bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 10 Ное 2024 22:48

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 140 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2007 09:27 
Доростол завинаги
Аватар

Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Фъргюсън: Моуриньо ще ми липсва

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Алекс Фъргюсън заяви, че съперничеството с напусналия Челси Жозе Моуриньо ще му липсва. През последните три сезона двамата водеха битка за титлата във Висшата лига, като португалецът стана шампион два пъти, а шотландецът триумфира с трофея веднъж.
„Напускането на Жозе от Челси е разочароващо от играта” – каза Фъргюсън – „Той беше невероятен мениджър на Челси и си личеше, че разбира от работата си. Той внесе нещо свежо и ново в играта и аз се наслаждавах на съперничеството с него.”
„Той постигна безподобен успех там, няма съмнение. Най-голямото изпитание ще бъде за този, който ще го замести – в момента това е Аврам Грант. Ние сме първите, които се изправят срещу тях след “ерата Моуриньо”. Все пак са същите играчи и съм сигурен, че ще ни е много трудно”
„Ще ми липсва личното ни съревнование, но какво прави за тях няма значение за нас. Трябва да се фокусираме върху нас и мача в неделя.”
„Аз му желая успех, но просто не знам какво да правя с моето вино сега”, шеговито каза сър Алекс, за вече закупената бутилка преди дербито с Челси в неделя.
Преди три години Фъргюсън се оплака от качеството на виното, което му бе поднесено от Жозе Моуриньо на Стамфорд Бридж и оттогава между двамата съществува приятна надпревара, кой ще избере по-добро питие за опонента си.

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Доростол завинаги
Аватар

Фъргюсън: Ако Саха е здрав може да вземем няколко трофея

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви пред "Би Би Си", че ако френския нападател в отбора Луи Саха е здрав, то “червените дяволи” могат да запишат изключително успешен сезон. Бившият футболист на Фулъм, доста често е сполетяван от травми, но сега е здрав и си партнира в атаката на отбора с Карлос Тевес.
“Луи е различен нападател. Няма друг такъв в отбора ми. През миналата година той отбеляза 12 гола, а се контузи в края на декември. Ако беше останал здрав, можеше да вкара и 30 гола. Той вече отбеляза един много важен гол срещу Съндърланд, а и игра страхотно при гостуването на Спортинг. Мисля, че ако той е здрав имаме всякакви шансове тази година да запишем много добро представяне и да вземем поне един трофей”, заяви Фъргюсън.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Доростол завинаги
Аватар

Сър Алекс очаквал напускането на Моуриньо

Мениджърът на Манчестър Юнайтед, сър Алекс Фъргюсън, сподели пред клубното радио на "червените дяволи", че е очаквал напускането на Жозе Моуриньо от Челси. Шотландският специалист, който води Юнайтед от над 20 години, заяви, че не е изненадан от края на ерата "Моуриньо" на стадион "Стамфорд Бридж".
"Това бе очаквано. Не мисля, че някой, който след изкъсо нещата в Челси, е останал изненадан от напускането на Жозе. Имаше ясни индикации, че това нещо скоро ще се случи. Веднага след като разбрах новината пратих sms на Жозе и му написах, че съжалавям, че няма да можем да изпием по чаша вино в неделя на Олд Трафорд. Сега имаме тежък мач срещу Челси, като знаем, че няма да ни е никак лесно. Челси разполага със същите страхотни футболисти, които в схема 4-4-2 са много опасни и ще ни затруднят максимално", коментира Фъргюсън.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2007 09:28 
Доростол завинаги
Аватар

Сър Алекс: Съдията не ни даде дузпа и спести червен картон на Коул

Наставникът на Манчестър Юнайтед - Сър Алекс Фъргюсън, обърна повече внимание на съдийството след победата с 2:0 над един от основните претенденти за титлата в Англия Челси.
Претенциите на шотландеца бяха относно несвирена дузпа и спестен червен картон за грубо нарушение на Джо Коул.
"Смятам че, през първото полувреме играхме добре, както играем от началото на сезона. Имаше много движение, пробиви и пасове. Вкарахме две попадения и доминирахме", сподели Сър Алекс.
"Влизането на Джо Коул срещу Кристияно Роналдо е от онези, които вадят фаулираните играчи от строя за дълго време", смята шотландеца. "Той определено трябваше да бъде изгонен за действието си. Получи само жълт картон, само защото бяха с човек по-малко".
Фъргюсън призна, че изгонването на Джон Оби Микел за грубото влизане срещу Патрис Евра в 32-рата минута било пресилено.
Като пресилена Сър Алекс определи и дузпата в последната минута, с която Саха оформи крайния резултат на 2:0.
"Трябваше още при първата ситуация да ни дадат дузпа, мисля, че камерите ясно показват това. Нещата на терена се промениха, след като от Челси бе изгонен играч", допълни шотландецът.
"Що се отнася до втората, според мен бе малко пресилена, но пък бе един вид компенсация за неотсъдената. Реферът направи много грешки, но те не повлияха на резултата. Ние бяхме много по-добрия отбор и заслужено спечелихме. Възвърнахме увереността си, а когато играем смело и със самочуствие винаги сме по-добрия отбор", заключи мениджърът на "червените дяволи".

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Доростол завинаги
Аватар

Фъргюсън: Юнайтед вече прилича на себе си

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви след победата над Челси с 2:0 вчера, че отборът вече показва истинското си лице и с играта си напомня за представянето си през изминалия сезон, съобщава The Mirror. “Вече започваме да приличаме на себе си”, коментира Фъргюсън след мача на “Олд Трафорд”. “Ако продължим да играем като истински тим съм сигурен, че ще постигнем точните резултати и ще настигнем Арсенал. Уейн Рууни и Карлос Тевес вече изглеждат по добре след няколко мача. Луи Саха се завърна и започна да бележи също. В този мач доминирахме, а през първата част играхме така, както през целия сезон. Пробивите, движението по терена и пасовете бяха наистина добри”, допълни шотландският специалист.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Доростол завинаги
Аватар

Фъргюсън: Тевес е твърд като бик и смел като лъв

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Алекс Фъргюсън остана доволен от победата над Челси и изрази радостта си като заяви, че отборът му вече е започнал да прилича на себе си. Вчера „червените дяволи” надделяха над „сините” от Лондон с 2:0.
„Когато се държим заедно, играем като истински тим. Само така ще постигнем добри резултати и ще догоним Арсенал”, категоричен бе наставникът.
„Карлос Тевес и Уейн Рууни ще изглеждат още по-добре на терена след повече мачове. Доминирахме над Челси. А през първото полувреме играхме толкова добре, колкото през целия сезон. Можехме дори да направим нещо повече”, допълни Алекс Фъргюсън.
„Всички играчи, които имат репутацията на голмайстори се нуждаят от попадения. Карлос Тевес е здрав като бик и смел като лъв. Той свърши работата си чудесно”, коментира играта на новото попълнение на Манчестър Юнайтед Фъргюсън.
Тевес вкара първия гол в мрежата на Челси по време на вчерашния двубой, а за второто от дузпа се разписа Саха.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2007 23:39 
Доростол завинаги
Аватар

Фърги плаши с чистка
Мениждърът на Манчестър Юн сър Алекс Фъргюсън заплаши, че ще даде под наем в други клубове много от младите играчи на тима, след загубата 0:2 от Ковънтри за Купата на лигата.
- Това са играчи, които не са играли заедно в много мачове. Pешихме да използваме Купата на лигата като тяхно поле за изява. Участието ни в този турнир обаче приключи и трябва да преразгледаме ситуацията. Ще пратим няколко от тях под наем, защото трябва да играят. Като се върнат Гари Невил и Оуен Харгрийвс, ще имаме достатъчно силен тим - каза сър Алекс.
Шотландецът намекна, че ще задържи в състава Жерард Пике и Дани Симпсън, което означава, че Джони Ивънс, Крис Ийгълс, Лий Мартин и Донг Фангжуо ще напуснат "Олд Трафорд".

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2007 23:41 
Доростол завинаги
Аватар

Рууни: Рома заслужаваше да вземе точка

Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни заяви след победата над Рома, че е близо до най-добрата си форма, след като пропусна началото на сезона заради травма, информира Sky Sports. Английският национал, който отбеляза единственото попадение в срещата от Шампионската лига, отбеляза, че италианският тим е играл много добре и не е заслужавал да загуби. “Доволен съм от победата. Мачът беше доста труден. Футболистите на Рома играха много добре. Мисля, че най-справедливият резултат може би щеше да бъде равенството, но ние сме много доволни, че успяхме да спечелим трите точки. Целият отбор игра наистина много добре. Знаехме, че ако отбележим гол, ще спечелим мача и успяхме да го направим. Въпреки че Рома имаха няколко положения за гол, мисля че Томаш (Кушчак) се справи много добре. Вече имаме шест мача без допуснат гол, което значи, че играем много добре в защита. Харесва ми да играя в Шампионската лига. Това е много сериозен турнир”, заяви Рууни, който отбеляза първия си гол за сезона срещу Рома.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2007 23:42 
Доростол завинаги
Аватар

Патрис Евра: Трябва да продължим да печелим домакинските си срещи

Защитникът на Манчестър Юнайтед Патрис Евра определи победата над Рома с 1:0 в Шампионската лига, като страхотен резултат, но отбеляза, че на него и на съотборниците му все още им предстои да извървят дълъг път, за да се класират за следващата фаза на турнира. “Всички са щастливи”, заяви Евра пред клубния канал на Юнайтед МЮТВ. “Изиграхме този мач с много професионализъм и аз съм доволен от победата с 1:0.” Това е шеста победа за “червените дяволи” с 1:0 и част от медиите на Острова вече започнаха да поставят под въпрос нападателната мощ на шампиона на Англия. Евра обаче отбеляза, че изобщо не е притеснен от минималните победи на Юнайтед. “Разбира се, че предпочитам да бележим повече голове, но продължаваме да печелим с 1:0 и вземаме необходимите ни точки, както щеше да бъде и ако побеждавахме със 7:0 или 2:0. Трите точки са си три точки и аз се радвам, че отново успяхме да победим. Радвам се също и за Уейн Рууни. Той работи здраво, за да се завърне след контузия и е страхотно, че отново го виждаме да бележи”, допълни Евра. Той отбеляза, че на футболистите на Юнайтед им предстоят още много двубои, за да мислят вече за финала в Москва. “Ако искаш да се класираш за следващата фаза, трябва да спечелиш всичките си домакински мачове. Победата в Лисабон беше бонус, срещу Рома тази вечер беше добър резултат и сега трябва само да продължим да бием у дома. Направихме добър старт, но трябва да продължим да работим усилено. Не е лесно да се класираш за 1/8-финалите и сега трябва да се фокусираме върху гостуването на Динамо (Киев)”, завърши френският национал.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2007 23:42 
Доростол завинаги
Аватар

Луи Саxа: Най-важен е резултатът

Нападателят на Манчестър Юнайтед Луи Саxа изрази задоволство от победата над Рома в Шампионската лига. Френският футболист не успя да отбележи гол в срещата, но отбеляза, че за него най-важни са спечелените три точки. “Основната цел винаги е спечелването на три точки”, заяви Саа пред клубния канал на Юнайтед МЮТВ. “Искаме отново да бележим много голове, защото ние сме Манчестър Юнайтед, но понякога най-важното нещо е резултатът.” Саxа, който бе извън игра през голяма част от изминалия сезон заради контузии, започна като титуляр за “червените дяволи” за пръв път от февруари месец. “Чаках своя шанс и работих усилено, за да го получа. Очевидно, че физическото ми състояние се подобрява постоянно и това ме прави много щастлив”, заяви френският нападател. Той не пропусна да похвали партньора си в атака Уейн Рууни, който отбеляза победното попадение срещу Рома. “Уейн винаги дава всичко от себе си, за да се разпише във важните мачове и днес отново успя да го направи. Футболистите на Рома играха много добре, но Уейн реши мача със страхотен гол. Резултатът от днешната среща е много важен, защото знаем, че ни предстои трудно гостуване в Киев. Но 6 точки от два мача е фантастично постижение, като с победата тази вечер направихме голяма стъпка към 1/8-финалите”, завърши Саxа.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2007 23:43 
Доростол завинаги
Аватар

Кушчак: Знам, че съм добър вратар

Резервният вратар на Манчестър Юнайтед Томас Кушчак, заяви че е достатъчно добър, за да се превърне в първи избор на мениджъра сър Алекс Фъргюсън.
Кушчак взе участие за „червените дяволи” в снощната победа от Шампионската лига над италианския Рома. Титулярният страж на тима Едвин Ван дер Сар се възстановява от травма. Това бе едва 15-ят мач за полския вратар от трансфера си през миналия сезон от отбора на Уест Бромич Албиън.
„Знам, че съм добър вратар, но ми трябват възможности, за да го покажа”, коментира Кушчак.
„В момента Едвин е контузен и имам шанса да играя в големите мачове. Трябва да се справя добре. Доволен съм от формата, в която се намирам и смятам, че в предсезонната подготовка също се справих добре. Бях решен да се боря за място в първия тим, но за съжаление започнах сезона отново на пейката”, каза още Кушчак.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2007 23:43 
Доростол завинаги
Аватар

Видич: Със здрава защита можем да спечелим Шампионската лига

Бранителят на Манчестър Юнайтед Неманя Видич вярва, че добрата защита на “червените дяволи” може да им помогне да спечелят Шампионската лига, предава Daily Mirror. Снощната победа над Рома с 1:0 бе шестият успех на отбора на сър Алекс без допуснат гол този сезон. “Важно е да не допускаме и да печелим домакинските си срещи. Мисля, че този сезон можем да направим още една стъпка напред в сравнение с миналия, когато отпаднахме от Милан на полуфинал. Тогава играхме много добър футбол, но накрая бяхме изморени и ни отстраниха. Сега не искаме да повтаряме същата грешка. Този път ще сме готови. Срещу Рома не направихме най- добрия си мач, но вкарахме и победихме. Горд съм, че не допускаме много голове този сезон. Трябва да продължаваме в същия дух”, заяви сръбският национал.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2007 23:44 
Доростол завинаги
Аватар

Кристиано: Никой няма да ме спре

Играчът на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо се обърна с думите – „никога няма да ме спрете”- към грубияните във футбола.
Състезателят на „червените дяволи” се прибра вкъщи с четири шева и насинено око след мача от Шампионската лига с Рома, когато Мирко Вучинич го удари в лицето с лакът.
„Никой няма да ме спре да играя, по начина, по който го правя в момента. Няма проблем. След няколко дни пак ще съм красив”, каза португалецът.
„Мечтата сега ми е да спечеля Шампионската лига. Полуфиналът с Милан миналата година бе голямо разочарование. Бяхме на една крачка от големия финал и бе много тежко за нас да претърпим поражение. Аз научих много от това преживяване, мисля, че станахме по-силни, по-добри и по-опитни”, продължи Кристиано пред „Sun”.
„Със състава, с който разполагаме в момента, имаме много голяма възможност да спечелим и трите надпревари, в които участваме. Нани, Тевес, Андерсон и Харгрийвс ни подсилиха доста”, сподели още той.
„Тук съм от пет години и искам да остана. Ще се махна, само ако не ме искат. Миналата година вкарах 23 гола, това е много добро постижение, но мисля, че мога да го изравня, а защо не и подобря”, завърши Роналдо.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2007 23:45 
Доростол завинаги
Аватар

Рио: Уейн ври и кипи

Бранителят на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд сподели, че неговият съотборник Уейн Рууни започва да ври и кипи в най-подходящия момент.Нападателят донесе трите точки и откри головата си сметка за сезона, в мача срещу Рома от Шампионската лига, завършил 1:0.„Един нахъсан Рууни, който е в отлична форма, е страхотен бонус, за който и да е отбор. А фактът, че се връща в игра и за националния отбор, това наистина са страхотни новини. Само се надявам да успее да пренесе формата си и за срещите за „трите лъва”, за да може да минем напред към Евро 2008”, коментира Рио.„Голът на Уейн срещу Рома бе направо брилянтен. Завърши по уникален начин. Колкото повече такива отигравания, толкова по-добре за нас, не само за Юнайтед, а и за Англия”, каза още Фърдинанд

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2007 23:45 
Доростол завинаги
Аватар

Роналдо се отрече от думите си

Крилото на Манчестър Юнайтед Кристияно Роналдо обясни, че не бил разбран правилно от медиите. В автобиографията си младият португалец написа, че играч на Рома го е помолил да престане да дриблира при резултат 6:0 за „червените дяволи" в паметния Вј-финал на Шампионската лига през април, когато шампиона на Англия отвя „вълците" със 7:1.
Естествено, с цел изостряне на напрежението преди двубоя между двата тима от вторник, спечелен отново от британците, но този път само с 1:0, всички издания перифразираха думите на Роналдо, пишейки че той е казал: "Играчите на Рома ме молеха за милост!".
Днес играчът поясни какво точно е имал в предвид: „Прочетете внимателно книгата ми! Ясно ще видите, че на 112 страница пише, че играч на Рома ме е помолил да спра да правя пробиви и да дриблирам. Но ясно съм обяснил, че това беше просто шега от негова страна. Така е и в Премиършип. Често защитниците ме молят, да се преместя на другото крило", оправда се младокът.
Роналдо изрази и впечатленията си от мача: „Рома игра добре. А и ние не сме във формата, в която бяхме през април. Ще напреднем и на „Олимпико" през декември ще играем по-добре. Не мисля, че Вучинич ме удари нарочно в лицето. Това беше от тези епизоди във футбола, които се случват често".

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2007 23:46 
Доростол завинаги
Аватар

Томас Кушчак: Искам да съм титуляр в Манчестър

Вторият вратар на Манчестър Юнайтед Томас Кушчак се прицели в титулярното място на контузения Едвин ван дер Саар, съобщава официалният сайт на клуба. Полякът ще замества титуляра на “червените дяволи” и в мача с Уигън във Висшата лига. До момента 25-годишният страж пази срещу Бирмингам и Рома и не допусна гол във вратата си. “Знам, че съм добър вратар. Просто ми е нужно време, за да го докажа. Трябва да се възползвам от контузията на Едвин и да играя във важни мачове. За мен е много важно да играя постоянно. Да играеш на “Олд Трафорд” пред такава публика е сбъдната мечта за всеки футболист. Надявам се, а и вярвам, че ще стана титуляр в Манчестър”, каза Кушчак.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2007 23:46 
Доростол завинаги
Аватар

Рио: Не е проблем, че не вкарваме по много

Настоящият капитан на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд заяви, че няма място за притеснение на този етап, въпреки головата суша, която преследва отбора от началото на сезона.
След като победиха Рома с 1:0 в мача от Шампионската лига, „червените дяволи” се изправят като гости срещу Уигън този уикенд.
„Мисля, че се защитаваме много добре, от нападението до вратаря, сигурен съм, че ако продължим да го правим, най-накрая ще си получим и наградата. Засега показваме доста добър футбол”, коментира бранителят.
„Всичко опира до това, да сме по-концентрирани отпред и да се възползваме от шансовете, които създаваме, а те са сравнително достатъчно, но все още не съумяваме да ги вкараме. Все пак, хубавото е, че можем да стигаме до позиции за гол, ако това не ставаше, тогава наистина щеше да има, за какво да се притесняваме”, продължи Рио.
„Не смятам, че класирането във Висшата лига до момента е, толкова решаващо. Важното е да си около първите четири места. Ако започнеш да губиш много точки и станеш осми или десети, това вече ще е неприятно”, завърши играчът на Манчестър Юннайтед.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2007 23:47 
Доростол завинаги
Аватар

Кристиано Роналдо хвали Жозe Мауриньо

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо направи опит да се сдобри с бившия наставник на Челси Жозе Мауриньо, с когото се скараха преди няколко месеца.
"Жозе ще липсва на английския футбол", казва Роналдо. "Той е отличен мениджър. Спечели много неща в Англия, а титлите говорят за всичко. Може би му трябва ново предизвикателство в момента. Аз му желая успех."
Роналдо обаче не пожела да коментира намаляват ли се шансовете на Челси за титлата след напускането на Мауриньо и назначаването на Аврам Грант.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2007 23:49 
Доростол завинаги
Аватар

Сър Алекс: Карик ще липсва

Наставникът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън призна, че загубата на Майкъл Карик, който ще отсъства от терените за около 6 седмици, представлява голям удар за състава на английските шампиони.
Футболистът счупи ръката при лакътя си, в мача срещу Рома (1:0) от Шампионската лига.
„Много лоша контузия. Отидох да се здрависам с него и да го поздравя след края на срещата, но той не можеше да си вдигне ръката. Знаех, че много го боли, затова веднага го заведохме на рентген, който потвърди тежката диагноза”, започна сър Алекс.
„Много е неприятно за нас, особено след като той се представи на много високо ниво в последните три срещи. Това бе Карик от миналия сезон. Тръгна малко плахо в началото на кампанията, но започна да набира скорост. Игра превъзходно срещу Бирмингам, Челси и Рома”, продължи Фърги.
„За щастие имам и други играчи на разположение. Мога да сложа Гигс в центъра или младия Андерсон, дори Джон О’Шей ще може да се справи на този пост”, завърши треньорът на „червените дяволи”.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2007 23:50 
Доростол завинаги
Аватар

Сър Алекс се притеснява за Саа

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Сър Алекс Фъргюсън, се надява, че в предстоящите две евроквалификации на Франция, Луи Саа няма да получи контузия.
"Петлите" играят на 13 и 17 октомври, съответно срещу Фарьорските острови и Литва.
"Националният отбор не е в момента приоритет на Луи. Дори повикан той може да не заиграе. Лекарите на Франция знаят отлично неговото положение. Очакваме от Саа да подходи по най-добрия начин", заяви Фергюсън,
Нападателят на "червените дяволи" дълго време бе извън терена поради контузия в коляното. Той се появи за първи път като титуляр този сезон в мача срещу Рома във вторник (1:0).

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2007 14:42 
Доростол завинаги
Аватар

Кристиано Роналдо: Първо Шампионската лига, а после всичко останало

Португалската звезда на Манчестър Юнайтед, Кристияно Роналдо, който е един от основните фаворити за спечелването на наградата на ФИФА за футболист №1 в света за 2007 година, сподели, че за него е важно да триумфира с Юнайтед с титлата от Шампионската лига, а всички останaли отличия Рон поставя на заден план."Индивидуалните награди винаги са приятни, но приоритет №1 пред мен е да помогна на Манчестър Юнайтед да спечели Шампионската лига. След успеха в Москва през май гоним и титлата на Англия, и едва след това мога да мисля за останалите призове", коментира Роналдо, който заедно с бразилеца Кака от Милан е основен фаворит да бъде избран от ФИФА за най-добър футболист в света за годината.Интересен факт е, че досега призът не е печелен от футболист играещ на Острова, като крилото на Манчестър Юнайтед има възможността пръв от Премиършип да пробие конкуренцията от другите първенства. От началото на класацията на ФИФА през 1991 година единствено играчи от испанското и италианското първенство печелят наградата.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2007 14:43 
Доростол завинаги
Аватар

Сър Алекс е много доволен от Нани

Наставникът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън изрази задоволството си от начина, по който новото попълнение Нани се адаптира на „Олд Трафорд”.
20-годишният футболист пристигна в Манчестър, като не се очакваше да играе съществена роля в първия си сезон за английските шампиони.
От началото на новата кампания обаче, португалецът влезе в игра в 11 от 13 срещи на „червените дяволи”.
„Момчето притежава страхотен потенциал. Много оптимистично сме настроени относно бъдещето му в клуба. Идеята ни бе, той да се превърне в заместник на Гигс в бъдеще, но Нани вече направи няколко много добри мача. Много по-бърз е, отколкото предполагах – много, много бърз. Пласира се добре и отлично засича подаванията към него”, коментира Фърги.
„Ще му бъде още по-лесно, когато научи и езика. Има желание и засега напредва със своя английски. Само на 20 години е, така че му предстои единствено да се развива и да подобрява играта си”, сподели още сър Алекс.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2007 14:44 
Доростол завинаги
Аватар

Тевес желае да завърши кариерата си в Аржентина

Нападателят на Манчестър Юнайтед Карлос Тевес призна, че иска някой ден отново да играе за Бока Хуниорс. Аржентинският голмайстор се присъедини към „червените дяволи” през лятото след дълга трансферна сага около правата му.
23-годишният аржентинец сподели, че би искал да остане на „Олд Трафърд” още четири-пет години, а след това да помогне на Бока – първия си професионален клуб - да се върне към златните си дни.
Бока загуби наскоро от Ривър Плейт, което доведе до уволнението на треньора Карлос Бианки.
„Всяка неделя в Манчестър имам възможност да наблюдавам мачовете на Бока,” заяви Тевес пред аржентинските медии. „Бих искал някой ден да се върна и да им помогна да излязат от трудната ситуация, в която се намират. Не е нормално Бока да губи толкова често в дербитата с Ривър.”
„Аз съм фен на Бока и бих желал да съм с тях, но това ще е възможно едва след няколко години, не и в момента. Бих искал да се върна след четири или пет години, когато все още съм в добра форма. Не бих се върнал дебел и неспособен да играя,” добави националът. „В момента животът и кариерата ми са съсредоточени в Манчестър Юнайтед, но знам всичко, което се случва с Бока.”

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2007 14:44 
Доростол завинаги
Аватар

Сър Алекс: След паузата започва истинската битка за титлата

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън очаква борбата за титлата в Премиършип да започне след паузата, породена от задълженията на футболистите към националните им отбори.
„Повечето клубове ще изпитат затруднения, когато шампионатът бъде подновен. Техният ритъм на подготовка се нарушава от отсъствието на футболистите в продължения на почти 2 седмици. Ще видим, кой как ще се справя тогава", каза сър Алекс.
Той за пореден път възропта срещу натоварения календар в световния футбол. „През март има някакви глупави контроли на националните отбори. Не виждам смисъл от тези срещи. Тогава във вътрешното първенство е най-напечено. Освен това евротурнирите са в напреднала фаза.".

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2007 14:45 
Доростол завинаги
Аватар

Тевес щастлив в Юнайтед

Нападателят на Манчестър Юнайтед Карлос Тевес призна, че съотборниците му имат голяма заслуга за силната му игра, и че преминаването в тима ръководен от сър Алекс Фъргюсън е „сбъдната мечта".
Аржентинският национал пристигна на „Олд Трафорд" през лятото от Уест Хем след продължителна трансферна сага. Тевес обясни, че не е имал никакъв проблем с адаптацията си към „червените дяволи".
„Основната разлика между Манчестър Юнайтед и Уест Хем е, че тук мениджърът вярва напълно в мен и в съотборниците ми. Това ме кара да се чувствам много по-силен след всеки изминал мач. Когато се чувстваш добре и головете не закъсняват", обяснява Тевес.
Нападателят допълва: „Когато съм в съблекалнята със съотборниците си осъзнавам, че Юнайтед е един от най-големите клубове в света. Вече съм близък приятел с Рио, Гигс, Роналдо и Рууни. Вече съм добре и с езика, така че се разбираме чудесно".

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 140 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Снимки на стадиона
Форум: Спортист 2009 (Своге)
lms_X 210609 14 Окт 2009 23:39
от darkko
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 154618 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения Купата на България
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 125252 04 Ное 2006 18:12
от StreeT_HunteR
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 122564 01 Яну 2007 16:25
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив