bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Юни 2025 02:10

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 137 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Яну 2007 10:00 
...И те така...

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
Преди всичко ти казвам добре дошъл(а) :wink: !Така аз пак се повтарям,но ще го кажа пак:В А1 участие ще вземат отборите,които имат финансови средства...попринцип обаче требва да стане следното:победителя от двойката:Спортист Своге-Сливен трябва да се изправи срещу последния отбор (Спартак МВР)... а загубилия срещу деветия в А1...а между отбори с равни точки се гледат директните мачове помежду им и после евентуално точкова разлика :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Яну 2007 23:33 
Добър приятел на сайта
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Можеш ли да качиш актуалните класирания при мъжете и жените?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Яну 2007 13:20 
Аватар

в bulgarianbasket.com има класирания и резултати :) с нетърпение очаквам Дунав-Лукоил FORZA DUNAV !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Яну 2007 01:44 
Баскетболистите на “Дунав” загубиха с 45 точки разлика последния си мач от редовния сезон на първенството на елитната група "А-1". Възпитаниците на треньорския тандем Даниел Димитров и Алекси Алексиев паднаха като гости от плевенския “Спартак” с 61:106 точки и завършиха редовния сезон на предпоследно място. В отделните части резултатът се движеше 29:17, 57:34 и 79:41. Още в началото спартаковци наложиха високо темпо и поведоха с 9:0. “Дунав” реализира първата си точка, при това от наказателен удар едва в 3-ата минута. Постепенно домакините намалиха оборотите и това позволи на русенци не само да се съвземат, но и да стопят пасива до 3 точки - 15:12 в 8-ата минута. Това бе сигнал за нова силна вълна на плевенчани и до края на първата четвърт те дръпнаха с 12 точки. Във втората темпото се запази, а отборът на “Спартак” увеличаваше преднината си. Най-деен в тези минути бе Николай Балев. Най-силните минути за домакините обаче бяха в третата четвърт, когато те направо премазаха русенци.
Изпадналите в нокаут баскетболисти на “Дунав” успяха да реализират първата си точка за тази част в 6-ата минута от наказателен удар. В 27-ата минута Великов извади Хрисимир Димитров и Тодоров и даде шанс на младите Генков и Цветков. В последната четвърт наставникът на плевенчани заложи на младите, като от опитните на игралното поле единствено бе Софрониев.
Първоначално "детската градина" на «Спартак» се стъписа, което позволи на “Дунав” да стопи пасива до 20 точки. Впоследствие обаче младите плевенски баскетболисти се отърсиха от напрежението и за русенци настанаха тежки последни минути. За “Дунав” най-полезен бе Мануел Марков. Той завърши мача с 18 точки и 9 спечелени борби. Звездата на русенци Симеон Ценов се отчете с 13 точки.

Върнете се в началото

Заглавие: !
МнениеПубликувано на: 28 Яну 2007 01:46 
Баскетболистите на “Дунав” започват срещу “Алвина” във втората фаза на първенството

Вчера в София бе теглен жребият за втората фаза на държавното първенство по баскетбол за мъже. Отборът на “Дунав” ще спори за местата от 6-о до 12-о с отборите на “Ямбол”, “Рилски спортист”, “Спартак МВР”, “Сливен” и “Алвина”. Последните два отбора идват от Източната баскетбола група – “А2”. Срещите от първия кръг ще се играят на 3, 7, 10, 17 и 24 февруари. Двубоите от втория кръг са насрочени за 2 март, 6, 11, 14 и 18 април.
Първият съперник на русенци ще бъде тимът на “Алвина”. Двубоят е на 3 февруари от 17 часа в зала “Дунав” в Русе.
За титлата и разпределението на медалите ще спорят отборите, които сформират първата шестица – “Лукойл Академик”, ЦСКА, “Левски”, “Спартак” /Плевен/, “Балкан” /Ботевград/ и “Черно море” /Варна/.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Яну 2007 11:59 

Отбор: Локомотив (София)
БК Сливен привлякоха бившия играч на Дунав-Николай Динев.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Яну 2007 12:37 
...И те така...

Ashikov написа:
БК Сливен привлякоха бившия играч на Дунав-Николай Динев.

Този Динев хич не го помня,а щом не го помня значи не се е изявил в добра светлина в Дунав.Всъщност хората,които играха много добре през сезона са:Мануел Марков,Бойко Миленков,Калоян Костов,Любомир Спасов,Иван Полежаев,Мартин Славов и т.н.
Тези имена ми направиха впечетления.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Яну 2007 18:12 
Дунав завинаги
Аватар

Кензо е луд ... Супер играч :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Фев 2007 02:27 
Румънка пристига на помощ в "Дунав Еконт"

УС на БК "Дунав Еконт" взе светкавични мерки, за да запълни оставената от Велина Белберова празнина. В сряда шефът на съвета Николай Падалски пътува за Букурещ и след серия от преговори в продължение на цял ден почти уреди трансфер на баскетболистка от тамошния "Олимпия". Вчера Светлана Драгостин трябваше да пристигне в Русе и да се включи в подготовката на ръководения от Стефан Стефанов тим. Тя е висока 188 сантиметра и по физически параметри напомня на тръгналата към Варна Белберова. Ако румънката бъде картотекирана навреме, ще вземе участие в голямото дерби срещу ЦСКА в понеделник /17.30ч./. "Драгостин е опитна състезателка от каквото имаме нужда. Надявам се, че привличането и ще бъде добър ход", коментира пред "Утро" Николай Падалски. Междувременно УС на клуба гласува на сбирка билетите за всички мачове да бъдат с цена 2 лева. Учениците и студентите ще бройт по левче. На практика решението е в услуга на феновете, тъй като входът за възловите срещи беше от 3 лева. /в-к "Утро"/

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 05 Фев 2007 02:28 
Светлана Драгостин ще играе за "Дунав Еконт" утре

Светлана Драгостин ще играе за "Дунав Еконт" утре

УС на БК "Дунав Еконт" замести Велина Белберова с баскетболистката от букурещкия "Олимпия" Светлана Драгостин. Ето какво каза пред RuseInfo.net шефът на УС на БК "Дунав Еконт" Н. Падалски: "Привлякохме я с това ,че отборът ни е с големи амбиции във вътрешното първенство, с това, че треньора има много добро мнение за нея и обратно, тя също го познава като добър специалист и това, че навреме се обърнах към нея да помогне на отбора в труден период. Привлякохме я за 4 чесеца считано от 1 февруари до края на първенството".

Тя тренира в Русе веднъж, а днес за втори път пристигна в нашия град.

На въпрос дали ще има нови попълнения от северната ни съседка, г-н Падалски отговори: "Нямам някакво специално отношение дали ще бъдат румънки. За мен ще бъде важно оттук нататък да създадем първо русенски баскетболистки, след това гледаме към българскит есъстезателки и след това вече благодарение на новите разпоредбипоради членството ни в ЕС много по - лесно и по - бързо става картотекирането на състезателки от ЕС".

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 05 Фев 2007 02:29 
БК "Дунав" победи драматично "Алвина", скандали прекъсваха мача - продължение

БК "Дунав" победи драматично "Алвина", скандали прекъсваха мача - продължение

Първата част завърши 17:22, втората - 30:41, а третата - 51:55. Победата дойде трудно в четвъртата част със 87:77. 1.24 минути преди финалната сирена резултатът бе изравнен - 73:73. Два наказателни удара изведоха сините напред. Тогава треньорът на варненци Б. Стоянов и играчите му започнаха нервно да пререкават със съдиите, а русенци едва се сдържаха да не преминат от словесни нападки към прилагане на други средства за убеждаване.

Отново над всички бе Симеон Ценов с общо 42 точки, следван от Мануел Марков - 20 и Иван Николов - 10. От гостите се изявиха Стамен Тошев - 21 и Пламен Христов - 15. Калоян Костов и Явор Тихов почти не играха за "Дунав". Наставникът Даниел Димитров не се сдържа и похвали в края на мача играта на всички.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Фев 2007 01:27 
Баскетболистите на "Дунав" победиха леко "Сливен

Първата част завърши 28:11, втората - 40:34, третата - 40:34. Отново Симеон Ценов бе над всички с 30 коша, следван от Иван Николов - 15 и Вене Венев - 10. Тодор Тенев, Л. Спасов и М. Димитров добавиха едноцифрени стойности към резултата. За гостите допринесоха на й- много Н. Денев със 17, Димитър Георгиев и Димитър Петков. Най - голямата разлика бе регистрирана през втората четвърт - 20 точки. /RuseInfo.net/

Интервюта с двамата треньори четете по - долу!

Ст. треньорът на БК "Дунав" Даниел Димитров: "Такъв старт не сме имали никога досега"

Треньорът на БК "Дунав" коментира днес пред RuseInfo.net резултатът от мача със "Сливен".

- Кратък коментар за мача?

- Добро начало. Такъв старт не сме имали никога досега. Послед последва отпускане. Аз бих го нарекъл лигавене и спестяване на усилия в защита. "Сливен" е отбор, който не се предава и играе докрай и затова се създаде впечатление, че имахме напрежение. Това е така, но мисля, че нашия отбор играе от мач на мач по - добре и абсолютно заслужено, не знам резултата между "Ямбол" и "Рилски спортист", се намираме в челото.

- Отличете някого?

- Всички се стараха. Имаме обаче здравослони проблеми. Е. Марков не можа да вземе участие в срещата. Доволен съм от новите момчета. Вече свикват с обстановката и показват от мач на мач все по - добра игра - и В. Венев и Ив. Николов. Традиционно силен Симеон Ценов. Нямам претенции към някой, че не се е вложил.

- Следващият мач ?

- В петък гостуваме на "Алвина" преди мачовете за купата. Ако успеем да спечелим мача с "Алвина" и двете домакинства на "Рилски спортист" и "Тунджа Ямбол". В началото, преди да започне тази втора тази шестица, почти всички я приемаха максимум, че ще направим две загуби. Мисля, че ще стане факт и посвещавам тази победа на Алекси Алексиев, който е в болница и тази седмица нямаше възможност да бъде с нас. /RuseInfo.net/

-

Треньорът на "Сливен" Сабин Маринов: "Поздравявам домакините с победата"
24 Февруари 2007 20:50:24

Днес треньорът на БК "Сливен" Сабин Маринов коментира пред RuseInfo изхода на мача с "Дунав": "Мисля, че се получи добър мач. Опитахме се да бъдем през цялото време на ниво, но не се получи. Поздравявам домакините с победата. Те бяха на ниво през мача. Добри единици имат.

Предстои ни още едно гостуване с отбора на "Ямбол". Мисля, че нашата цел беше да влезем в тази група, да се срещнем с по - можещи отбори. Мисля, че има какво още да се желае при нас. Имаме нужда и от хора, но пак съм благодарен на общината, че подава ръка да съществуваме. Каквото може прави за нас. Ще опитаме да се отблагодарим. Дано да се получи."

- Какво ви трябва още?

- Трябват ни още двама човека. В подкошието ни трябва човек, а също и на позиция организатор на играта. С малко равностойни хора разполагам и от там играта ни... Виждам вашия отбор. Поздравявам го за добрата селекция, отношението в града. Имало е баскетбол в Русе, от сърце ви желая да продължите с традициите и да се развивате.

- Кой ще отличите от русенските състезатели като най - ефективни ?

- Бих отличил Симеон Ценов. Добър състезател. Мисля, че Л. Борисов положи доста усилия да постигнат успеха.

- А от вашия отбор?

- От нашия отбор не искам да отличавам никой и няма как да отлича някой, защото аз не обичам да играем на приливи и отливи. Не може да допуснеш 20 точки и след това да влизаш в мача. Успяхме донякъде да се върнем в играта, но имаше един спад в първата част и резултатът се видя.

- Защо Васил Голов отнесе толкова критики от ваша страна?

- Защото аз го виждам в друга светлина. В моите очи то е едно момче с възможности, но повече на психическа основа ми се струва... Влияе се от публика, от противника.

- В какъв смисъл от публика?

- Ами така като му подвикнат /б. р. той е с цигански етнически произход/, при сблъсък с противника. Неустойчив е и губи концентрация в самата игра.

- Казахте на момчетата в техническите прекъсвания, че не искате всеки мач от тях победа. Какво искате от тях?

- Аз искам да си покажат възможностите и победата сама ще дойде такава. Има такъв момент, че можеш да загубиш, но ти да си доволен от това, но въпреки това да си показал възможностите. Те са ми показвали, че могат да играят и аз съм бил бил удовлетворен и от загуби. Естествено добър старт направихме във втората шестица с три поредни победи благодарение на това. /RuseInfo.net/

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Фев 2007 01:28 
"Дунав Еконт" разби "НСА Делта" в Русе

Преди половин час момичетата на "Дунав Еконт" постигнаха най - добрият резултат от години срещу противников отбор. 117 на 60 завърши срещата, която зарадва много треньорът Стефанов, шефът на УС на БК "Дунав" Н. Падалски, изп. директор на БРП Драгомир Кочанов и многобройната публика в зала "Дунав", която не спря да окуражава дунавки.

"Ходите като мухи без глави", ядосваше се на висок глас пред публиката и своите състезателки треньорът на "НСА Делта" в техническите прекъсвания...
Нелепо на терена стоеше може би 100 килограмовата четворка на гостите Симона Николова,която се опитваше повече да пречи,отколкото да играе.Особено силно за русенци игра Даниела Георгиева-с наи-много точки за отбора.В началото фенклубът" Дунав Завинаги" подари на момичетата от Дунав и трениорите мартеници с пожелания за здраве и успех през годината.
Дунав Еконт-НСА 117:60(29-15) (30-17) (33-8 ) (25-20)
500 зрители
MVP of the game-Даниела Георгиева
Воронова-13,Петева-9,Кънчева-8,Димитрова-9,Стефанова-9,Георгиева-24,Митева-6,Карчовска-7,Моргун-8,Драгусин-8,Мирчева-16,Гюрджикова-2

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Фев 2007 01:29 
Публикувано на: Пон Фев 26, 2007 11:34 pm Заглавие:

МЪЖЕ

1. ДУНАВ 4 - 1
2. ЯМБОЛ 4 - 1
3. СЛИВЕН 3 - 2
4. РИЛСКИ 2 - 3
5. АЛВИНА 2 - 3
6. СПАРТАК 0 - 5

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2007 23:03 
Аватар

ВТОРНИК 17:30 ДУНАВ-РИЛСКИ СПОРТИСТ ДАНО ДА ГИ ОТСТРАНИМ

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Мар 2007 23:01 
Треньорът на БК "Рилски спортист" Петко Делев коментира вчера след победата над "Дунав" играта пред РТВЦ - Русе, КТВ "Делта" и RuseInfo: ""Двата отбора са абсолютно равностойни и това го показаха, макар че за купата, която се играе, която се играе в два мача с отстраняване, още нищо не е приключило.Това, че сме били с 11 точки за мен нищо не значи. Очаква ни много тежък мач в Самоков. Така е. Ние играем слабо като домакини. Имам чувството, че и Русе играят по - трудно като домакини. Така че изходът от мача не се знае".

РТВЦ - Русе: - Претенциите на публиката за толериране, за подпиране на вашия отбор ?

П. Делев: - Мисля, че нямат право. Дори и аз също мога да имам претенции за някои ситуации, които за мен бяха абсолютно неспортсменски фалове, но това е. Нямам претенции на съдиите и нямам никакви.

КТВ "Делта": - Викахте през цялото време на момчетата "Борба, борба!"?

П. Делев: - Ами, проблемът ни е в борбата под кошовете. През целия сезон това ни е основния проблем, иначе в другата част като че ли играем добре. Това ни е най - слабата част.

КТВ "Делта": - Кои бихте отличили?

П. Делев: - Всички бих отличил, защото Адриан Илчев започна много силно, Николай Господинов игра много добре, Антъни Нокс се включи много добре... Целият отбор играхме тактически правилно. Това, което си бяхме отработили, го направихме.

РТВЦ - Русе: - Предвижданията ви за резултата от ответния мач в Самоков.

П. Делев: - Ами, нашето желание е да отстраним Русе и знам, че тяхното е същото.

РТВЦ - Русе: - И ако сравните Русе, хипопетично, с ЦСКА как ще играете?

П. Делев: - О, там ще е някаква награда, ако ги отстраниме. Мисля, че трудно е да мислим за нещо повече от сравнително равностойна игра през някаква част от целия мач.

КТВ "Делта": . Кое от момчетата на "Дунав" бихте отличили?

П. Делев: - Иван Николов направи много силен мач и в Самоков. Днеска също имаше много силни включвания със стрелбите от тройката, с пробиви в подкошието

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Мар 2007 23:02 
Изображение

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Мар 2007 14:30 
Тенев с личен рекорд при загубата от "Рилецо"

Баскетболистите на "Дунав" загубиха с 89:92 /23:26, 29:29, 20:21, 17:16/ срещу "Рилски спортист" реванша от турнира за купата на България. След поражение в първата среща с 10 точки нашите пропиляха шанса да срещнат ЦСКА в следващата фаза от състезанието и да предложат на феновете си домакински дуел срещу "червените". За разлика от двубоя в Русе този път дунавци играха по - стабилно, а Тенев постигна личен рекорд през сезона с 22 точки.

"Дунав": Спасов, Миленков 5, Николов 19, Тенев 22, Ценов 26, /Димитров 3, Касабов 2, Костов, Венев 3, Славов/. /в-к "Утро"/

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Мар 2007 20:57 
Баскетболистът на "Дунав" Симеон Ценов е пръв стрелец у нас и в мочавете от турнира за купата на България. Симо води в класирането на Топ 10 с 26.5 точки средно на мач. След него са Минчо Алексов от "Черноморец", Александър Груев /"Рилски спортист"/, Хорозов /"Ямбол"/, Друмев /"Алвина"/ и др. Освен в тази листа името на Ценов личи и в класацията при плеймейкърите. Той дели четвърто - пето място със съотборника си Любомир Спасов. Статистиката отчита при тях 3.5 завършващи паса на мач. /в-к "Утро"/

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Мар 2007 20:57 
92 Година

Доростол (Силистра) - Дунав Русе 54:39 ( Дьржавно пьрвенство по баскетбол 2007 *мача се играе в град Варна* )
Черно Море - Дунав Русе : ( Дьржавно пьрвенство по баскетбол 2007 *мача ще се играе в град Силистра на 1.04.2007 * )

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Апр 2007 00:43 
Аватар

Dneska mnogo gadno zagubixme ot samokovci :(

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2007 13:41 
Аватар

Мъжкият баскетболен отбор на "Дунав" спечели с 84:77 гостуването си на БК "Сливен" в мач от последния кръг на редовния сезон във втората шестица на България. Най - добър реализатор за русенци бе Миленков с 32 точки, а Семов добави още 19.

"Дунав" завърши сезона със 17 точки след седем победи и три загуби. Със същия актив са "Ямбол" и "Рилски спортист", които по допълнителни показатели заеха първите две места, даващи място в плейофите. От русенския клуб обаче заявиха вчера, че са подали жалба в БФБ за другия решителен мач от последния кръг, в който "Рилски спортист" спечелил съмнителна победа с 87:82 срещу "Ямбол", след като минута преди края губел с 6 точки разлика. Само за 60 секунди обаче "спортистите" успели да отбележат 11, което им позволило да изпреварят "Дунав" в крайното класиране само с един кош /две точки/.

Като за първа година играхме добре и за следващия сезон ще имаме далеч по - срабетон тим, заявиха треньорите на "Дунав". /в-к "Утро"/

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юни 2007 17:39 
Аватар

Мъжкият баскеттим остана без треньор

Даниел Димитров няма да води баскетболистите на "Дунав" през новия сезон в елитната дивизия на страната. Новината бе потвърдена от шефа на мъжкото направление в клуба Росен Дунов. "Не желая да коментирам нищо по темата с бившия вече старши треньор. По - важното е, че водим преговори за нов наставник. Става дума за известни специалисти извън Русе. Щ есе въздържа да цитирам техните имена. Като назначим треньор ще работим върху селекцията", обясни Дунов пред "Утро". /в. "Утро"/

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юни 2007 12:35 
Аватар

Даниел Димитров не знае, че е аут от БК "Дунав"
16 Юни 2007 11:00:38

Реклама
Старши треньорът на мъжете в баскетболен клуб "Дунав" Даниел Димитров се оплака вчера в един от специализираните сайтове, че очаквал предложение за нов договор и че процесите на селекция закъсняват драстично. Странното в случая е как той се надява на контракт при положение, че още през миналата седмица административният шеф на отбора Росен Дунов заяви пред "Утро": "Димитров няма да бъде треньор на "Дунав". Търсим нов наставник. Когато го ангажираме, ще работим и по селекцията". Вчера, след като му разказахме за изповедта на бившия кърмчия, Дунов потвърди позицията си отпреди няколко дни.

"Дойдох в Русе с голямото желание да помогна на баскетбола, но подкрепата, която срещам, не е много голяма", казва още Димитров, като разкрива, че други клубове проявяват сериозен интерес към Симеон Ценов и Тодор Тенев. Отговорът на Дунов гласеше: "Наистина някои наши баскетболисти са обект на трансферен интерес. Преди два дни се срещнах в София с Ценов и Мануел Марков. Поговорихме си и се разделихме. Доколкото знам, една от офертите на Симеон е от "Рилски спортист". Черно на бяло обаче няма абсолютно нищо".

Нека припомним, че Симеон завърши първенството като стрелец номер едно. /в. "Утро"/

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юни 2007 12:36 
Аватар

Симеон Ценов - най - добър стрелец в България за сезона с плакет от БФБ

Симеон Ценов бе определен за най - добър стрелец в България за сезона. Това стана ясно вчера, когато отговарящия за мъжкото направление в "Дунав" Р. Дунов взе от негово име наградата - плакет от БФБ. /RuseInfo/

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 137 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 112826 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения "Дунав"-"Марица"
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 124504 04 Ное 2006 21:35
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
DUNAV-RUSSE 177879 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
DUNAV-RUSSE 202246 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 222208 25 Яну 2011 15:39
от sashitop