо Оливейра (Сарагоса) – 6,58%
5. Тиаго Мендеш (Ювентус) – 5,99%
6. Антонио Касано (Сампдория) – 5,89%
7. Луис Хименес (Интер) – 5,52%
8. Диего Тристан (Ливорно) – 4,68%
9. Франческо Коко (отказал се) - 4,51%
10. Алберто Джилардино (Милан) – 3,16%

Цитат:
Морати няма да харчи до лятото

Президентът на Интер е спокоен въпреки многото контузени халфове
Президентът на Интер Масимо Морати заяви, че ще обсъди с други отговорни фактори трансферната политика на клуба след 23 декември, но добави, че на срещата ще говори само за евентуалните покупки на „нерадзурите” за сезон 2008/2009.

Наскоро треньорът на „синьо-черните” Роберто Манчини каза, че вероятно клубът ще му осигури халф през зимата, поради многото контузии, които шампионите натрупаха в тази зона на терена.

„Ще обсъдим транфсерните си планове след 23 декември. Ще говорим обаче само за следващия сезон. Специално за травмите в състава мога да кажа, че ще питам лекарите до кога ще се възстановяват контузените. Мисля, че положението е добро и само при Дакур нещата са по-сериозни”, каза петролният магнат.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Дек 2007 23:12 
Сами срещу всички
Аватар

Цитат:
В Интер видяха опит за саботаж

Опит да се развали атмосферата в Интер заподозряха в отбора, след като “Гадзета дело Спорт” съобщи, че президентът Масимо Морати е провел тайни срещи с Жозе Моуриньо през ноември с идеята да назначи португалеца за наследник на Роберто Манчини. Естествено това категорично бе отречено.

“По повод на информациите публикувани в различни вестници, Масимо Морати отрича категорично, че е провел или смята да проведи срещи и разговори с Жозе Моуриньо. Това е измислица без никакви доказателства, с която се цели да се развали атмосферата в клуба” се казва в официално изявление.

Бившият мениджър на Челси бе спряган за поста преди известно време, но напоследък нерадзурите подобриха представянето си и това дава спокойствие на Манчини.

Отборът е лидер в Серия А без загуба и с 5 точки аванс пред Рома, като освен това се класира и за 1/8финалите на Шампионската лига. През този сезон именно пробив в турнир №1 на Европа е приоритет на състава.

Цитат:
Фенербахче иска служебна победа над Интер

Турския Фенербахче иска от УЕФА да присъди служебна победа с 3:0 срещу Интер в мача между двата отбора от Шампионската Лига в края на ноември.

Тогава нерадзурите спечелиха домакинския си мач със същия резултат и се класираха за осминафиналите на турнира.

Турците обаче имат претенции към екипите на Интер, които били обидни за изповядващите исляма фенове на Фенербахче. Фланелките на Интер са специален дизайн по случай юбилея на отбора и изобразяват червен кръст на бял фон.

Червеният кръст е символ на Милано, но според турците той напомня Рицарите Тамплиери. Орденът на Тамплиерите е създаден през 12 век с цел да брани Йерусалим от враждебните мюсюлмански съседи.

От Интер предвидливо не използваха специалния екип при гостуването си на Фенербахче в Истанбул, но явно са решили, че това не е необходимо и в домакинския мач на Сан Сиро.

Турските медии обаче веднага реагираха остро и в крайна сметка специалистът по европейско право Барис Кашка е подал жалба в УЕФА.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Дек 2007 23:20 
Сами срещу всички
Аватар

Цитат:
Интер на крачка от Карвальо

В Милано чакат бразилеца за медицински тестове.

Трансферът зависи от възстановяването на Дакур
Ръководството на Интер е близо до подписване на договор с бразилската звезда на ЦСКА (Москва) Даниел Карвальо. Според италианския вестник "Стадио" всеки момент плеймейкърът ще пристигне в Милано за медицински тестове. Ако резултатите са успешни, Карвальо ще се присъедини към "нерадзурите" в началото на новата година.

Треньорът Роберто Манчини вече обяви, че желае да подсили отбора си с креативен халф. Това противоречи с изявленията на президента Масимо Морати, който каза, че няма да има нови попълнения през зимата.

"Това е точно така, но все пак всичко зависи от контузията на Оливие Дакур. Ако отсъствието му е дълго, то със сигурност ще излезем на пазара", обяви отговорникът по трансферите в Интер Марко Бранка.

Цитат:
Сао Пауло пожела Адриано

Бразилците искат Императора под наем за шест месеца

Президентът на Сао Пауло Жоао Пауло Лопеш обяви, че в клуба имат желание да вземат под наем за 6 месеца Адриано от Интер.

Императора в момента тренира с шампионите на Бразилия, докато се лекува от депресия в местна клиника. Нападателят на „нерадзурите" трябва да се завърне в Италия през януари, но от Сао Пауло искат той да остане по-дълго за да помогне на клуба в борбата за Копа Либертадорес.

„Надяваме се да задържим Адриано, за да продължи лечението си в Бразилия, заяви Лопеш през „Радио Бандейрантеш". - Постъпихме по същия начин и с Рикардо Оливейра, който в момента блести в Испания."

„Адриано е щастлив при нас и се разбира чудесно с всички тук, допълва босът на Сао Пауло. - Имаме споразумение с Интер той да се върне през януари и за момента не желаем да правим оферта, тъй като не би било етично от наша страна."

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Яну 2008 18:52 
New Iskar HOOLS
Аватар

Отбор: ЦСКА (София)
Морати: За стогодишнината трябва да спечелим Лигата

Айде пък като направите 200 да земете 4-та титла :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Яну 2008 22:38 
Сами срещу всички
Аватар

Цитат:
Пак контузия за Интер - Суасо с разтежение

Новата година не донесе нов късмет на Интер. И сега, както и през есента нерадзурите са преследвани от непрестанни контузии. Първата жертва за 2008 г. е Давид Суасо. Нападателят получи травма в мача срещу Аякс вчера от турнира за купата на Емира на Дубай.

Суасо започна титуляр срещу Аякс и игра до 74-ата минута, когато бе сменен от Педрели. Хондурасецът е получил контузия в дясното бедро. Според първоначалните данни става въпрос само за разтежение. Днес ще стане ясно повече. При всички положения Суасо едва ли ще играе срещу Сиена в неделя.

"Надяваме се, че не е нещо сериозно. Доволен съм от играта на момчетата срещу Аякс. Имахме нужда да натрупаме малко игрова практика и съм доволен, как се справихме", заяви треньорът Роберто Манчини.

Суасо не е първият контузен в лагера на Интер този сезон. И в момента в лазарета са Станкович, Виейра и Толдо. Фиго и Сезар все още не са напълно възстановени. Преди това с контузиите не се разминаха Матераци, Креспо и Камбиасо. Добрата новина за Манчини е възстановяването на Станкович. Сърбинът вече започна тренировки с топка. Очаква се до 3 седмици той да се върне в игра.

Цитат:
Найк налива 140 млн. евро в Интер

Победната серия на Интер в Италия не остана незабелязана от спонсорите. В последните 2 години нерадзурите мачкат наред и са на път да вземат трета поредна титла. Техническият спонсор на клуба "Найк" вече преговаря за подновяване на договора. Контрактът на фирмата за спортни облекла изтича през 2009.

В момента "Найк" налива по 9 млн. евро на сезон в касата на нерадзурите. Новият договор обаче ще бъде още по-скъп. Той ще е за нови 10 години и ще осигури на Интер по 14 млн. евро на сезон. Американският концерн не дава толкава пари на нито един футболен отбор в света с изключение на националния отбор на Бразилия.

"Найк" е спонсор на Интер от 1999 г. Американците, заедно с "Пирели" са основните спонсори на нерадзурите. "Пирели" дава по 6,7 млн. евро на година, но там ситуацията е по-различна, защото компанията е и акционер в Интер. Освен това нерадзурите имат договори с фирми като "ТИМ", "Волво", "Самсунг" и "Юрофлай", от които прибират около 3 млн. на сезон.

Освен Интер, "Найк" облича още грандове като Манчестър Юнайтед, Барселона, Арсенал и Ювентус. Но според американците най-голяма изгода ще има от договор с Интер. Според концерна нерадзурите са клуба, който в близките години ще носи най-голяма печалба на "Найк".

Цитат:
Ибрахимович иска Шампионската лига и Златната топка

Тази вечер Златан Ибрахимович най-вероятно ще изиграе първия си мач за годината. Звездата на Интер ще излезе срещу Интернасионал във финала на турнира в Дубай. Шведът очаква 2008 г. да му донесе Шампионската лига и Златната топка.

"Ние сме фаворити за спечелването на Шампионската лига и ще се опитаме да я спечелим. Златната топка? Ще направя всичко, което мога, за да я взема. Аз съм в един от най-големите клубове в света. Няма как да не си поставям високи цели. Естествено трябва и късмет във важните мачове", заяви Ибрахимович.

Днес Златан ще се изправи срещу отбора, в който израстна като играч - Аякс. "Тук в Интер се чувствам отлично. Печеля трофеи и съм щастлив, но не съм забравил Аякс. Там вкарах най-красивия гол в кариерата си - срещу НАК Бреда. Това беше последният ми мач за Аякс. Напуснах Амстердам когато прецених, че е дошъл момента. За мен обаче той си остава най-доброто място в света. Там научих много. Не само като футболист, но и като човек. Аякс има невероятна школа. Благодарение на нея успях да стигна до националния отбор", завърши Ибрахимович.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Яну 2008 11:54 
Сами срещу всички
Аватар

Цитат:
Интер финализира сделката за Маниш

Португалецът пристига на "Джузепе Меаца" със сигурност, твърдят в Италия

Ръководството на Интер е на път да привлече полузащитника на Атлетико (Мадрид) Маниш.

В момента "нерадзурите" са на подготовка в Дубай, но веднага след завръщането им в Италия шефовете на "синьо-черните" Марко Бранка и Леле Ориали ще се срещнат с треньора Роберто Манчини, за да финализират плановете си за закупуването на португалския национал.

Маниш също има желание да премине на "Джузепе Меаца", както и спортно-техническото ръководство на Атлетико (М), като източници от Италия смятат, че всичко вече е договорено и той със сигурност ще играе в Интер.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Яну 2008 17:00 
Сами срещу всички
Аватар

Цитат:
Агентът на Маниш пристигна в Милано

Възможността португалският полузащитник на Атлетико Мадрид Маниш да премине в шампиона на Италия Интер все още изглежда актуална, след като агентът на футболиста пристигна в Милано.

Самият Маниш сподели наскоро: "Искам да облека екипа на Интер и ако това е на път да се осъществи, няма да разглеждам други оферти. "

"Маниш е наш футболист и искаме той да остане в Атлетико. Ако неговите агенти дойдат и представят някакво предложение черно на бяло, тогава ще дискутираме", пък заяви президентът на "дюшекчиите" Енрике Серезо.

Цитат:
От Сао Паоло обещават да върнат Адриано към футбола
Пет, 2008-01-11 21:39

Старши треньорът на Сао Паоло Муриси Рамалю е уверен, че взетият под наем от Интер нападател Адриано ще е напълно готов да началото на новия сезон в бразилския елит, който стартира през следващата седмица.

Голмайсторът загуби титулярното си място през последните два сезон, вследствие на постоянните му запои и трагичната му форма.

"Сигурен съм, че Адриано ще е в оптимална кондиция за първия ни двубой в първенството. В кариерата му досега често съм се сблъсквал с подобни случаи и вярвам, че ще мога да помогна на Адриано. Той ще бъде част от нашия отбор в продължение на шест месеца и задачата ми е да използвам максимума от безспорно огромните му възможности. Адриано не е просто силен играч, той е футболист, който е изпаднал в беда, но много добре осъзнава това и знае как да се измъкне", разказа Рамалю.

След Световното първенство през 2006 година в Германия, Адриано не е играл нито веднъж за националния отбор на Бразилия, а през последните два сезона все по-рядко попадаше дори в групата на Интер за двубоите в серия "А". След завръщането в родината си, Адриано обеща, че ще промени живота си и ще се възвърне най-добрата си форма, но вече бе заснет от бдителни фотографи на поп-концерт и Рио де Жаниейро с бира в ръка. Наскоро път нападателят катастрофира с личния си автомобил и като по чудо се отърва без сериозни травми.

Цитат:
Морати към отбора: Спечелете Шампионската лига и ви давам 10 млн. евро!

Президентът на Интер Масимо Морати обеща на отбора и спортно-техническото ръководство премия от 10 млн. евро, ако спечелят трофея в Шампионската лига този сезон.

От 2-3 години "нерадзурите" изцяло доминират по терените в Италия, но голямата цел пред тях е да спечелят най-престижния европейски трофей.

Отличието на Стария континент не е попадало в ръцете на интеристите от далечната 1965 година и именно заради това Морати обеща тлъстия бонус.

"Ако спечелите трофея, съм подготвил да ви дам 10 млн. евро", е казал президентът на своите подопечни според ежедневника "Кориере дело Спорт".

Това означава, че всеки един играч, както и човек от щаба ще получи 350 хил. евро, което е със 150 хил. евро повече от премията на футболистите на Милан, получена за спечелената седма титла срещу Ливърпул миналата година.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2008 19:58 
Сами срещу всички
Аватар

Цитат:
Маниш доволен от трансфера в Интер

Интер си осигури първото ново попълнение за годината. Нерадзурите привлякоха халфа на Атлетико Мадрид Маниш. Португалецът ще играе на "Сан Сиро" до лятото под наем, след което Интер може да го откупи срещу 7 млн. евро. Самият Маниш е много доволен от трансфера.

"Нямам търпение да почна кариерата си в Интер. Това е един от най-добрите клубове в света. Там играят само най-добрите футболисти. В Италия футбола е повече подвластен на физиката и тактиката, отколкото в Испания. Надявам се да спечеля колкото се може повече с нерадзурите и да остана там и през следващият сезон", заяви Маниш пред вестник "Марка".

Според медиите голям принос за сделката има Луис Фиго. Халфът на Интер познава отлично Маниш. Двамата бяха съотборници в националния отбор на Португалия дълго време. "Луис ме познава отлично и за мен е чест, че той е казал добри думи относно играта ми. Той ще ми помогне много да се адаптирам към отбора", призна новият играч на нерадзурите.

Привличането на Маниш стана необходимо заради многото контузии в тима на Интер. Травми почти през целия сезон досега лекуват Дакур, Фиго, Виейра, Сезар, Станкович. Едва преди няколко седмици се контузи и защитника Валтер Самуел. Това ще наложи връщането в защитата на Кристиян Киву, който известно време игра халф.

"Имахме серия от контузии, които правят привличането на Маниш много полезно. Той е страхотен играч и може да бъде използван на различни постове", заяви директора в Интер Марко Тронкети Провера.

Треньорът Роберто Манчини също е доволен. "Маниш е халф с голям опит. Той е португалски национал, играл е на европейски и световни финали. Ако не бяхме изгубили Самуел до края на сезона със сигурност нямаше да привличаме нови играчи. Но сега се наложи", заяви Манчини.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Яну 2008 11:55 
Сами срещу всички
Аватар

Цитат:
Манчини: Не бързайте да ни пишете шампиони

Интер победи с 3:2 Сиена и води със 7 точки в класирането на Серия А. Капитанът на втория Рома - Тоти обяви, че неговия тим ще гледа да завърши втори. Ювентус е на цели 10 точки и мисли, как да сглоби конкурентен отбор за догодина. Милан отдавна няма апетити за скудетото. Но въпреки това треньорът на Интер Роберто Манчини не е спокоен.

"Дали съм спокоен, че водим със 7 точки пред Рома? Щях да съм, ако оставаха три кръга до края на сезона. Само че има още 20 мача и няма как да съм спокоен. Беше важно да започнем годината с победа, особено на труден терен, като този на Сиена", заяви Манчини.

Преди година именно в Сиена, нерадзурите спечелиха титлата на Италия. Сега те отново взеха важен успех благодарение на двата гола на Ибрахимович и малко подпиране от страна на съдията Джиради.

"Започнахме добре мача и поведохме. След това те се окопитиха и изравниха. Най-важен обаче бе гола за 2:1 в последната минута на първото полувреме. Той ни донесе победата. Ибрахимович? Вярвам, че може още да подобри играта си. Днес вкара невероятен гол, но той притежава такъв тип удар", допълни Манчини.

Колегата му Марио Берета не остана доволен от съдията. Реферът първо отсъди спорна дузпа, от която Интер поведе, а после пусна съмнителен втори гол, при който топката напусна терена преди паса на Ибрахимович.

"Съдийството не задоволи никого от нашия отбор. Гледах повторение на дузпата и мога да кажа, че нямаше такава. Дори и да се отсъди високо вдигнат крак, това е двоен удар в наказателното поле. Реферът не успя да се справи добре", заяви Берета.

Цитат:
Адриано дебютира с гол за Сао Пауло

Интер продължава да мачка съперниците си в Италия и вече почти никой не си спомня за Адриано. Нападателят, който вкара много голове за нерадзурите в последните години, сега играе под наем в бразилския Сао Пауло. Адриано вкара гол още в първия си мач за новия си тим.

Императора вкара първото попадение при победата с 3:0 над третодивизионния Сан Бернардо в контрола. Той се разписа с мощен удар с левачката след центриране на Жорже Вагнер. Адриано бе отстъпен на Сао Пауло до края на сезона. След това най-вероятно ще се върне в Интер. Той още не е изиграл официален мач за новия си тим. Това ще стане в четвъртък срещу мексиканския Гуадалахара.

"Чувствам се отлично. Ясно е, че не съм на 100% от възможностите си. Но ще ги достигна с течение на времето. Имам огромно желание да играя и да изляза на терена веднага. Треньорът обаче е този, който решава. Ако зависеше от мен щях да играя във всички мачове", заяви Адриано.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 269 мнения ]  Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 91151 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 197119 25 Яну 2011 15:39
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 189381 19 Окт 2009 22:34