bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 01 Ное 2024 03:37

Български клубове - Розова долина (Казанлък) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 14 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Розите-Поморие
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2007 12:35 
Според мен този мач гостите от Поморие ще на разгромят,моет омнение за резултат е 1:5 или повече ще ни вкарат.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2007 12:41 
Аватар

Отбор: Странджа-Металург (Средец)
Според мен пък може да отмъкнете Х.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2007 14:24 
Аватар

Отбор: Розова долина (Казанлък)
Не знам защо адаша е такъв песимист.Според мен си имаме напълно реални шансове за победа.Аз мисля да ходя на мача въпреки,че прогнозата е за доста студено време.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2007 17:06 
Аз всеки домакинки мач на розите ходя дори и на юношите ходих вчера и онзи ден,не съм песимист а реалист просто розите немат шанс но все пак може да направят някакво чудо но... . Иначе и аз утре ще ходя на мача дано да направим нещо , и на точка ще са доволни всички.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2007 18:25 
Аватар

Отбор: Странджа-Металург (Средец)
Аз останах с друго впечатление. И Странджа и Поморие последните 3 мача са без загуба, може и да продължи това. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2007 19:40 

kyynadd написа:
Аз останах с друго впечатление. И Странджа и Поморие последните 3 мача са без загуба, може и да продължи това. :roll:

Имате късмет със съперниците :roll: :roll: :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: реми............бива
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2007 18:23 
Срещата между Розова долина и Поморие завърши при резултат 0:0.
Срещата бе изгледана пред 400-500 измръзнали зрители.
Розите почнаха да диктуват играта от началото на мача,но си пролича класата на гостите.Естествено,100%пропуските и псуванията бяха нещо обичайно за домакините,гостите можеха да изравнят но ''наще''почнаха да ритат,псуват и т.н. и само играха да завурши мача.Нашия вратар за шърви път се справи добре и не допусна гол,така розите показаха мар и с псувни и ратане могат да играят футбол и с професионални отбори.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2007 20:35 
Аватар

Аз видях мача по по-различен начин.
Според мен публиката беше около 250 човека.Времето наистина беше много студено - около 8 градуса и студен северен вятър.
Срещата бе напълно равностойна,с много малко голови положения и логично и справедливо завърши 0-0.
Нямаше никакви грубости и рушене на играта от страна на "розите".Дори напротив-до последнияя съдийски сигнал търсиха победния гол и на 2-3 пъти бяха близо до него.Гостите също играха за победа.Напълно нормален мач за стандартите на В група.Поморие с нищо не показаха ,че са по-класен отбор.Разликата между тях и лидера в групата Любимец е огромна.Повечето бяха много млади момчета,а някой от резервите им приличаха на гимназисти.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2007 23:16 
Ае адаш нз де си седял ама стадиона бяха наи малко 400 човека.То само ''онова'' дето се води вип ложа събира 200 човека аи 150,и още толкова имаше в останалата част на стадиона.А иначе нащи си бяха груби малко да си признаем сега,и аз стисках палци розите да бият ама несе получи.Добре че вратаря този път се озъзна и варди като вратар не като преди ако си ходил на странджа металург,тогава се изложи.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2007 10:19 
Доростол завинаги
Аватар

Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Розова долина спря Поморие
Пред повече от 500 зрители на ст. "Севтополис" в Казанлък Розова долина и Поморие завършиха 0:0. Така тимът от крайморския град не успя да съкрати преднината на Любимец.
Интересното е, че домакините си пожелаха именно равенство преди мача. Щерю Щерев изпусна най-чистото положение за Розова долина. Второто полувреме бе по-интересно, но вратарят на гостите Гаргов извади удари на Щерев, Братанов и Тонев. Поморие разчиташе повече на контраатаки и в 68-ата мин бе близо до успеха. Тогава удар на Стефан Стефанов бе отразен с вещина от Мустафа Али.

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2007 10:32 
Аватар

Няма да спорим сега колко са били зрителите,но "онова дето се води вип ложа" не беше пълно както на предните мачове.Все пак студеното време е спряло доста хора.
Мача със Странджа-Металург е единствения от домакинските срещи на "розите" който не съм гледал и не знам как е играл вратаря ни.Срещу Поморие обаче наистина се справи добре.Спаси единствения удар в очертанията на вратата и беше сигурен при центриранията.
Обаче ако човек който не е бил на мача и прочете първия ти коментар за срещата ще си помисли ,че е било някаква корида и са хвърчали шпагати през кръста.Нямаше нищо подобно.Аз дори си мисля,че нашите играят прекалено меко като за домакини.Едва ли така играят срещу тях при гостуванията им.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2007 13:56 
Taka e няма сега да спорим за зрителите,аз предлагам аз идната неделя ако има фенове да отидем до Пловдив да подкрепим отбора срещу Брестник,някои съгласен ли е.
Като стана дума за модератор аз немам нищо против но не му разбирам толкова,затова нека адаша да стане ако иска разбира се.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2007 21:15 
Аватар

Ей това вече е приказка за подкрепянето на отбора при гостуванията.За съжаление обаче фенове май няма.То на домакинските мачове няма ,а какво остава някой да се вдигне да ходи до Калояново (мача с Брестник е там).Лесно е да човек да е фен на грандовете които винаги побеждават.При малките отбори нещата са по-трудни.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Окт 2007 11:45 
Да ти приная си прав , но все пак има фенове които пътуват големи разстояния за да подкрепят лубимия си отбор.

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 14 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения ЛЕВСКИ КАРЛОВО-ПОМОРИЕ-23.09.2007
Форум: Левски (Карлово)
PAVKATA1914 3664 18 Юни 2008 23:14
от Wishmaster
Преглежда непрочетените мнения Поморие-Металик (Сопот) 07.10.2007
Форум: Металик (Сопот)
Metalik 3185 08 Окт 2007 10:36
от kyynadd